@ahkâm KPSS A hazırlanmış ilk 2000 3000 olan insanlar yeterince niteliklidir hocam . İhtiyaç dahilinde alım olsun diyorsunuz da kurumların çoğu yıllardır susuyor Mhuy , Kik , Vergi Müfettişliği vb bi çok kurum suskun yıllardır . Bu ülkede 60 puanla hemşire atanıyor can emanet ediliyor 80 üzeri puan alan her arkadaşımız da çok iyi şekilde vergi müfettişi olur merak etmeyin
ztrkrdvn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yarın gel göreve başla deseler kuruma maskesiz gidecekler sınav iptal olsun diyor . Atandığınızda virüs bitmiş olacak mı ? Muhtemelen bitmemiş olacak biraz samimiyet. En son vergi müfettişiliği sınavına giriyorduk 3 yıl geçti hala bekliyoruz. 1 ay sonra her şey normale döner her yer açılır biz etkinlik peşinde koşarız sınavı yapın diye benden söylemesi
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Gerçekten bu forumun bizler için ne kadar kıymetlı olduğunu bugün bir kez daha anladım. Biraz önce arkadasım gvs yapılıyormuş o yüzden açıklanmıyormuş dedi güldüm sadece
Bu telegram gruplarında o kadar bilgi kirliliği var ki herkes konuşuyor bilip bilmeden ve asıl bilgi alabileceğimiz burdaki değerli insanları da o saçma sapan telegram grupları yüzünden kaybettik çünkü sorduğumuz zaman cevap alamıyoruz bu başlık neden bu kadar sessiz diye düşünürken meğer o gruplarda saçma sapan tartışmalar yüzünden sessizmiş. En başka değerli insan @paretowilffredo bundan önceki SGK denetmenliği ve guy mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi vermişti söyledikleri gerçekleşmişti biz hala gvs yapılıyor kafasında devam edelim
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Devlet büyüklerimiz bu kuruma artık müdahale etmeli bürokrasinin bu kadar hantallaştığı her şeyin bu kadar yavaş işlediği vurdumduymaz başka bi kurum yok burda boşuna kavga ediyoruz YDS olsun olmasın diye göreve başlama süresi en az 1 yıl 31 Aralık 2021 olur bu başlık hala açık olur
-
Gerçek olan tek bi şey var o da bize bi gençlik borçlular
-
Sınavı full yapmayanlar bi seri beğenebilir mi sayımızı bilelim
-
Sizden ricam lütfen şu 2 şahsa cevap vermeyin kendi işimize bakalım . Tek istediğim bu kadar uzun zaman bekleyen çabalayan insanlar öncelikle atanır sadece bunu istiyorum
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Vmy ilanı konuşuluyor herkes ona odaklandı suan ama 80 üstü alamayan kimse giremeyecek bu sınava geçen sene 1700 kişi vardı listede ilan gelmesi çok güzel fakat guy ilanını da getirmek zorundayız arkadaşlar aynı gün ilana çıkmıştı ikisi de geçen sene 70 üzeri puan alan arkaşlarımızın da sans tanınması güzel olacak umarım guy da KPSS öncesi gelir
-
Kurumu arayıp bilgi almaktan daha doğal ne olabilir ? Yani her seye de muhalefet olunmaz ya . Evet bizim aramamızla açıklanmayacak onu buradaki herkes biliyor zaten amaç belki bi umut sesimiz duyulur bi görevli durumu bildirir veya o an bi gelişme olur . Farkında mısın bilmiyorum ama ne hazine ve maliye uzmanlığı açıklandı ne vergi müfettişliği hep bekliyoruz . Guy sınavı ertelendi o kadar dedik ertelenmesin ertelenince çok zaman gidiyor yok ertelensin dediniz 26 Ekim’de olcak sınav 13 Mart’a geldi virüs bitti mi ertelenince hala 8 bin vaka var hala hasta olabiliriz hala risk devam ediyor . Diğer kurumlar sınavları yaptı mülakatları yapıyor içişleri bakanlığı 30 bin vaka varken mülakat yaptı geçen gün gece saat 1 de arkadaşmışı kaymakamlık mülakatından aldım gece saat 1 de arkadaşlar . Hala bekleyim diyen zihniyetlere 2021 KPSS başarılar .
-
@zenginmemur bence sorular geçmiş 2 seneki sorulurdan üst seviyedeydi . Sınavdan çıkınca herkes çok kolaydı 90 üstü bekliyorum diyenlerle doluydu kendi kendime başka sınava mı girdim dedim KPSS dahi sorulmayacak sorular vardı en az 12 13 soru eleyici soru vardı onun haricinde kolay olup yanlışa düştüğümüz sorularda fazla gördüğüm kadarıyla kısaca öyle kesin 90 kapatacak söylemleri balon oldu belli başlı iller dışında geçmiş senelerle aynı kapatır hemen hemen
ztrkrdvn tarafından gönderilen son iletiler
-
Hesap Silme
Hesabımın kapatılıp iletiletilerimin silinmesini talep ediyorum
-
Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama buradaki çoğu arkadaşımın yaşadığı stresi gördükçe yazmak istedim. Guy mülakatından önce açıklanacak arkadaşlar açıklanmazsa çok büyük sürpriz olur o konuda gönlünüz rahat olsun şahsi fikrim bu hafta çok ümit etmemek gerek açıklanırsa da linç etmeyin beni
1 hafta tatile çıkıyorum biraz kafa dinlemek gerek sağlıcakla kalın
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
44 alan neti , 37 gk gy , 11 İngilizce açıkta kalmışız
zorla YDS çalış diyorlar
-
@duha dostum ben de 2 3 gün kaldım baktım goy goy muhabbeti dönüyor çıktım. Yukarda yazdığım yazıda da kimseyi aşağılamadım sadece kendi düşüncemi paylaştım kimseye kötü söz söylemedim. Bana gelip gruba gelsin yazmış ben o gruptan sizin goy goy muhabbetiniz yüzünden çıktım zaten. Orda olamayan şeyler konuşuyorsunuz burayı da etkiliyorsunuz ayrıca ben neden Telegram grubu da var demiyorum kendime faydası olmadığını düşündüm çıktım ayrıca buradaki üstadlar neden bilgi paylaşsın ekran resmi alıp oraya atacaklar buranın anlamı kalmıyor gerçi kime ne anlatıyoruz dostum en iyisi muhattap hiç olmamak lütfen benim yazılarımı da orda paylaşmayın rica ediyorum
-
@duha işin ilginç tarafı bi arkadaş benim yazımı orda paylaşmış beni de linçlemişler
gelin burda tartışalım gerçeğini öğrenelim kıskanıyormuşuz onları
orda bana sallayan yürekli kişiler gelin burda konuşalım sizi de kıskandığımız yok safi bilgi kirliliğisiniz söylediğiniz hiç bilgi gerçek çıkmamış sadece goy goy muhabbeti yapıyorsunuz. Sana diyorum MR. ve Zafer burda konuşalım gelin orda boş konuşmaya benzemez burası arkadan sallamakla olmuyor
-
Dostum bu süreçte olmaz dediğim çoğu şeyi gördüm
ama o ihtimali yüzde 10 olarak görüyorum guy mülakatından önce açıklanacağını düşünüyorum
-
Gvs olursa listeler açıklanır gvs formu veririz öyle olur dostum devlet 1200 kişiye gvs yapmaz hiç bi alımda görmedim böyle bişi lütfen inanmayın böyle saçma şeylere
-
Buradaki değerli insanları küstürmeseydik neden açıklanmadığını öğrenebilirdik ama gidip gvs saçmalığına inandık
-
@kaimbey95 sinirden yanlış yazmışım dostum teşekkür ederim
-
Hocam gvs falan yok inanmayan böyle şeylere en son açıklanan hmuy da istenen belgelere bakın ne demek istediğimi anlarsınız