bir şeyi ya biliyorsundur ya da bilmiyorsundur bu kadar basit hepiniz mi edebiyat kurdu oldunuz şakalar şiirler kelime oyunları... size bazı şeyler komik geliyor olabilir çogumuzun 5 6 7 senesi ailemizin maddi durumu yok bir umutla bekliyor ama siz de vicdan ne arar saçma saçma cümleriniz..
norm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo üstat bugün bilgi alacaktın son durumla ilgili senden gelecek haberleri bekliyoruz
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@gökyeleli sen gerçekten kendini çok zeki bizleri de salak mı görüyorsun aynı süreçleri bizler de geciyoruz ama tutup da 3 mülakatı geçip 4. ye girmiyoruz... ne istedigini bilmek önemli... aynı listede yer alıp sen atanıp onlar elenince kendini onlardan zeki zannetme onlarda senin kadar hakediyor.. diger arkadas da keşke yüzüne söyleseydi burada dedigini en azından kendini böyle çok zeki zannedip insanlari kücük görmezdin
-
kimi duyum almaz uydurur insanları kandırır kimi duyum alır şifreli konuşur kimi bir şey der sonra insanlar onun ne kastettigini bulmaya çalışır hakim gibi yorum yaparak boşluk doldurmaya çalışır falan.. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu devirde
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
4-5-6 yılını verip kazananlar evet çok emek verip haketmişlerdir ama gercekten mesele yıl degil yaş degil emek degil ben il göç mülakatına 3 kere girdim olmadı evet emeginiz çok olabilir o sınava girenlerin hepsinin emegi çok ama bazılarının asil bazılarının ise elenmesini emek belirlemedi.. bana kızmak isteyen varsa kızabilir hakkıdır ben 3. kez elendim ve hâla vicdanim rahat akşam yastıga kafamı koyuyorum umarım bir gün herkesin vicdanı rahat olur ve o zaman allahım sana çok şükürler olsun der
-
@paretowilfredo üstat son kez bizim için duy hakkında bir bilgi alabilmen münkün mü elimizde tek bu kaldı ve acı umutlarımız.. şimdiden teşekkürler
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@karar duydan elenen arkadaşlarınıza üzüldünüz daha göreve başlamadan duyun nasıl bir meslek oldugunu dahi görmedeb gidip bir de sgk ya mı girdiniz aynen devam edin ablacım demeye insanlara... dilerim siz ve sizin gibi işi olup aynı düzey kadroya başvuralanların hepsi yazılıyı dahi geçemez çok çabuk unutuyor insanoglu çektigi acıları geçtigi yolları yazık
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@bati öncelikle tebrik ederim allah utandırmasın umarım bundan sonra da yolunuz açık olur.. sadece açıklamalarınızdan 1 soru hariç her şeye kusursuz cevap vermişsiniz gibi duruyor eminim iyi geçmiştir ama kendinizi övmüşsünüz yazdıklarınızla sadece... fazlasıyla mülakat görmüş ve başka girenleri görmüş olarak içeri de yüksek mahkemeleri sayamayan insan bile oluyor insanlık haliyle herşey böyle yazdıgınız gibi toz pembe değil
-
arkadaşlar 19.00 da etkinlik var lütfen katılalım duy için
-
bugünde bitti kısmet degilmiş açıklanması... guya girecek adaylara başarılar umarım herkes emeginin karşılıgını alır
norm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@mrkorkmaz1 cevap için teşekkürler neye göre dediniz bunu mesela vmy daha zor gibi mi yani sebebi merak ettim
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
arkadaşlar sizce vergi müfettişliği mi daha iyi yoksa ticaret bakanlığı müfettişliği mi
-
arkadaşlar sizce vergi müfettişliği mi daha iyi yoksa ticaret bakanlığı müfettişliği mi
-
@istanbulsiyasal est. hocam siz duyumunuzu söylediniz teşekkür ederim kendi adıma.. sadece bir önceki alımda da ben sınava girdim onda da maliye zordu ve 48 49 alıp bir dersten geçemedikleri için mülakata kalamadılar ben bundan dedim
-
bende çift okuma oldugunu düşünmüyorum çünkü buna rağmen bu kadar az kişi mülakata kalmaz ayrıca bu sene için 175 kişilik ilana çıkıldı örnegin 200 kişi mülakata kaldı neden bu sayıyı artırmak için tekrar okusunlar ki puan eklemeden geçenlere haksızlık olur üstatların böyle yapacagını düşünmüyorum şahsi düşüncem
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@paretowilfredo sag ol üstat çok yararlı oldu bizler için
-
@norm mesela bir de 6. senesi olup sadece 1 mülakat görebilen insanlar da var koca 6 sene ders calışmış ama sadece 1 mülakat o da diyecek ben 6 sene çalıştım gördügünüz gibi keşke en az 10 bin kişi alınsa ya da sadece kpss puanıyla atanılsa..
-
@fiona13 hocam benim de 15 mülakat oldu herkes sadece kendinin emek verdigini zannediyor ben çok gördüm daha ilk mülakatinda elenip hakkıma girdiler falan diye ortalıgı ayagı kaldıran insanları... inşallah allah bizlere de daha iyisini nasip eder.. tabi ilk mülakatında atanan yok mu tabiki var insan diyemiyor ben 3 kere geldim buraya beni alsaydınız onu almasaydiniz falan o girende ben günde 12 saat calistim ben hakettim diyecek herkes kendini hakli zannediyor ama genel olarak hepimiz aynı durumdayız cogumuzun 5 6 7 senesi olmuş bir sürü mülakattan elenmişiz ..pes etmek yok bizde nasibimizi alacagız er ya da geç
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
burayı kazanan arkadaşlar en iyisi bir ticaret denetmeni bulursanız sorun yorum yapanlar sadece birkaç yönünden bahsediyor işin içinde olmayan kim ne derse desin hep eksik veya yanlış olur mesela ticarette gümrük memurları diger uzmanlardan bile fazla aldıgı oluyor ama iş zor kimse kimseye fazladan para vermez ona göre de bir zorlugu vardır iyice meslekleri araştırıp kararınızı verin kulaktan dolma sözlerle degil
-
@karar sizi tanımam etmem çok iyi birisinizdir belki bunu da bilemem.. kendi arkadaşlarımdan da var giren aynı şeyleri onlara da dedim ben dahil herkesin biraz vicdanlı olması gerekiyor herkesin mutlu olmaya ailesine ben de atandım mujdesini vermeye hakkı var kimsenin önüne taş koymayalım.. yine de herkesin kendi vicdanı