Arkadaşlar kurum içi meselesine olan tepkimizi azaltmak için manipülasyon yapılıyor olabilir. Duyumlarla, haksızlığa olan tepkimizi azaltmaya çalışılıyor. Duyumlara itibar etmeyin her gün etkilik yaparak kamuoyu oluşturmalıyız. Pareto üstad dışında kimseye itibar etmeyin saygılarımla.
urfaspor63 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@kamuadayı alınacak kişi sayısı yükseldikçe, puanlar düşüyor. Puanlar düşünce çirkeflikler başlıyor ricardo çirkeflik teoremi
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Forumda değerli üstadlarımız varken benim haddime değil duyum paylaşmak. çok önemli bir mahiyeti olmasada söyleyeceklerimin hatta yazarken siz değerli yol arkadaşlarımı umutlandırmaktan korksamda yazmak istiyorum. Arkadaşım vasıtasıyla bir hemşeriler toplantısında Bakan Yardımcısı değerli Nurettin Nebati beyefendiye ilanlar akıbeti hakkında bilgi alması için arkadaşıma rica ettim sağolsun oda bizi kırmayıp sormuş bakan yardımcısı şuan seçimlerden dolayı ilgilenemedikleri seçimden sonra gerekli çalışmaları yapacaklarını bildirmişler.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kavimler göçünden sorumlumuyuz.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Uzun yıllardır bekledigim bir kadroydu sayıştay ile vmy aynı anda kazansam vmy seçecek kadar hayal ettiğim bir meslekti. Kpss sürecine başlama sebebim olan bir meslekti. Ne yazık ki ufak bir puanla liste dışı kalmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Keşke feragat edenleri dikkate alsalardı demeden geçemiyorum. Herşeyde bir hayır var belkide ama bu mesleğin bir mensubu olmak çok isterdim.
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Azkabanda gardiyanım mülakatdan elerler mi ?
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bu duyuma neden bu kadar takılıyorsunuz ya. Başka işiniz yok mu ? Duyum alsanız ne değişecek çoluk çocuğun oyuncağı oluyorsunuz. Kurum ne zaman isterse o zaman açıklar alacağın duyum açıklanacağı tarihi öne çekmeyecek yada kazandığını göstermeyecek. Duyum aldım Temmuzda açıklanacak desem üzüleceksin yarın açıklanacak desem sevineceksin. Hayatınızı duyumlara göre değil gerçeklere göre yaşayın. Sonuçta 300 kişi alınacak 900 kişi yine masaya ders çalışmak için oturacak. Kimsenin oyuncağı olmayın pazartesi veya salı günü öğrenmeye çalışacam.
-
@marmarakazim dostum listelerin hazır olduğunu bir kaç kurumdan atamaya ilişkin yazı beklediklerini bu yazılar gelince açıklanacağını duydum. Tarihle ilgili bir bilgi alamadım malesef ama yakın zamanda prosedürlerin tamamlanıp açıklanacağı bilgisini aldım.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo üstad bu süreçte sıkıntılı zamanlar yaşadık zor anılarımız oldu her zaman çekip gitmek ,bırakmak istedik. Acaba foruma girelim pareto üstad ne yazdı diye geri döndük. Hep yazdıklarınızdan kendimize pay biçtik. Yazılarınız dostluğumuz hep bize umut oldu. Dili mükemmel kullanmanıza hayran kaldik. Bu süreçte kaldıysam sizin sayenizde üstad. Umarım bir gün nickname dışınızda sizinle tanışma fırsatı bulurum.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Burdaki insanlar yds sınavına karşı değiller sadece 500 kişilik kontenjan boşa gidecek toplamda 100 kişi alınır alınmaz. Yds'den puan alanlar kesin alınacaklarını mı düşünüyorlar ?
Komisyon:ne okuyordunuz
-Ingiliz filolojisi yds 'den 70 aldım.
Komisyon: filoloji derken
-ingiliz dili ve edebiyatı
Komisyin:Kpss önemli değil ingiliz dili yeterli bizim için yarın gel başla
urfaspor63 tarafından gönderilen son iletiler
-
@mrvguy hocam kurumun çalışma şeklini bilmiyorum umarım hepinizin hakkında hayırlısı olur. Sizin ve ailenizin yüzleri güler inşallah. Umarım yaradan Bu necip millete hizmet etme şerefine bir gün ulaştırır. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allahaısmarladık.
-
@ynsss4 hocam prosedür nasıl işliyor bilimiyorum sorduğum kişiye prosedürler nedir diye sormak sizinde bildiğiniz gibi nezaketsizlik olurdu.
-
@marmarakazim dostum listelerin hazır olduğunu bir kaç kurumdan atamaya ilişkin yazı beklediklerini bu yazılar gelince açıklanacağını duydum. Tarihle ilgili bir bilgi alamadım malesef ama yakın zamanda prosedürlerin tamamlanıp açıklanacağı bilgisini aldım.
-
@kaimbey95 aynen dostum. Twitterdan sormayı dene o zaman cevap alırsın belki.
-
@marmarakazim sanırım forumun hepsi anladığım kadarıyla tırnak içinde lüzumsuz Telegramda. Hatta forumun yöneticileri her yerde forum tynin Telegram linkini paylaşıyor. Forumla işim bittikten sonra bile vakit buldukça yazan ben , evimiz olarak gördüğüm forumun artık işlevsel olduğuna kanaat getirdim. Bu nedenle artık bende ufaktan sizlere veda ediyorum. Son olarak pazartesi salı bir duyum öğrenmeye çalışacağımı söylemiştim. Öğleden sonra size bu duyumu aktaracağım . Kalın sağlıcakla
-
Bu duyuma neden bu kadar takılıyorsunuz ya. Başka işiniz yok mu ? Duyum alsanız ne değişecek çoluk çocuğun oyuncağı oluyorsunuz. Kurum ne zaman isterse o zaman açıklar alacağın duyum açıklanacağı tarihi öne çekmeyecek yada kazandığını göstermeyecek. Duyum aldım Temmuzda açıklanacak desem üzüleceksin yarın açıklanacak desem sevineceksin. Hayatınızı duyumlara göre değil gerçeklere göre yaşayın. Sonuçta 300 kişi alınacak 900 kişi yine masaya ders çalışmak için oturacak. Kimsenin oyuncağı olmayın pazartesi veya salı günü öğrenmeye çalışacam.
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@çekocu-0 sanırım maldivler ve ibiza müdürlüğü vardı. Yinede sizi yanlış yönlendirmeyim siz yine bir araştırın.
-
@gedson hocam bişey olmaz sadece evinize işe başlama tebligatı gelmez. Ne zaman başlayacağını eğer olursa hangi ili kazanmışsan oradaki yetkilerle iletişime geçip öğrenirsin.
-
Ah @mathilda ah belki de en ufak şeye bile anlam yüklemememiz gerek