@beveridge-eğrisi ben döndum nerde bu mulakat tarihleri.
zenginmemur
@zenginmemur
zenginmemur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu hayırli gecede tüm dualarımiz kabuk olmasi dileğiyle inşallah kpss öncesi mhuy guy dguy vmy bunlardan bir veya birkaci gelecektir
-
Allahım sen büyüksün
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ne hallere düştük.Önceden defderdarlık alımı oldu mu puanı yüksek olanlar burayı tercih eder.Hemde mal müdürlüğünde falan değil şehir merkezinde çalışırlardı.Şimdi bizlere isnat yapar gibi asla ayrım yapmıyorum ama bu gozler 79 puanla dguy alımınıda gördü.Bu ilanın inanın 90 ustu olan kişiyede faydası yok.Durumum kötü olmasa sgk ilgoc bekler yine bu ilana başvurmazdım başka türlü tepki nasıl verilir bilmiyorum.Düz memur olmak istesem zaten p3 ten alırım 90 puan gider istediğim ilde yaşardım.Mal müdürlüğünde ne işimiz var.Hep kurum icinin yansımaları.Maalesef çok kötü oldu.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Mhuy 6 yıldır,Sgk denetmenliği 2 yıldır,vmy 4 yıldır gelmedi.Kimse bu ilanları keyfinden istemiyor.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Alan bakayım diyorum sonra o kadar zorlamazlar diyorum kanun bakıyorum sadece okuyorum her türlü kacacak zaten deyip tekrar alan derken gün bitiyor.Sıkılmakta zirvedeyim artık.Biran önce olsun bitsin.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Artık forum eski işlevinde değil.Duy sayfasında dile getirilince benimde dikkatimi çekti.@paretowilfredo dostumuz twittera yazıyor artık.Halbuki forum ilk yıllarda çok iyidi.Telegram watsap çıktı işler değişti.Eski havasına umarım geri döner.Duyumcuların yoklugu alım sayılarının azlığı forumu bitirme noktasına getirdi.
-
Kpss basvurusu yapmayan kimler?
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Beyler Bayanlar artık guyu konuşalım bize ne ya katip hakim olacakmışda ikm avukat olacakmış.Ben şuna bakarım şuan hakim olmak guy olmaktan daha kolay.Bırakalım biz kendi derdimize bakalım.Zaten ihtimal bile vermiyorum.Bu ülkede son yıllarda en çok korunan alan hakimlik olmuştur.Bana hiç mantıklı gelmiyor.Buro personelinin hakim olacagi.Onlar bir şekilde hakkini savunur.Baroların gücünü bilmeyen yoktur.Bızim iibflilerin bir örgütu bile yok.Daha dün Maliyede cok sayıda bürokrat görevden alındı.Hakimlik kamudaki en prestijli meslektir.Doktorluk gibi.Hemşireleride doktor yaptılar mı?Ama güvenlik gorevlisini guy yaptilar.Yani itibarsizlastirdilar guyu.Simdide olmayacak seyler üzerinden zamanimiz gitmesin.
-
RE: Mali Hizmetler Uzman Yrd. - 2017 (Duyum başlığı)
Birisi gidip o dershane hocalarina desinki kpss a grubunda ilk 300egiremesseniz bosa hazirlanmayin diye biraz musterilerinize bilgi verinde sonra hayal kirikligi yasamayin.2017 aslinda iyi gitti ama hep ilk 300e hitap etti.Ya gerisi ta gerideki 130000 kisi
zenginmemur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uzman Yrd. Alım İlanı 2021
Müfettişlik başlığı nerde alım yapılacak.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.İşten yeni geldim.Bu forumda epeydir varım.Tanıyanlar yazıştiğimiz kisiler olmuştu.Çok uzatmayacam.Gecen yıl tatsiz bir sekilde mülakata kalamamıştım.Kişisel sorunlardan dolayi pandemi vmy klasik sinav v.s derken birçok sınavı kaybettim.Pes etmedim.Şükürler olsun yine 4.kez guy mülakatinda listedeyim.Belki bu sınavı 1 soruyla kaçıran arkadaşlar olursa akliniza beni getirin.Mülakatta başarılar dilerim.Forum eski havasina donmeyecek hicbir zaman ama çok faydalandım.Teşekkur ederim.Iyi aksamlar.
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@ayraan kadro ihdasları dikkate alınmıyor herhalde.Çok kadro ihdasını yaktılar.
-
Haftanın 6 günü özel sektörde sırf iş olsun diye niteliksiz işlerde hizmet sektöründe kölelik yapiyorum.Süreçten kopmadan kalmak ders calişmak için buralara bakardım.Paretoda gidince artik forum işlevi bitmiş şekilde tarihe karişmayi bekliyor.Her şeye rağmen güzeldi.İlk burdan duyumlar gelirdi.Herkese iyi forumlar diyelim bugün pazar zaten duyum yok mu duyum.
-
@karar abla mhuy ilanı yine gelmeyecek herhalde.Duyum var mı?
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@karaman yanlış yok sgk taşra denetmen yardımcısı taşrada maaşlar aynı seviyede belki guy 100.lira daha fazladır.
-
@adamsmiths dostum yanlış anlama ama çok saçma değil mi?Elenen kişilerin çoğu yine guyu kazanıyor.Yani ama ikinci üçüncüde olan çok kişi var.
-
Mali hizmetler nasil bir seysin ya sen ihtiyac varsa niye bekletiliyor.