@siyahadam, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu hafta Güzel hafta. Mart güzel ay hak edenin kazandığı nihai bir liste olması dileğiyle.
Üstad bu hafta hala güzel hafta mı?
Bu hafta Güzel hafta. Mart güzel ay hak edenin kazandığı nihai bir liste olması dileğiyle.
@onur55 Tarihe not düşelim ; Devletimiz,milletimiz yıkıcı bir deprem felaketininden geçiyor. Allah devletimizin tüm yöneticilerin her kademedeki çalışanlarının ayrıca deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yardımcısı olsun.Milletimizin başı sagolsun..
@Werder-Veremem hocam @siyahadam a ben dahil bir çok mesaj yazıldı, yazmış oldugu duyuma alıntı
yapıldı, son durum ne diye soruldu pazartesiden bugune--- ancak o günden beri kendisi nedense sessizliğe büründü en azından sunu diyebilir arkadaşlar cumaya kadar sabredelim yada arkadaslar bende duyumunda yanıldım şu an açıklanması zor gibi diyebilir. Burda kimsesin kendisine bir tepki göstereceğini düşünmüyorum bunu yazdığı zaman ancak bu kadar kendisinden beklenti olmasina ragmen sessiz kalması kusura bakmasın ama doğru gelmiyor bana.
Üstad whatsap grubu çalkalanıyor bu haftada açıklanmayacak duyumu olanlarda var ayrıca bakan beyde afet bölgesine dönüş yaptı.Son bir sözün daha var mi bu hafta beklemeye devam mi?
@kurpagribanzarsi ağzına sağlık hocam +1
@108-dönem eyvallah hocam değerli bilgilerin icin
@kethüda insallah bu süreç hayırlısıyla sona erer herkes için.
@werder-veremem hocam ne yazık ki bir bilgi yok bilgi alabilen ustadlarda suskunlar
@kerberos dernekler denetciligi ve il planlama ilanlarinin verilmesi bencede iyiye isaret pgm nin calisma halinde olduğunu gösteriyor
@Werder-Veremem hocam @siyahadam a ben dahil bir çok mesaj yazıldı, yazmış oldugu duyuma alıntı
yapıldı, son durum ne diye soruldu pazartesiden bugune--- ancak o günden beri kendisi nedense sessizliğe büründü en azından sunu diyebilir arkadaşlar cumaya kadar sabredelim yada arkadaslar bende duyumunda yanıldım şu an açıklanması zor gibi diyebilir. Burda kimsesin kendisine bir tepki göstereceğini düşünmüyorum bunu yazdığı zaman ancak bu kadar kendisinden beklenti olmasina ragmen sessiz kalması kusura bakmasın ama doğru gelmiyor bana.
@kurpagribanzarsi ağzına sağlık hocam +1
Üstad whatsap grubu çalkalanıyor bu haftada açıklanmayacak duyumu olanlarda var ayrıca bakan beyde afet bölgesine dönüş yaptı.Son bir sözün daha var mi bu hafta beklemeye devam mi?
@müstağni inşallah öyledir hocam
@mia00006, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Arkadaşlar yarın itibari ile süreç %99 ihtimal olağan akıştan daha da hızlanacak. 31 Mart ya da 7 Nisan demiştim, 27 Mart Pazartesi akşamını ufukta bekleyelim derim. Yine de en kötü 31 Mart diyelim.
hocam var mı sizde yeni bir bilgi ?
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bakan bey dün toplantı yaptı ve yurtdışında olan 108. Dönem için erken dönmeleri talimatı verdi. 109. Dönem in yurtdışı için olan programında iptal ettiği bilgisi var. Bakan bey bakanlıkta şuan bu işlerle ilgileniyor
Bu hafta sonuç açıklanır mı hocam
@kerberos bu hafta inşallah nihayete erer ,,güzel duyumlar bekliyoruz ustadlardan
@heisenbergww sessizlik sürüyor hocam,, artık önümüzdeki haftaya odaklanilmis gibi insallah bekledigimiz son hafta olur.
@hiyerarşi bugün hiç hareketlilik yok gerçekten...