Geçen sene sağlık bakanlığında müfettiş olup başka bakanlığın müfettişlik kadrolarına başvuru yapan kişi "haklı olarak"eleştirilmişti.O dönemde bu eleştirilerin çoğu Facebook gruplarinda ki yönetici arkadaşlar tarafından yapılmıştı.Şimdi ise aynısı kendi yapmış.Gecen sene müfettiş olmasına rağmen neden ticaret kadrolarına başvurdu merak ediyorum cidden.
kaimbey95 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@paretowilfredo sonuçlar hakkında duyumunuz var mı üstad ?Şu bilgi kirliliğine el atar mısın
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@g-uzmanı kurumlar vergisi ve vergi arasında ki farka odaklanın
-
@can-mavi arz şoku sorusuna doğru diyen iktisatçılar için " HUKUK bilmedikleri için doğru yorumlayamıyorlar" yorumunu gördüğümden beri hiç dikkate almıyorum hocam o yönetici tayfayi
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Hayırlı bayramlar dostlar inşallah bir daha ki bayramda emeklerimizin karşılığını almış ve hayallerimize kavuşmuş oluruz.Netini söylemeyen arkadaşlarda netini paylaşırsa tutulan listeye ve taban puanı tahminimize katkısı olur.
-
Çok şükür ilk defa içerdeyiz.
-
@heisenbergww ben kendimi yazdım ama alanda +87 puan olan ve hazırlanan iki arkadaş 62 ve 65 nette kaldilar
-
@can-mavi şu ana kadarki en iyi analiz bence.2020 netlerinde bu listedeki ilk 100 kişi için %90 mülakat diyebiliriz çok net.Puan olarakta 72 ve üstü görünüyor. (soru iptali olmazsa tabi)
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
86,2 ile Afyonkarahisar ı yazacağım.Sizlere fikir olmasi açısından söylüyorum.Memleketim çünkü
kaimbey95 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@adems Allah aşkına yeter.Eğer bu dediklerinizden şikayetciyseniz forum a girmezsiniz olur biter.Zaten bilgi aldığımız çok değerleri üstadlar gelip bilgi vermiyor (canmavi ve amirim gibi) kalanları da kaçırmayın.
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@amirim yazmayacağım demiştiniz ama yine de sormak istedim.Bu gece bekleyelim mi
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
Geçen sene sağlık bakanlığında müfettiş olup başka bakanlığın müfettişlik kadrolarına başvuru yapan kişi "haklı olarak"eleştirilmişti.O dönemde bu eleştirilerin çoğu Facebook gruplarinda ki yönetici arkadaşlar tarafından yapılmıştı.Şimdi ise aynısı kendi yapmış.Gecen sene müfettiş olmasına rağmen neden ticaret kadrolarına başvurdu merak ediyorum cidden.
-
@mülki-a üstatlar dostum gece gece dalga geçmesen mi
-
@finansalanaliz 2014 yılı olmalı sanırım çift sınav yapılmış ve 5-6 günde sonuçlar açıklanmış ki bu sene de 2.sınav olma ihtimalini düşünersek erken açıklaması muhtemel.
-
Bu mesleğe gönül vermiş hakkıyla icra edebilecek 110 kişinin kazanması dileği ile... Başarılar dostlar..
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo İyi akşamlar üstat'm maliyeye verilen atama izni mhuy için mi teyit edebildiniz mi?
-
Geçen sene siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü ve diğer 11 kodlu başvurular için eş değerlilik istenmedi diye hatırlıyorum.Bilgisi olan var mı?
-
Çok şükür buraya yazmak nasip oldu bütün dostları canı gönülden tebrik ederim.
-
Çok şükür ilk defa içerdeyiz.