Nereden başlıyayım . personel genel müd. mehmet karaman bugün yine ordaydım. detayları atlıyalım biraz bekledim koridoru ayağa kaldırdım şöyle bi kafa uzatıyo herkes meraklı daire başkanı bile çıktı geldi vs. beni dinliyo neyse sayın müdür içeri almadı sayın tayyar tarı ve aydın başa söylesin derdini onlardan haber alayım demiş.
aydın baş sınav başkanı sanırsam neyse zıt gittik vs 20 dk konuşmuşumdur hiç yoksa evet dilekçe önümüzde ama ben müdüre iletirim en fazla vs. aynen şunu dedim : biz size güvenmiyoruz, korkuyoruz sizden , esirgemedim lafımı .
tayyar tarı müd yardımcısı kibar biri : şok olduk ilana dedim yarım saat konuştuk genel olarak bahsettim işsizlikten vs. yds li merkez uzmanı kadrosu dolmadığından eee olabilir dedi vs. onlara kalsa herşey yolunda hak verdi müd buraya yolladı vs dedim ki ilgilensin ilgiliydi gerçekten . ince düşünülmüş ilan haklıymışız, işsizlik çokmuş, gerekirse yer değişikliği yapabilirmişiz ben ankara yüksek kapatacağını söyledim kaldıki diğer iller 8 10 kişilik ne biliyosun dedi yüksek kapatacağını özelleştirme 32. aday 95.72 dedim. dilekçe evraka vermedim tayyar tarı hocanın önünde müdüre vercek .
müdürün sekreterinden kağıt istedim müdüre de revize edilmesi için not yazdım sağolsun abla ilgilendi .
buraya yazdığım özetti yoksa devlet dili kullandım özellikle dikkat ettim ama benim için zordu .
dilekçeler de yollanmış varmış bazı arkadaşlarda farklı kişilerde yollamış sevindim umuma yazarmısın dediler yazdım ama artık gitmem telefonla ararım olmazsa .
tayyar tarı başvuruları alabaliriz ama sınav mülakat tarihi neyse o ertelendi dedi yaza olacak herhalde .
kimse babamın oğlu yada kızı değildi ilk kez gördüğüm insanlardı yanlış anlamayın. benim derdim yetkililerdi yoksa katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş asla burdaki kimseyle derdim olamaz
durum bu. en güzeli olsun hakkımızda . ben yazılı yapın dedim söyledim yok dedi direkt daha önce çeşitli şekillerde yaptık bunu uygun gördük dedi . sayın tarı .
ne olur bilmem ama @despot @botan01 @cowindingout inşlh guyun acısı bunda çıksın inşlh güzel haberlerinizi alırız.
@hayırlısı035 kendi isteğiyle gitti galiba inşlh gelir diyelim.
bu haliyle içimizden geçeni yazsak içimizde kalacak ilan sonucu hep birlikte göreceğiz . artık kabulüm benlik kısım bitti .