Sınav 'la ilgili gerekli yazışmalar bitmek üzere Temmuz - Eylül döneminden önce kimse sınav beklemesin.
amirim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
-
Adaletli yönetici Peygamberimize komşu olacak bu şuurla çalışırsak başarırız inşallah. Hayırlı iftarlar .))
amirim tarafından gönderilen son iletiler
-
@saystowin, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Telegram'da Pareto üstadın duyumuna göre aldığı duyum Eylül ayında sınav olacağıymış.
.))
-
@kutadgu-bi̇li̇g, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınav sürecinin en mide bulandırıcı tarafı üst perdeden kesin bir dil ile tarih verip ortadan kaybolanlar ile kraldan daha çok kralcı olanlar.. kişi evet ben amirim kişisiyim demiyorken başkasına binaen amirimmiş doğru dememiz ne kadar doğru bir davranış olur?! diğer bir husus ise yakın tarih verene inanmak mantıken değerlendirildiğinde işin olgunlaşıp bakanlık ve osym alt kademelerincede duyulup yayılma olasılığına binaendir fakat eylül ekim sınav ne alaka şimdiden bunu duymak bilmek mümkün mü?! Ekim kasım ya da en erken eylül demek fal açmaktan öteye gitmez tutarsa ne ala tutmazsa planlar değişti de geç oh ne ala!.. Kaldı ki eylül diyen bir tane kendini ispat etmiş duyumcu yok onların dediği; şuan için herhangi bir duyum yok...
Onun için bilmenizde sakınca yok,hakiki amirim benim.) https://youtu.be/RyiuqLCDbMw
-
@zeustraus, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amirim, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kethüda, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Daha Nisan ayındayız. Sınav eylül-ekim bandında olacak diye çalışmayı bırakıp geçen seneki gibi tak diye bir ilan ile karşılaşırım diye endişe etmiyor değilim. Bir taraftan da 5-6 ay durmadan çalışmak gibi bir lüksümüz de yok. Bu sene hiç hoş olmadı, hiç.
Sınav Eylül- Ekim bandında...
@amirim ben ne demiştim burda.. sınav eylül hatta ekim olacak.. siz burda 2018 gibi var olmaya başladınız… biz daha öncesinde var idik..
@törehanozdemir e dikkat ediniz..Tebrik ederim doğru bilmişsin. Öncesini sonrasını bilmeyiz biz veya ben demiştim etmiştim gibi şeyleride. Kpss 'ye yönelin kıymetli dostlar sonrasında yolunuza devam edersiniz.
-
@kethüda, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Daha Nisan ayındayız. Sınav eylül-ekim bandında olacak diye çalışmayı bırakıp geçen seneki gibi tak diye bir ilan ile karşılaşırım diye endişe etmiyor değilim. Bir taraftan da 5-6 ay durmadan çalışmak gibi bir lüksümüz de yok. Bu sene hiç hoş olmadı, hiç.
Sınav Eylül- Ekim bandında...
-
@mia111, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kurumzede Aynı durumda olan birçok arkadaşımız var. Bu kadar insanın vebali ne olacak ?
Para hırsı gözlerini karartmış, vebali kim düşünür ki ? O bahsedilen tarihlerde sınav hiç gündeme gelmedi aslında... Temmuz- Ağustos 'dan önce kimse sınav beklemesin.
-
Adaletli yönetici Peygamberimize komşu olacak bu şuurla çalışırsak başarırız inşallah. Hayırlı iftarlar .))
-
Sınav 'la ilgili gerekli yazışmalar bitmek üzere Temmuz - Eylül döneminden önce kimse sınav beklemesin.
-
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.