Bazen bu sayfada yorum yapanların nasil üniversite mezunu olduklarina inanamiyorum.Kurum içi sınav sizı nasıl etkilemez ?Kurumda çok önceden beri bu sınavı bekleyen bi ton tip var .Güvenlikçi ,Odaci vhki o kadar cok ki.Ayrıca odacilar şoförler güvenlikçi ler 40 yaşında bile değiller. her ilde 80 kişi olsa ki büyük şehirlerde daha çok 1600 kişi eder .Nasıl bir karakter yapısında olduklarından bahsetmek istemem .
.Ha isim şu tarafı da var gelir uzmanligi adda uzman .uzman felan değilsin düz memursun o yüzden bu tarzda insan olması bence anormal değil işin gereğine uygun .
Ayrıca bu kararın çıkmasında hangi sendika bilmiyorum ama bir sendika başkanın etkisi varmış kendisi de şoförlük Odaci lik gibi bi şeyden gelmiş .
Artık iibf çekilecek dert değildir pişmanlıktan ötedir .Yani ingilizcem yok kpss m yok diye dert etmeyin .kendinizi suçlamayın olsa da bi işe yaramiyor artık .bkzben .keşke umut aşılasam dayanın arkadaşlar sınavlar geliyor kitap alın desem ama yok .kimseyi umutsuzluğa sürüklemek istemem ve bunu sizler de görüyorsunuz.şu bölümü okuyacağım yere keşke sınıf öğretmenliği okusaydım en azından kafam rahat olurdu .bu kadsr calismaya iyi bir ile de atanirdim...