Sınav giriş belgeleri paylaşılmış arkadaşlar. Bilginize.
G-G tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@3pruu dairede iki şifrede üç olması lazım
-
RE: 2023 İletişim Başkanlığı Uzman YArdımcılığı
@4hmtysn hocam bende sorular yok maalesef, ama istişare yapabiliriz son haftalara girmişken..
-
RE: Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
Tabiki paylasirimm, insallah davet alirsiniz hocam.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@abdulbakitr Hocam zaten o gun bi kurum bir de emanetciler kazandi..
-
RE: Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
Arkadaşlar merhaba, mülakat hakkında bilgi vermek yasak olduğu icin detaya inemiyorum cok ozur diliyorum bu sebeple.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ekeblad Resmen hissettiğimi dile getirmişsiniz hocam. Mezun olalı olmuş 4 yıl, alana dair bi halt kalmadı diğerlerini de öğrenelim diye. Ua İlişkiler mezunları için oldukça kasıntılı bir sınav tablosu var. %40 genel ekonomi falan bilemiyorum. Çeviriler de ekonomi ağırlıklı madem yani Allah versin.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@abdullah_cevdet Zaten klasiktir, puanım olmaz alım üstüne alım gelir başvuramam, ucundan kıyısından puan yakalarım ilan beklerim gelmez. Her işte vardır bir hayır ya neyse.
-
@ghamul1 Evet buzulların erimesiyle ortaya çıkacak gazın etkileri üzerine yapılan deney mi araştırma mı bişi vardı hocam. ben de o şıkkı yaptım
G-G tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
Merhabalar, mülakatlarla ilgili herhangi bir duyumu/ bilgisi olan var mıdır?
-
En düşük puan olarak kaça kadar iner tahmini olan var mıdır?
-
Birkaç güne sorular yayımlanmıyor muydu ben yanlış mı hatırlıyorum?
-
RE: YTB 2023 Uzman Yardımcılığı Sınavı
Kurum sayfasında açıklanmış görünüyor ama ben puanımı da göremiyorum. Mülakata kalan var mı?
-
@Lilyofthevalley Bence 200 kişilik liste hocam, dolayısıyla ikinci sınavınız değerlendirmeye alınıp okunacak
-
Eleme sonuçları açıklanmış arkadaşlar, kompozisyonlar nasıl olacak bakalım, herkes için hayırlısı olsun.
-
@ycbs Çok da kişi vardı, ben türkçe matematikten zor çıktım resmen, görecelidir muhakkak ama.
-
@4hmtysn Benim geçen sınavda da en çok zorlandığım yerlerdendi sayısal mantık kısmı hocam, bi yerlerden bir zorluk olacaktır
-
@seremene Muhakkak bir değişme ile karşılaşacağız; ama bu kolay ya da daha zor bir evrilme mi gösterir açıkçası kestiremiyorum. Mevzuat kapsamı genişletilmiş mesela, ingilizce bölümü sayı olarak azaltılmış vs. Bilemedim hocam umarım lehimize olur diyelim
-
@4hmtysn hocam bende sorular yok maalesef, ama istişare yapabiliriz son haftalara girmişken..