Arkadaşlar tartışmalara bir şey de ben eklemek istiyorum. Listedeki 160. Arkadaşın puanı 88.47269 benim ise 88.47098 yani aramızda 0.0017 var ve ben listede 161 deyim büyük ihtimal. Sınava mazeretsiz gitmeyecek arkadaşlari Allah'a havale ediyorum elbet herkes ettiğini bulur
George Akerlof
@ynsss4
ynsss4 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
Geçen yıl mülakatta elenenlerden biriyim fakat bu yıl puanim yetmesine rağmen başvuru yapmadım. (Listeye baktım Elenen 4 kişi arasından bir tek ben başvuru yapmamışim) Herhangi bir yere de atanamadim. Belli sebeplerden dolayı tekrar aynı şeylerle karşılaşmak istemedim. Yazımı okuyup kuruma söyleyen de olabilir fakat herhangi bir olumlu yada olumsuz bir beyan da bulunmadim. Yazılı sınavında hukuk kısmı belirleyici olmuştu o yüzden liste dolmadi. Sınav ve mülakat süreci hızlı ve düzenli bir şekilde ilerliyor. Görevliler gayet ılımlı hoş karşılıyorlar. Mülakat kısmı için de pek bir şey diyemiyorum diğer alımlar nasıl ilerliyorsa bu süreçte aynı şekilde ilerliyor. Yorum sizin artık.
Bu arada istanbullu arkadaşlar varsa mülakata kalabilirse "neden istanbul ne alaka " diye sorularla karşılaşabilirler hazırlıklı olsunlar Her anlamda maddi manevi şekilde hak eden kişilerin kazanmasi dileğiyle Allah yardımcınız olsun.. -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
zamanında sınırda kaybetmiş yada su an sınırda olan arkadaslar için cok sevindim. 76-77 ile dısarda kalıp 70 ile içerde kalma devri son erdi. bu uygulama ile emek veren herkes hakkını alır inşallah. hepimize hayırlı olsun umarım sınavlarda bu yıl içerisinde yapılır ve yıllarca emek verdiğimiz ve hayal ettiğimiz mesleklere 2021 yılında kavuşuruz
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@gencbiraday 76 ili elle yazsak bu kadar uzun sürmezdi
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Ne gam baki ne dem baki.. bu da geçer yâhû
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
@rassal kardesim bu nasil cevap. Anlasilan forum da bazilari gergin. Kimseyi kirmaya gerek yok arkadaslar.Forumdaki en küçüğümüz 22 yaşındadır. Biraz daha yaşımıza göre hareket edelim. Birlik olmak varken biz köstek olup moral bozuyoruz
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@modigliani-0 bence rekor gecen yil oldu 87.77 ile bu yilda 86.5 ila 87.5 arasinda kapatabilir
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@errayn 2018 de 2 soru iptal olmus. Bu yilda 2 iptal 1 şık degisikliği olabilir.
-
RE: KPSS A GRUBU 30 ÜSTÜ BEKLEYENLER
@Hayaller71 ben 18 ve 19 girdim bu senekı netler 18 i hatırlattı bana her yazan min 110 sanki gecen yıl bu kadar degildi diye hatırlıyorum
-
@sokrates12 şöyle resmi rakamlarla toplayalım hocam en son yapılan 2015 ve 2016 Defterdarlık alımlarinda biri mülakat bitiminin ertesi gün diğeri 1 hafta sonra açıklanmış. Geçen yıl ki hazine maliye uzmanlığı ise 3 ay ve en son ki guy alımı 17 gün içinde açıklanmış
ynsss4 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Bu sene sınava giremedim fakat buralar niye bu kadar sessiz sanırım cevapların aynı gün açıklanması mi şaşırttı
-
Herhangi bir bilgim yok ama komisyon söylemlerinin geçiştirme amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ezbere bağladılar artık hiç bir sebep sunamadiklari için bu söyleniyor. Sekreterler de şaşkındır. Ama şunu söyleyeyim guy daha önce iş başı yaptırir
-
@gedson bayramdan önce listeler belliymis yani. Diyecek söz yok hayırlısı ile beklemedeyiz
-
@locke neredeyse herkes duyum paylaştı bir bu arkadaş tepki aldı ve cevap olarak yarın açıklanmayacak deniyor. Kimsenin bildiği bir şey yok çok nadir bu duyum işi tutar. O yüzden arkadaşın dediği gibi inanıp inanmamak kişinin kendisinde.
Ayrıca bu saatten sonra her gün açıklanabilir süre çok uzadı ve guy yaklaştı. Duyum olmasa da yarın herkes bi ümitle bekler -
@ynsss4 işin ilginç yanı duyumlar hiç kesilmedi her güne yeni bir duyumla başladık böyle böyle 45 günü devirdik şahsen hayırlısı ile asıl listede olacaksam bi 45 gün daha beklerim bünye alıştı artık
-
@adamsmiths saul arkadaşımın duyumuna ithafen demiyorum ama bu duyum işleri maliye de pek tutmuyor gördük bunu. Olaylar imzalar anlık gelişiyor sanki ve önümüzdeki hafta son zaten guy öncesi açıklanması herkes için daha hayırlı olur.
-
@urfaspor63 bir kaç kurumdan kasıt ne hocam. Teşekkürler bu arada bilginiz için
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@friedman17 hocam teftiş hakkında bir duyum var mı?
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ynsss4 her koşulda hakkaniyetli bir ilan olur inşallah.. temennim yanlış anlaşılmasın lütfen