ne gereksiz ne boş iğnelemeler ile buraları meşgul edip insanların ciddiye alınacak seyler yazdığını zannederek sayfayı okuma zahmetine girmesine sebep oluyorsunuz. sözde hepiniz kocaman erkekler/kadınlarsınız kaymakam olmaya çalışan, teferruatlar ile hem kendi seviyenizi düşürüyor hem de başkaları için zaman kaybı oluşturuyorsunuz. Bilgisi, duyumu, kaynak önerisi yahut açılan başlıkla ilgili bilgi paylaşmak isteyenler varlık göstersin mümkünse.
finansalanaliz
@finansalanaliz
finansalanaliz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Pardon da bu yazıda iyi niyet değil etnisiteye dayalı faşizm algılıyorum ben sadece. Bu coğrafyada farklı kökene sahip bir çok birey var, adam çalışmış, kalmış. Tabiki de mülakat sistemi sebebiyle liyakat zedeleniyor ama bu konu problem, burda birisinin etnik kökeni niye problem anlamıyorum. Ayrıca kaymakam olmaya çalışan Anayasa okumuş insanlarsınız, sanırım algılamak yerine ezberlemeyi tercih ediyorsunuz anayasa md. 66 ne diyor "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür". Bu yapılan yorumu kınıyorum ve altında kesinlikle iyi bir niyet aramıyorum.
-
@siyahadam hocam bir sonraki sinav tarihi ile ilgili duyumunuz var mı?
-
2022 Sayıştay Sınav Ilanı
Arkadaşlar merhaba 2022 sınavı ile ilgili duyumu olan var mı?
-
@mehmet-kemal-bey duyum değil ama bence en mantıklı duran geçmiş verileri de birleştirince ayin 21'ini 22'sine bağlayan gece açıklanacak gibi.
-
4T reklamını yaptı mi, gözümden kaçtı sanırım.. ama arkadaş yayında ilk defa hazırlanıyorum ve gittiğim tek kurs yakinegitim demişti bir de bütün yayın boyunca eşinin ne kadar destek olduğunu anlattı
-
@fthdyngc geçmiş, mülakata 2. Sıradan kalmıştı, nihai listede 3. olmuş
-
öncelikle ben senin dostun değilim, esip gürlemiyorum, güvenlik soruşturması ve etnik kökeni ozdeslestirmenin sorunsalını soruyorum sana. Senin tavrın bana sağlıklı gelmiyor, birisinin etnik kökeninin güvenlik soruşturmasında sıkıntı cikartmasi gereken yerde ben türk kökenliyim ama korkuyorum demen sıkıntılı bir durum teşkil ediyor, burda sistemi eleştirebilirsin ama birisi üzerinden yapacaksan bile bunu kökeni değil de liyakati sarsan noktalar acısından eleştirmelisin. Sizin bu neo-osmanlı zihniyetinizi eleştiriyorum ben de. Tavrın ötekileştirmekten öteye geçmiyor
-
@fallenalen ben bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum, genel olarak mülakatta önemli olan soruları cevaplayıp, iletişim ağını düzgün kurmak, beden dilini düzgün kullanmak. Negatif bir etki yaratacak durumlar kekemelik vb durumlar olur tahminimce. Zaten gerisi "network"
-
@zeustraus estafurullah hocam. Bilgi paylaşımı için de teşekkür ederim. Kim kimdir bilmem, aldığı duyumu bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
finansalanaliz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2024 YILI KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
İlan ile sinav tarihi arasında kaç gün var ortalama? Mesela kanun teklifi 3 hafta veyahut 2 hafta sonra meclisten geçti diyelim sınav 2025 e mi kalıyor ?
-
@zali ne sacma sorular ? Aklınızı çalıştırın biraz, sınava girmissin, ustune mülakata girmişsin kazanmissin yani ortada kazanılmış bir hak var, ne diyecekler siz diger iktidar döneminde sınav kazandınız biz sizi atamiyoruz mu?
-
@zeustraus estafurullah hocam. Bilgi paylaşımı için de teşekkür ederim. Kim kimdir bilmem, aldığı duyumu bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.
-
@zeustraus hocam eylül ekim bandında olacağı duyumu sağlam değil mi ? Bir de sayı hakkında bir duyum var mi ?
-
@mülki kullanmadığın kaynak listesini paylaşarak iyi yaptı faruk. Senin türkiye derecen de var diye biliyorum. Sınav tarihi hakkında duyumun var mı? Senin ilk hazırladığn dönemde bir arkadaşın türkiye ikincisi olup kaymakam olmuştu, belki onun bir duyumu vardır çalıştığı için.
-
@fallenalen ben bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum, genel olarak mülakatta önemli olan soruları cevaplayıp, iletişim ağını düzgün kurmak, beden dilini düzgün kullanmak. Negatif bir etki yaratacak durumlar kekemelik vb durumlar olur tahminimce. Zaten gerisi "network"
-
@pareto06 örnekte de görüldüğü gibi herkesin anlama şekli, ders çalışma biçimi farklılık gösteriyor.
-
@s-i-r-i-u-s ben aöf insan haklarından çalışmaya çalıştım ama içeriği bana karmaşık geldi, ordan çalışmayı bıraktım. Bu konuda elinizdeki kaynaklar yeterli gelir bence.
-
Ne kadar da saçma ve kavga dolu bir halde burası anlam veremiyorum artık. Bir duyumu olan varsa yahut kaynak, kurs tavsiyesi almak isteyen olursa yazsın artık. Insanları irite ettiniz yeterince. Bir problemi olan karşıya mesajını atsın arkadaşlar. Kendi aranızda halledin.
-
Benim duyumum mart sonu hala arkadaşlar.