TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. kurpagribanzarsi
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kurpagribanzarsi

@kurpagribanzarsi

13
    İtibar
    110
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kurpagribanzarsi Takip etme Takip Et

kurpagribanzarsi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları

Burayı sürekli takip ediyorum en son 108. Dönem isimli arkadaş çok kesin ve duyumdan öte bir bilgi paylaşımı yapmıştı ve bende buna inanarak bu hafta bu iş biter demiştim ancak şimdi gördüğüm kadarıyla

1. Amirim0 buradaki bütün arkadaşlarla dalga geçiyor duyumu ve bilgisi yok belki sınavla bile ilgisi yok

2. Siyahadam whatsapp grubunda var ve oradan hareketle yükselip düşüyor

bunları baz alarak hareket etmenizi önerebilirim.
      Whatsapp grubunda çok sağlam bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlar var bakın duyum değil bilgi diyorum onlar kendilerini açık etmek istemiyorlarsa en azındam buradan paylaşsınlar, grupta sınavla ilgisi olmayıp saçma sapan duyum paylaşımı yapmayın oruç oruç hakkımıza giriyorsunuz

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi
    • RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

Canına yandığım ÖSYM istesen de istemedende yarın kaçarın yok sabaha sonucumu hazır et girip bakacam 😁

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

İlk mülakatımdı olmadı, yani diyecek o kadar çok şey var ki ama susuyorum yazık sadece kendime üzülüyorum param yoktu bir kitabı senelerce kullandım sildim kullandım sildim kullandım, lanet olsun çalışacak bir odam yoktu bodrumda kendime yer yaptım kazan dairesinde çalıştım, vermezler abi ya bir kapıcının çocuğusun vermezler sana bu makamı yazık ya valla yazık ben pantolon almadım kendime ya 3 kere yama yaptırdım yazıklar olsun sizin sisteminize ben anama babama üzülüyorum ya kendimi inan geçtim rabbimin adalet terazisi kurulduğu vakit hakkımı elbet alırım.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

@polatalemdar hocam şimdiye kadar forumda en heyecanlı bekleyiş size ait bence, inşaallah rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin, sınava göre hesapladığımız puanlar iyi ve hatırı sayılır ancak bende sizin gibi heyecanlı ve tereddüt içindeyim 😁

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

@ahmetdeniz111mia
      Kral, soğuk kışta nöbet tutan muhafıza sorar: “Üşümüyor musun?” Muhafız: “Ben alışığım” “Olsun, sana kaban göndereyim” der. İçeri girince sözünü unutur Ertesi gün kapıda donmuş bir muhafız ve bir not: “Kralım soğuğa alışkındım; fakat sıcak elbise vaadin beni öldürdü”

Sınırda olan arkadaşlar bütün olumsuzluklara hazırdı ama siz umut verdiniz dilerim ki haklı çıkarsınız aksi takdirde bu arkadaşların vebali üzerinizde olacak

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

kurpagribanzarsi tarafından gönderilen son iletiler

İlk mülakatımdı olmadı, yani diyecek o kadar çok şey var ki ama susuyorum yazık sadece kendime üzülüyorum param yoktu bir kitabı senelerce kullandım sildim kullandım sildim kullandım, lanet olsun çalışacak bir odam yoktu bodrumda kendime yer yaptım kazan dairesinde çalıştım, vermezler abi ya bir kapıcının çocuğusun vermezler sana bu makamı yazık ya valla yazık ben pantolon almadım kendime ya 3 kere yama yaptırdım yazıklar olsun sizin sisteminize ben anama babama üzülüyorum ya kendimi inan geçtim rabbimin adalet terazisi kurulduğu vakit hakkımı elbet alırım.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

Bakanlığın son mülakatı olan il planlama 7 nisanda bitiyor, şahsi kanaatim mükerrer liste oluşmaması ve kadro yanmaması için 7 nisan sonrası süreç hızlanacak bakanlığın mülakatları teker teker açıklanacak başta kaymakamlık olmak üzere, ben 7 nisan sonrası teyakkuzda olacağım her an gelebilir diye bahsettiğim gibi kaymakamlık mülakatına giren il planlamaya mülakatınada kalabiliyor bu durumda sorun çıkmaması için hepsinin bitimini bekliyor olabilirler bu gecikmenin en mantıklı açıklaması bu depremden öncede ha açıklandı ha açıklanacak dediler ama bakanlığın diğer mülakatları olduğu için toplantıyı bırakın çalışma bile olmamıştı.

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

Burayı sürekli takip ediyorum en son 108. Dönem isimli arkadaş çok kesin ve duyumdan öte bir bilgi paylaşımı yapmıştı ve bende buna inanarak bu hafta bu iş biter demiştim ancak şimdi gördüğüm kadarıyla

1. Amirim0 buradaki bütün arkadaşlarla dalga geçiyor duyumu ve bilgisi yok belki sınavla bile ilgisi yok

2. Siyahadam whatsapp grubunda var ve oradan hareketle yükselip düşüyor

bunları baz alarak hareket etmenizi önerebilirim.
      Whatsapp grubunda çok sağlam bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlar var bakın duyum değil bilgi diyorum onlar kendilerini açık etmek istemiyorlarsa en azındam buradan paylaşsınlar, grupta sınavla ilgisi olmayıp saçma sapan duyum paylaşımı yapmayın oruç oruç hakkımıza giriyorsunuz

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

Bu hafta inşallah bu iş tamam

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

@mia00006 güvenlik soruşturmaları tamamlandı mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

75.135 sıralama 384

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

Canına yandığım ÖSYM istesen de istemedende yarın kaçarın yok sabaha sonucumu hazır et girip bakacam 😁

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

@ahmetdeniz111mia
      Kral, soğuk kışta nöbet tutan muhafıza sorar: “Üşümüyor musun?” Muhafız: “Ben alışığım” “Olsun, sana kaban göndereyim” der. İçeri girince sözünü unutur Ertesi gün kapıda donmuş bir muhafız ve bir not: “Kralım soğuğa alışkındım; fakat sıcak elbise vaadin beni öldürdü”

Sınırda olan arkadaşlar bütün olumsuzluklara hazırdı ama siz umut verdiniz dilerim ki haklı çıkarsınız aksi takdirde bu arkadaşların vebali üzerinizde olacak

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

@polatalemdar hocam şimdiye kadar forumda en heyecanlı bekleyiş size ait bence, inşaallah rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin, sınava göre hesapladığımız puanlar iyi ve hatırı sayılır ancak bende sizin gibi heyecanlı ve tereddüt içindeyim 😁

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi

@kartalbaba ben kpss sınavında ne hesapladımsa o geldi hocam bu birazda öğrencinin anlık olarak yanlışı doğru kabul etmesinden kaynaklanıyor kurumu zan altında bırakıyor bunlara bence itibar etmemekte fayda var, sınav açıklanınca isterseniz listeyi tekrar karşılaştırın kiminin puanı düşecek kiminin puanı artacak tam net hatırlamak kolay değil

KPSS A içinde yayımlandı
      K
      kurpagribanzarsi