@supplyside basustune . Ben uzerime duseni yaptim .bekleyin siz . Seneleriniz kayip gitseydi ne den bu kadar uzerine dustugumu anlardiniz. Kusura bakmayin hocam benim tuzum kuru degil. .telefonu cevaplayanlardan cok sizler rahatsiz oluyosunuz onu da anlamis degilim sizin kadar rahat degiliz ondandir bu kadar baski duymamiz ..... 5 - 6 senedir bekleseydiniz o telefonu arsinlardiniz..... sizleri arayip rahatsiz etmiyoruz sizler neden rahatsiz oluyosun anlamiyorum. Kardesim sizler kadar belki puanlarimiz yuksek degil belki senelrce ugrasiyorz is yerimizden istifamizi vermisiz ailelerimiz bekliyo. Sizler gibi bir suru kurum mulakati beklemiyoruz bir iki kuruma bel baglamisiz. Elinize ne geciyo inan anlamiyorum cevap da yazmayin bana.yemin ediyorum forumdan sogudum.sizin gibi her seye muhalefet olan insanlardan. Zor olani daha da zorluyosun ben iibf kadar birbirine gostek olan bolum gormedim.
mrvguy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@adamsmiths hocam zaten hic aciklanmasin cunku bizi bu kadar magdur ettirdikten sonra ....hele ki guy ve kpss sureci icersinde onca masraf yaptirdiktan sonra o kadar beklettikten sonra . Zaten guy ondan once aciklanir ama ona dayanacak ne gucumuz ne de maddi manevi durumumuz kaldi.bu guvenlik sorusturmasi ne de hazineye bu kadar uzun sure vurmadi acep 400 kisi bizde ise 300 kisi cok mu zordu VALLA ben mulakattan ciktiktan sonra komisyon girgir samata guluyorlardi ben de orda heyacadan ecel terleri dokup nerdeyse aglayacaktim ya olmazsa die.... DEDIM ICIMDEN ADALETSIZ DUNYA.aileler bir umut beklerken emekleri sayamiyorum bile zaten gecen seneden girip sinava 1 sene sonra atanmak ama kimse sunu dusunmez bu insanlarin EMEKLERI PSIKOLOJILERI AILELERINE SORUMLULUKLARI VE UMUTLARI.neyse ya... ATANSAM BILE ATANMA SEVINCI BILE BIRAKMADILAR TABI OLURSA ODA.... cumaya kadar aciklanmasi kimsenin magdur olmamasi temennim.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Herkese hayirli olsun bu senede kpssye giriyoruz guyun yazilisi mart nisan ancak olur. Normalda mart nisanda sonuclar tamamlanip herkes ona gore yol cizecekti.simdi yeni girecek arkadaslar kpss daha guy ilani beklemeyin 2 sene zor gelir.tarih bile netlestiremedik ne kadar erken olsaydi diger arkadaslarin onu acilcakdi...... diger kurumlarsa zaten 95 ustu kapatiyo 5 10 kisilik alim icin. Biraz daha bekleyelim ne olcak dimi surda 1 senemiz gitti 1 sene daha gitsin .... helal olsun bize bi tarih konusunda ne etkinlik nede baska yollardan baski yapmayi beceremedik simdi diger arkadaslarimi iyi anliyorum.eskiden iibf daha cok birlikti .simdi herkes banane kafasinda.insallh cok seneler bekleyip yaslari gec olanlar cok emek verenler atanir insallh ....
-
Baska bi grupta yazilan bi duyuma gore listelerin hazir oldugu onay mi ne olacak mis onu bekliyor larmis.yine aramalarinizi yapin arkadaslar.ara ara.bu hafta aciklanmasi konusunda yinede aramalarimizi yapalim.bekledigimizi iletelim.bu hafta olumlu yada olumsuz aciklanip yolumuza devam edelim ona gore.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Umarim temmuz da ilan gelir.. bu sene kpss ye de girmedim. Ruyamda ilanin geldigini gormek bile mutlu etti. kpss sonuclari aciklanmadan ilanin gelmesini umut ediyorim.
-
@duha 6 senedir bekliyorum .umarim anlamissinizdir heyacan degil hocam. Bu tahammulsuzluk artik. Burda diger arkadaslarimizinda benim gibi .cok yuksek puan alip bir iki sene bekleseydim eyvallah beklerdim.ama suan adan itibaren saatlerimiz dahi kiymetli yas sinira dayandi....hayatimiz beklemekle zaten geciyor ailelerimizin beklentilerini saymiyorum bile . Yani zor bi sey degil aciklamalari 3 gunde guy siralama aciklandir 2 hafta beklemek nedir ona gore hayatimiza bizlerde yon vercez hocam..neyse. 6 ay beklemis bizler 6 senedir bekliyoruz.kimse kusura bakmasin. Kalin saglicakla.
-
Bos size gore ama bana gore dolu konusma. Bana gore de sizin konusmaniz bos hocam.ama amacim munakasaya girmekde degil uslubunuz uygun olmadigini dile getirmek . Burda arayan arkadaslar la ancak bugun yarin aciklanacagi bilgisini aldik peki siz nerden aldiniz ? Hic bir caba hic bir ugras bos degildir. Platformun amaci nedir peki birlikte hareket edip dusuncelerimizi paylasmak saygisiz cumleler kurmak degil heleki kibirli olmak hic degil.neyse munakasa zamani degil.saygiyla dusuncelerimiz ifade etmek..sizin gibi saygisiz bi uslup kurmam .. son sozum . Iy8 gunler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Istifami sundum kamu bankasina artik hem.kpss hem kaymakamlik icin caliscam allah buyuk .fedakarlik yapip emek veren herkese nasip etsin arkadaslar. Basarilar
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ne nalet bi sene boyle.belirsizlik cok kotu yeminle neyi bekledigimi bilmiyorum sinav tarihinin belirsizligi yuzunden insan ders calismaya zorlaniyo .ilk senelerim olsa belki neyse de.... ocak ayinda insall bi aciklama yaparlar
-
BEN YEMINLE PATLADIM ARTIK ARKADASLAR YA.GUY MULAKATI GELDI CATTI. KPSS BASVURULARIDA BASLADI. BU HAFTA ACIKLASINLAR YAHU.BIZI NIE BU KADAR GECIKTIRDILER MALIYEDEKI BUTUN KURUMLARIN SONUCLARI BIZE GORE UZUN SURMEDI SEBEP NEDIR ANLAMIYORUM? 50 GUNU GECTI RESMEN BU HAFTA ACIKLAMALARI GEREKMEZ MI BU HAFTA NAPSAK ARAMA YAGMURUNA MI TUTSAK BASKADA ELDEN BI SEY GELMIYO?
mrvguy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
2 grup icin yabanci dil sart mi acaba?
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@aslan-reyiz hocam benim merak ettigim bi konu var diyelim ki 85 86 2021 ve 2020 ayni puanlari alan adaylarin siralamalari 2020 icin 1200 lerde 2021 icinde 300 lerde nasil bi durum olur alim gelirse 2021 bakilirsa 85 puanli rahat giriyor yaziliya 2020 bakilirsa da zar zor yani 2020 puan biraz avantajli olur mu bu cerceveden bakildiginda 2021 bakarsa 85 alan rahat giriyorsa 2020 lide rahat girer siralamaya diyebilir miyiz. ? Bu konuda kafam cok karisti.
-
Paretoda gittigine gore daha bilgi alamayiz artik forumdan sanirim forum kapatilacak ? Herkes ayriliyor.
-
@bytul hadi insallh diyelim kitap satmak icin yapmasinda 1500 kisilik kadro 1000 guy digeri duy mu acaba 500 kisilik kadro ? Ne acaba
-
@bytul @paretowilfredo hocam ne diyosnuz? Acaba bu duruma ?
-
RE: EKİM 2021 GUY-DUY İLANLARI
@rabia89 300 duy gelir miymis hocam? Nerde dedi ben gormedim
-
@gpale hocam guy yada duy da yds istenmiyor atananlarin cogunda da dil yok . Ben emek se emegimi verdim hak kazandim. Mulakata butun sorularada cevap verdim. Yani acik konusayim elenmemde baska sebepler var . Herkes biliyo zaten yoksa kurum guyla duyu ayni anda neden aciklasinlar. Neyse. Yani emegimi verdim hocam. Halada ugrasiyorz. Umarim son bulur diyelim bu surec.
-
@gpale valla sirf su yazilari gorup canim sikilmamasi icin giresim gelmiyo bi de biz atansaydikda suralara bunlari yazsakkkk neyse. Ne kadersizliktir 2016 dan beri olmuyo ama yeni atanan insanlarin sak oluyo arkam yok ondan mi acaba diyorum mulakatlardan herseyi cevap verip neden elenor insan bunu sorguluyorum . ???? Atananlar nasil atandi o listede ne yaptilarda bulundular. Bunun var mi acaba yontemi soyler misiniz ben de bundan sonra onu uygulayip listede goreyim ismimi istiyorum. Acaba neden kurumlarsan surekli eleniyoruz .??? Soyle sizler gibi stressizce YASAMAYA hasretiz. Neyse yarama bastiniz hocam. Neyse umarim yazariz buralar bizlerde ATANDIM DIE.
-
@locke hadi bakalim insallh bu sene girmedim kpss ye mulakatlardan elenince . gecen seneki puani degerlendircem insallh yuzumuz gulsun bu sene guy ve duydan elenenlerin