Bu forumda neden sürekli bi tartışma hali oluyor gerçekten anlamıyorum en sonunda dayanamadım gerçekten 6 yıldır bu süreçteyim ve süreçte neler gördüm neler o yüzden sisteme yeni katılmış daha dünkü bebelere sesleniyorum bir kelime daha edenin gerçekten dilini keserim yeter yani. Hala anlamsız anlamsız eleştiriler yok işin defterdarlığa mı kaldı yok şöyle mi yok böyle mi. Dur bakalım arkadaş senin insanların tercihleri hakkında fikir yürütüp yorum yapmaya ne hakkın var. Hangi sıfatla konuşuyorsun ? Hekimliği mi kazandın Sayıştay da mısın ? Kaç sınav tecrüben var. Kısaca sende buralardasın belli ki şeninde işin forumda konuşulan kadrolara kalmış!
elifnur24 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Uzun süredir forumu takip ediyorum bir kez bile polemiğe girmedim çünkü buna gerek yok Bilgi sahibi olmak için arkadaşların fikirlerini okur geçerdim hep ama son aylarda durum böyle değil aracım kimseyle tartışmak değil. Ben sadece insanların birbirlerini boş eleştirmelerine tahammül edemiyorum. Aramak isteyen arar aramak istemeyen yanlış olduğunu düşünen de aramaz bu kadar basit. Durumu büyütmeye gerek yok. Kaç gündür büyük heyecanla foruma giriyorum neler olmuş öğrenebilmek için ancak hep bi tartışma hali var. Rica ediyorum böyle şeyler için tartışmayalım. Forumda bulunma amacımızı saptırmayalım. Netice Bilgi alışverişi için giriyoruz. Ve ve emin olalım ki diğer arkadaşlarda bu platformdaki tartışmalardan sıkılıyor rahatsız oluyor. Anlatmaya çalıştığım şey güzel güzel konumuz hakkında konuşalım sadece Hoşçkalın
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@muddei-hususi çok pardon Hukuk için durumlar farklı
elifnur24 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı
Tercihler bitti hangi şehir kaçla kapatır tercihleriniz neler
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@arte-0 evet yazılı sınava hak kazananlardan bahsediyorum hocam.
-
RE: 2022 Sayıştay Sınav Ilanı
@finansalanaliz pareto hocam bir tablo oluşturmuştu duyumlar ile ilgili Sayıştay yoktu tabloda
-
@karar hocam umarım dediğiniz gibi olur
-
@muddei-hususi çok pardon Hukuk için durumlar farklı
-
@karar 87 nin çok üstünde kapatıcak bence çok fazla puan türü olunca genelde 90 altını pek görmüyor. Ama bu defa şaşırtsa bizi 87 ile beklemedeyim
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı
@sindirella Yazacağım bende Telegrama katılmak isterim
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu ülkede zaten haberimiz olmadan gizli kapaklı ne kadrolar açıldı ne atamalar yapıldı 2 tanesine gözümle şahit oldum, 27 kişiden çok rahatsız olan arkadaşlara söylüyorum halkımız zaten yendi yeneceği kadar o zaman kimse ses çıkarmıyor da şimdi bu arkadaşların sınava dahil edilmesi neden bu kadar yoruyor sizi azıcık beyninizi ve vicdanınızı dinleyin yahu.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sonradan eklenen 27 kişi neden sizi bu kadar rahatsız ediyor, kendinize mi güvenmiyorsunuz ? Ya bırakın sınavın yapıldığına dua edin allah aşkına bu gözler neler gördü sınavın iptal edilmediğine şükredeceğinize hala abuk sabuk laflar ediliyor, ayrıca o sonradan eklenen arkadaşların yerine kendinizi koyup bi düşünün bakalım bir anda Umut edip umutlarınız elinizden alınsa ne olurdu. Bırakın bu bencil kafaları yeter artık. İşte İİBF mezunlarından o yüzden bi cacık olmuyor ancak muhalefet yapmayı biliyorsunuz başka bir şey bildiğiniz yok.