@elmalma Duyum konusunda güvensizlik yaşayan arkadaşlar olabilir, önceki yıllarda saatine kadar doğru çıkan duyumlar olduğu gibi alakasız bilgiler de paylaşıldı. Adı üstünde duyum, kimse liste hazırlanırken başında beklemiyor, bu sebeple bu iletileri %100 doğruluk içermeyeceğini öngörerek değerlendirmek lazım ancak burada herkes anonim, kim niye "ben demiştim" demek için paylaşım yapsın ki, kim kimi niye kandırsın? Ayrıca @can-mavi , @108-Dönem ve @siyahadam arkadaşlarımızın önceki sınavlarda ilettiği bilgileri incelerseniz bu iletilerin insanları neden heyecanlandırdığını görebilirsiniz. Burada eski nicklerimizle tekrar yazmamızın başlıca sebebi de yıllardır forumdan tanıdığımız arkadaşlarımıza bir selam vermek, daha ötesinde bir amaç aramayın.
mülki tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@onur55 Rica ederim dostum, belki de forumun son aktif kaymakamlık başlığı ve muhtemelen bu başlıkta son kez konuşuyoruz, tadını çıkarmak lazım bu forumda birçok kıymetli arkadaşımız oldu, birçoğunun kazanmasını da en az kendim kadar istiyorum, onlar da bir selam vermek için başlığa uğrayacaktır diye umuyorum
-
@kaht-ı-rical Bunun menfaat yağmacılığıyla ne alakası var anlamadım. Siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben gönüllü olarak katıldığım yardım faaliyetlerinden iki gün önce geldim, günde dört beş saat uykuyla çalıştım, elimden geleni yaptım hala yapıyorum, ama yaklaşık 2 ay önce girdiğim mülakatın sonucunu da merak ediyorum. Madem insanların sorularına, nicklerine bu kadar tepkilisiniz, sizi şimdi isminizi açıklayıp bir vlog çekmeye davet ediyorum. Alın elinize kamerayı, sabah çıkın önce fırıncıya çemkirin, sen ne hakla ekmek yaparsın milletin acısı varken diyin, sonra markete gidin hala para peşindesiniz diyin, bağırın çağırın rahatlayın ya da sizi rahatlatsınlar, hepimize izletin ve burada tepki gösterdiğiniz insanlara hadlerini bildirin. Bunu yapmıyorsanız, siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapmayın, nickinizin arkasına saklanıp haybeden sallamayın ki kendinizle çelişmemiş olun.
-
@Amirim-0 merhaba, 3 gün önce " her an gelebilir" diyip hemen sonrasında " bu hafta beklemeyin" demenizin sebebi nedir?
-
@Werder-Veremem hocam benim kaynaklarim beni bir kere yanilttigi icin kaynaklarima tam olarak güvenemiyorum, o sebeple bu sene seyirci kontenjanindan katiliyorum, ama bu gece beklemek icin yeterince sebebim var oyle diyeyim️
-
Merhaba arkadaşlar, inşallah son haftanın içerisindeyiz, bazı özel sebeplerle forum moderatörlüğünü bırakmıştım ancak bu mesajı yazmak için yeniden üye oldum. İnşallah iki gün içerisinde sonuçları öğreniriz. Şimdiden herkes için hayırlı olsun.
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Herkese yeniden ve son kez merhaba. Daha önce mülakatlardan defalarca kez elenen birçok arkadaşım gibi benim de hevesim kırık, ancak söz konusu kaymakamlık olunca akan sular duruyor. Umarım yeni dönem ve yeni sınavımız sonucunda en çok hak eden, mesleği hakkıyla yerine getirebilecek olan, daha sınava girmeden birilerinden mülakat sonucu için taahhüt almamış 77 kişi süreci başarıyla tamamlar.
-
@mia00006 iste hangi duyumun kesin oldugunu nasil bilecegiz, mesele bu. Siz mulakata kaldiniz mi
-
İstifa etmeleri icin memur niteliginde kamu gorevlisi olmalari ya da maddede ismen sayilmalari gerekiyo ama sayilan makamlar arasında bakanlık makami yok. Bu sebeple istifa gerekmiyor.
-
Benim de yine olmadi, 80 civari puan alip kaybettigim kacinci mulakat, ne diyelim, hersey nasip
mülki tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba; 88,75 ile beni de ekleyebilirsiniz listeye
-
Test sınavına geçildiğinden beri gördüğüm en zor sınavdı. Mevzuattaki kolay sorular kimseyi yanıltmasın, sınavdaki 6070 sorunun kolay olması çok bir şey ifade etmiyor. Bu sorular zor da olsa zaten çalışan herkes yapıyor. Asıl belirleyici alanlar olan Türkiye ekonomisi, iktisat ve Türkçe geçmiş yıllara nazaran oldukça zordu. Bu sebeple ben barajın düşük olacağını düşünüyorum. Geçen sene yaklaşık olarak 76 puan yeterl olmuştu ilk 300 için, bu sene 72 bandında kalacağımızı düşünüyorum
-
Herkese yeniden ve son kez merhaba. Daha önce mülakatlardan defalarca kez elenen birçok arkadaşım gibi benim de hevesim kırık, ancak söz konusu kaymakamlık olunca akan sular duruyor. Umarım yeni dönem ve yeni sınavımız sonucunda en çok hak eden, mesleği hakkıyla yerine getirebilecek olan, daha sınava girmeden birilerinden mülakat sonucu için taahhüt almamış 77 kişi süreci başarıyla tamamlar.
-
Benim de yine olmadi, 80 civari puan alip kaybettigim kacinci mulakat, ne diyelim, hersey nasip
-
@Werder-Veremem hocam benim kaynaklarim beni bir kere yanilttigi icin kaynaklarima tam olarak güvenemiyorum, o sebeple bu sene seyirci kontenjanindan katiliyorum, ama bu gece beklemek icin yeterince sebebim var oyle diyeyim️
-
@hedeff merhabalar hocam, insallah listede de görürüz birbirimizi️
-
@hedeff gece uzun hocam, bekleyelim bakalim️
-
İstifa etmeleri icin memur niteliginde kamu gorevlisi olmalari ya da maddede ismen sayilmalari gerekiyo ama sayilan makamlar arasında bakanlık makami yok. Bu sebeple istifa gerekmiyor.
-
@mia00006 iste hangi duyumun kesin oldugunu nasil bilecegiz, mesele bu. Siz mulakata kaldiniz mi
-
Yok mu loading yazacak bir cengaver️