TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. keynesiyiyen
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 23
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

keynesiyiyen

@keynesiyiyen

13
    İtibar
    31
    Profil Görüntülemeleri
    23
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

keynesiyiyen Takip etme Takip Et

keynesiyiyen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler

Beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın, geldiğiniz yeri unutmayın. duygularınızı kaybetmeyin yeter.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

Mülakata katılmaya hak kazananlar açıklanmış, kazananlara başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: İçini Dökmek İsteyenler...

@sasvesas
      Validehanım sizi kadir gecesi doğurmuş da gelmesin demişler güzel kardeşim. Bugün maddiyat için gelmesin diyen yarın perdenin renginden aile huzurunuzu mahvederdi emin olun.
      İlk başlarda biraz zor gelebilir üzülebilirsiniz ama bunu bedeni kurtarmak için kangren olan bir organı kesmek gibi düşünebilirsiniz.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: GUY mu yoksa Kalkınma Ajansı Uzmanı olmak mı daha iyi?

@sofuoglu, içinde söyledi: GUY mu yoksa Kalkınma Ajansı Uzmanı olmak mı daha iyi?

velhasıl demek istediğim mesleki tatmin açısından guy yetersiz bir noktada kalkınma ajansına dair herhangi bir fikrin yok ama şayet bir uzmanlıksa guydan

Öncelikle teşekkürler. Guyda 657 olayı var ajansta iş kanununa tabii o kafamı karıştırıyor açıkçası. 10 15 yıl sonra ajansı kapatıyoruz veya artık seninle çalışmak istemiyoruz deseler ne olacak, geliştirme imkanımız var mıdır kendimizi onu merak ediyorum daha çok.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: İçini Dökmek İsteyenler...

@neşetbaba40
      90 almanız gerekmiyor. Elinizden geleni yaptığınıza inandıktan sonra vicdanınız rahat olmalı.
      Ders çalışmadığınız zamanları da boşa geçiyor olarak görmeyin. Motivasyon olarak görün motive olmak da uzun süreli çalışmanın bir parçası. Gereğinde ara veremezseniz bu maratonu sürdüremezsiniz. Maraton diyorum evet çünkü A grubu sınavları 100 metre yarışı değilidir, hiçbir zaman da olmamıştır.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020

@BluePhantom
      anne sütünden en fazla 6 ay önce kesilmiş şartı da koysunlar madem.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti

Arkadaşın canı yanmış kendisinin yerinde olmak istemezdim. Ama biraz da çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Referanssız dayısız kurumlara giren çok insan tanıyorum. Bu kadar umutsuz bakılmaması gerektiğini düşünüyorum.
      Kendisini değerlendirmek haddime değil ama videoda izlediğim kadarıyla bu arkadaşta kaymakam hamuru da yok idari hakim hamuru da yok kimse kusura bakmasın.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

@now34
      Aynı süreçten geçtiğim için bu şekilde konuştum açıkcası.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

Referans olayını ayrı tutuyorum. Herkes az çok biliyor ne derecede olduğunu ancak,
      referansı olmayıp da A grubuna hazırlanan birinin amacının A grubuna atanmak olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dirayet göstermek için b planınız olmalı, a grubundan atanamazsanız özel sektörde de yer bulabileceğiniz bir konumda olmalısınız.
      Bunun verdiği rahatlıkla emin olun mülakatta 10 kat daha rahat olacaksınız, tir tir titremediğiniz için fark yaratacaksınız.
      Kuralları değiştiremiyorsanız uyum sağlamak zorundasınız. Öbür türlü süreç yıpratıcı hale gelir.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

keynesiyiyen tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)

Mülakata katılmaya hak kazananlar açıklanmış, kazananlara başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: Kpss A ve Yds Aynı Anda Calışılır mı ?

kısa vadeli hedefiniz yoksa, yds tekrar gerektirdiği için kısıtlı zaman diliminde günde 6 saat çalışmaktansa zamana yayarak günde 2 saat çalışmanın daha verimli olduğu kanaatindeyim.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler

Beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın, geldiğiniz yeri unutmayın. duygularınızı kaybetmeyin yeter.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen
    • RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020

@john
      sinirlenmedim yahu. gülücük koymayınca böyle anlaşılıyor sanırım.

ek olarak hazineyle maliye birleşince hazine kanadında istihdam edilenlere ingilizce koşulu getirilip maliye kanadında istihdam edilenlere ingilizce koşulu getirilmeyecek tarzında bir algı var ne kadar doğru bilemiyorum.
      ama vakit varken ingilizce çalışmak her türlü lehinize olacaktır. bazı müfettişlikler 50 60 puan yds istiyor illa 70 e gerek yok.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

@john

İlanda yazıyor zaten 70 yds istendiği ben mi yanlış başlığa yazıyorum acaba?
      Yds istenen kadronun mülakatında da ingilizce konuştururlar neden konuşturmasınlar ki?

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

@john
      yds olur mu derken mülakat aşamasında ingilizce konuşulma ihtimalinden mi bahsediyorsunuz?

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

@dış-denetim
      hocam lafı neden cımbızlıyorsun yahu?
      "Kuralları değiştiremiyorsanız uyum sağlamak zorundasınız. Öbür türlü süreç yıpratıcı hale gelir." diyorum.

Yani hayatta kalmak için doğaya adapte olmak kavramı vardır ya oraya atıfta bulunuyorum. Aksi takdirde yıpratıcı olur diyorum. Yazdığımız her şeyin alt metnini açıklayacaksak ilkokul hikayesi yazalım da çocuklar rahatça anlasın. paragraf sorularını nasıl çözüyorsunuz bu mantıkla?

Mülakat sıralarında psikolojisi bozulmuş onlarca insan gördüm.
      torpilin adam kayırmacılığın sonuna kadar karşıyım.
      Ben 6 yıldır ders çalışıyorum. Binasının önünden geçmediğin kurumların mülakatına girdim. Girdiğim mülakat sayısı 2 haneli, yazılı sayısını hatırlamıyorum. Referanssız şekilde geçtiğim de oldu, yedeklerde kaldığım da oldu, kesin olur dediğim yerlere giremediğim de oldu.
      Torpil yok, bu sefer girerim deseydim bu işi 6 yıl sürdüremezdim, sürdürsem de başlayan benle bugünkü ben arasında dağlar kadar fark olurdu.
      Herkes bir şekilde motive oluyor ve ona göre sınavlara çalışıyor. Ben durumun farkına varıp seçenekleri görüp neyle karşı karşıya olduğumu bilerek hazırlıklı oluyorum hepsi bu.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

@80üstamadnnmsz
      başka bişey anlatmaya çalışıyorum da türkçem yetersiz kalıyor. boşver neyse.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

Referans olayını ayrı tutuyorum. Herkes az çok biliyor ne derecede olduğunu ancak,
      referansı olmayıp da A grubuna hazırlanan birinin amacının A grubuna atanmak olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dirayet göstermek için b planınız olmalı, a grubundan atanamazsanız özel sektörde de yer bulabileceğiniz bir konumda olmalısınız.
      Bunun verdiği rahatlıkla emin olun mülakatta 10 kat daha rahat olacaksınız, tir tir titremediğiniz için fark yaratacaksınız.
      Kuralları değiştiremiyorsanız uyum sağlamak zorundasınız. Öbür türlü süreç yıpratıcı hale gelir.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen

@now34
      Hayırlı sahurlar 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      keynesiyiyen