Hizurudi yunusidi...
80üstamadnnmsz
@80üstamadnnmsz
80üstamadnnmsz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar merhaba bu başlığı ben açmıştım. Beni buralarda sık yazanlar bilir çok sık yazamadığım halde .Bu başlığı açarken bir arkadaş başlığı açan mülakatı geçiyor yazmıştı bi yerde totem yapmıştım. Yazılı sınavı 91,75 puanla ön sıralarda kazandım, mülakatta da bütün soruları cevaplamıştım. Ben de birçoğunuz gibi mülakatzedeydim. En büyük idealim olan kaymakamlık mülakatından elenmiştim .Orda bizzat şahit olduğum olay benim umutlarımı tüketmişti. Ancak bu sefer oldu benim arkadaşlar. Biliyorum ,burdaki arkadaşların sitemini , beddualarını anlıyorum. Ben de etmiştim. Yaşım bircogunuzdan büyüktür. Daha fazla zaman da kaybetmeye takatim yoktu.Allah bana nasip etti .Bu mülakatta sizler için de dua etmiştim bundan sonra da devam edecek dualarım. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin .
-
Hadi inşallah arkadaşlar hepimiz kazanamayacağız maalesef ama umarım çok adil bir seçim yaparlar .Allah hepimize işe girmeyi, hayatımızı kurmayı nasip etsin.
-
Kimse kimseyi bu birbirimizi görmediğimiz, tanımadığımız ortamda bile kırmasın.Hepimiz ekmek mücadelesi veriyoruz ve gelecek kaygısı yaşıyoruz.Ben mülakat beklerken hep şu duayı ediyorum (tabi ki elimden gelenin fazlasını yaptıktan sonra) "Allahım adil bir değerlendirme olsun ,adil değerlendirme sonucu ben dışarda kalacaksam hiç gocunmam, üzülmem.Ama adil değerlendirme olduğunda ben de listeye dahil olacaksam kimseye hakkımı yedirme ". Artık bundan sonrası beklemek, sabretmek,tevekkül etmek.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bunun aynısı kaymakamlıkta da yapıldı.hatta her soruya yanlış diye itiraz edilmeye çalışıldı .hatta çok ileri gidip 70-75 bekleyenlere üstad soruların yanlış sorulduğunu bilecek kadar donanımlı 80 üstü bekleyenlere ise donanımsız sallayarak almışlardır dendi .nickimden de anlaşılacağı üzere 80 üstü ama donanımsız yaptım .puanım 80 üstünde geldi ve ben bu puanı emeğimle aldım .Annemin ak sütü gibi helal yani .aynı şekilde boş durmadım çalıştım il göçten de 90 üstü aldım .Kimsenin emeğine bu çirkin ithamları yakıştıramazsınız .Burda siz de emek verdiniz ya bizden daha az emek verdiniz ya da sınav performansınız çok iyi değil.bunlar halledilir ama önce yüreğinizi karartmamayı öğrenin lütfen .
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Tarikat mensubu olmadığımız için elendik.bu işin sırrı AKP ye üye olacaksınız ilim yayma cemiyetine gireceksiniz sınavı kazandığınız anda AKP üyeliğinizi sonlandıracaksınız formaliteden .Fetö gitti menzil ,ilim yayma ,Ensar geldi !!!
-
Arkadslar göç idaresini aradım çok ihtiyaç var bayramdan önce açıklanır dediler .
-
RE: Kanada'ya Göç Eden Çiftin Yaşadığı Kpps A rezaleti
@keynesiyiyen ya sen ne anlamaz bir şeysin gözümün onunde kaymakamlik mulakatından kız titreyerek ağlayarak çıktı hiçbir şey bilmediğini konusamadıgini söyledi kıza 95 Mülakat puanı vermişler bir de rahat olursun titremesin fark yaratırsin yazmış .ben titremedim ,soruların hepsini bildim de noldu elendim! Boş konuşma
-
Arkadaşlar pazartesi mülakata girecek olanlar komisyonun tavrı nasıl, yorum mu teorik ağırlıklı mı , mülâkat ortalama kaç dk sürüyor bilgilerini verirlerse çok seviniriz.
-
@urfaspor63 yok ben sakinim dikkat edersen milleti sömürenlerin üslup tarzı dedim bence burdan daha farklı bi anlam çıkıyor. Kendimi bildim bileli milletin varını yoğunu yiyip makam mevki sahibi olanlar bu tarz cümleleri çok kullanır .Sen öylesin diye bir şey söylemedim. Ve yine söylüyorum işimiz allaha kalsa olmuş bilirdik. Tevekkül etmeyi de biliriz, sabrı da
80üstamadnnmsz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Saglık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı mülakatı
Yarınki mülakatta takım elbise giymek gerekmiyor değil mi sınav gibi yapacaklar. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim
-
RE: Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yrd. İlanı 2021
Sonuçlar ne zaman açıklanır? Herkes telegramda mi?
-
Saglık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı mülakatı
Arkadaşlar merhaba ilk mülakatta sorulan sorulara yazı ile cevap verme durumu var .Mülakata nasıl çalışıyorsunuz? Çalışıyorum pek vaktim olmuyor da elinde derslerin kısa özeti olan var mı pdf şeklinde?
-
Bugün mülakata girecek arkadaşlar girdikten sonra genel bi bilgi verirlerse seviniriz
-
RE: Sağlık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı ilanı
@tnr17 özelleştirme idaresi 6 puan türüyle 10 kişi için ilana çıktı.40 kişi çağırdı 95.18 ile kapatmış ihtimal var diye düşünüyorum benim puana
-
RE: Sağlık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı ilanı
@tnr17 94,85 le şansım yok mu yani
-
Mailimize bi form göndermişler.Cevaplamamizi istedikleri sorular var .Gören oldu mu?