@bitmediniz ben de bir başka kurumdan mulakatta elenince çok üzülmüştüm ama bu sınavda en azından yazılı sınavı geçmek mülakata kalmak gerek çevreye gerek diğer kişilere karşı bir ispat oluyor.Bu yüzden en azından mülakat görelim diyor çoğu kişi
saystowin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Yüksek neti olanlar derece için benim gibi 70lerde olanlar taban için bekliyor.En rahat kısım 75 80 arası olanlar sanırım
-
Yarın açıklansa da herkes rahat etse
-
Online kursa giden arkadaşımın hocası Aralık ayı sınavının gündemden düştüğünü ve çok zayıf ihtimal olduğunu söylemiş.
Umarım doğru değildir. -
@mia6619 çok doğru bir noktaya deginmissin hocam.Giriyoruz öyle değişik sorular soruluyor ki gruplarda yani çıkması imkansız gibi.Bu yüzden asıl sorulara odaklanma da sıkıntı çıkıyor.
-
Bilal hocadan ders alan arkadaşlar var mı tavsiye eder misiniz
-
Themis Tarih ve Themis İnsan Hakları kitabını tavsiye eder misiniz? AÖF kaynaklarından çalışmada zorlanıyorum bu kaynaklar nasıldır acaba
-
Geçen seneki sınav Nisan ayının son günü ÖSYM takvimine girmiş Mayıs ortası gibi ilana çıkmıştı diye hatırlıyorum.O sınavda herkes Eylül diyordu sürpriz bir sınav olmuştu.
Bir iki haftaya sınav yine takvime dusmezse Eylül Ekim gibi olur tahminim bana göre. -
@zeustraus benim için daha iyi olur ben marttan beri Kpssye ağırlık vermiştim ama yaklaşık altı aydır neredeyse her ay sınav olacak diyen hocalar bizleri yanılttı.Sonbaharda sınav olursa önce başlayanlar son düzlükte motivasyon kaybı yaşayabilir diye düşünüyorum
-
23 Temmuz'da önce bir Guy sınavı ardından Kpss sonrasında geriye yaklaşık 40 gün kalıyor.İktisat temeli sağlam olan Anayasa Tarih gibi dersleri halletmiş biri için nasıl çalışmayı tavsiye edersiniz? Yetiştirebilir miyim ?
saystowin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2024 YILI KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
8 Aralık ihtimali ortadan kalktı gibi.Bu haftada ilan gelmezse sınav 2025 yılına kaldı diyebilir miyiz artık?
-
@emr dava sadece Ankara'da mı açılıyor
-
@gökberk yüksel bilgili hoca da doğru demişti sınavdan sonra.İtiraz edilmeli ama nasıl olduğunu bilmiyorum
-
@elmalma kaç kişi kaldı mülakata hocam 800 mü tam
-
@gökberk mülakata kaldınız mı hocam
-
@emr, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin idare mahkemesine gidilirse bence soru iptali kararı iptal edilir, eski düzene göre hesaplama yapılır ve ona göre yeni sıralama açıklanır, 2020 mülakatları devam ederken aynı durum yaşanmıştı
Süreç nasıl oluyor hocam itiraz vs için dava mi gerekiyor
-
@ceterissparibuss, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
70.19 gelmiş benim de. İptal olan sorum doğruydu. Hayırlısı buymuş, defteri kapatma zamanı gelmiş.
Hocam bu iptal olan soruya itiraz yapılamaz mı bu sorunun iptal olma gibi bir yanlışlığı yok ki
-
@emr, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bu sorunun iptaline karşı muhakkak dava yoluna gidilmesi lazım. 2019 daki sınavda da benzer soru vardı, aynı mantıkla cevap doğru kabul edildi. 2022 de neden iptal ediliyor ki, küsuratın nasıl yuvarlanacağını da bilmeyen kaymakam olmasın zaten.
Aynen hocam ben de o mantıkla yaptım.Bu duruma itiraz nasıl ediliyor doğru yaparak mağdur olduk
-
@ilhannn00, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@saystowin O değişebilir tabi net ve sıralamara göre de şuan taban 71,3 ise yaklaşık 70,50 falan olması lazım. 1,01 ile çarpıyoruz neti bir soru iptalinde
Vay arkadaş ya hem soruyu doğru yap soru iptal olsun sonra da 70.50 ile mülakata kalama vardır bunda da bir hayır
-
Soru iptal olmasa taban kaç olacakti