Her kimki duyumun ciddi olmadığını bile bile temmuzda açıklanacak diyorsa ahirette iki elim yakasında olsun. Hakkimi helal etmiyorum
gedson tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@papatyaçayı hiçbir alaka yok. Arkadaş bilip bilmeden konuştu. Her zaman açıklanabilir. Lütfen uydurma cümleler kurmayin
-
@paretowilfredo efendim gvs bu kadroda var mı? Bilgi kirliliği var. Siz bir şey biliyor musunuz? Bilmiyorsanız tahmininiz gvs var mıdır? Varsa bitmiş mıdır?
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Ciddi ve kesin olmayan duyumlar paylaşmayın. Bu hafta da geldi geçti. Yarın son gün çıkmazsa sözüm geçerlidir. Ayıp edersin @C-Kennedy
-
@saul-goodman, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Hocam aman ümit etmeyelim yoksa daha da zor oluyor şayet açıklanmazsa.
Güzel tespit ne kadar fazla şey beklersem o kadar erken ve büyük çöküş yaşarsın. Ben elendiğimi ve haftaya cumaya kadar açıklanamayacağını düşünüyorum. Beklentim az olsun ki olur da olumlu olursa sevincim yüksek olsun hüznüm az olsun.
-
@norm sadece süreci hizlandırın demiş Ibrahim Uslu. Artık baya yetkili biriymiş. Inşallah hızlanır. Yarın son şansımız. Eğer açıklanmazsa temmuz sonu
-
@Bozkırlı bozkırı @ginikatsayisi @mm0660 bir bilginiz var mi hocalarım? Duyum istiyoruz
-
@karar @bybredd dayı savaşı diyor. Eğer dayı savaşı varsa bu mülakattan önce olmuyor mu? Mülakattan önce zaten dayı maýi bilmiyorum ama onlar referans oluyorsa olur. Mülakattan sonra kim niye referans olsun. İş işten geçmiş olmuyor mu? Bunu @bybredd e soruyorum ve diğer kişilere. Şu an dayilik bir şey yok bence o yüzden açıklanmıyor
-
@atamaları-bekle yarın açıklanmayacak. Insanlarla alay etme
gedson tarafından gönderilen son iletiler
-
Yeni bir hafta başlıyor. Bu hafta ciddi olmayan bir duyum istemiyoruz. Yeni bir hafta yeni bir bekleyiş bence bu hafta da bu bekleyiş sürecek ama eylüle kalır mı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım bu hafta olur.
-
Ciddi ve kesin olmayan duyumlar paylaşmayın. Bu hafta da geldi geçti. Yarın son gün çıkmazsa sözüm geçerlidir. Ayıp edersin @C-Kennedy
-
@tugcelim bu sene muhasebe süre sıkıntısı hariç hicbir aday zorlanmadı. Sınav kolaydı ama bu klasik sınav olduğu için ne yazdığından çok nasıl yazdığın önemli. İstenileni nasıl yazdın net mi, yorum+ bilgi gücün hepsini katman gerekli
-
@blueberry dayanağım kendi düşüncem. Yani guy mülakatı biteli 3 gün oldu. 15-20 gün olsun sonra bakarız. Ben 10-20 temmuz içinde açıklanır diyorum. O da en erken. En geç tarihi ise düşünmek istemiyorum.
-
@gencbiraday hicbir bağlantı yok. Bunu teker teker açıklayabilirim de. Arkadaş yanlış biliyor. Sonuçlarin gece bile açıklandığı ortamda mali yıl tatili neymiş? Ben 1 temmuzdan sonra açıklanacak diyorum. Bu açıklanma eylülde olabilir temmuz ortası da olabilir. Ağustosta da olabilir
-
@papatyaçayı hiçbir alaka yok. Arkadaş bilip bilmeden konuştu. Her zaman açıklanabilir. Lütfen uydurma cümleler kurmayin
-
T cetveli yapmak gerekiyor muydu sınavda? Yani yevmiyenin bir parçası değil diye biliyorum. T cetveli yapılmazsa puan kırarlar mi?? Açılış kaydı tamam olması lazım ama t cetveli lazim mi?
-
@locke arkadaş biraz abartmış. 11 sayfa nedir ya? Hukuk 7 sayfa felan. Bana biraz abartı geldi kusura bakmasın. Orda sorularda kısaca açıklayınız diyordu.
-
İlla başarılı olmak için 9 10 11 sayfa vermenize gerek yok. 3 4 sayfa da yeter. Çok şey yazarsanız bu sizin aleyhinize olabilir. Özellikle aynı cümleleri tekrarladiysaniz. Tabii ben de yanılıyor olabilirim. Yani çok yazan geçer diye bir şey de olabilir. Buna biri açıklık getirebilir mi? 8 sayfa ve 3 4 sayfa arasındaki fark nedir? Sonuçta soruda kısaca açıklayınız diyor. Ayrıntılı açıklayınız demiyor