@scofieldmustafa Şimdi mantığı anlatıyorum. önümüzde 2 yol var ya guy önce ya da duy. Guy önce okundu varsayalım. İstanbul 250 asil 125 yedek. Ankarada yüksekti. Şimdi buraya girenlerin %90 ı burada kalacak. Çünki bunlar burayı isteyerek yazdı. Şimdi bak Duy okunacak demi sonra. Zaten duyun %70 i Ankara,İstanbul,İzmir gibi yerler. Yani şimdi guya gidince bu kişiler. Guyda bu sefer atanamayan aha duy geldi büyük ihtimal derler. Tam tersini düşünelim toplamda 300 duy alacak demi. Hadi diyelim aldı. %70 i büyük şehirler demiştik demi. Şimdi burada bu olduğu zaman mesela en fazla alan yer 10 12 falan Sivas 10 falan idi. Sivasta kaç tane mesela İstanbul vardır? Çok Kocaeli? Çok Antalya? Çok. Şimdi arkadaşlar önce guy okunsun ki bu istanbul ankara gibi yerleri isteyen kişiler girsin bu büyük şehirlere. Sonra buradan arta kalan kişiler duya serpiştirilsin. Belki duyda bir ilde guyda atamalar olduğu için asil liste dolmaz? Diyelim liste 30 kişi yani 30 kişi mülakata kaldı buranın diyelim 25 i atandı.Eee diğer 5 i kesin girdi. Umarım anlatabilmişimdir.
atamaları bekle
@atamaları bekle
atamaları bekle tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Guy önce okunur. Çünkü guyda herkes istediği ili yazdı. Duy boşta kalırsam bari burası olsun diye yazılan il. Önce guy okunması çok iyi olur. Yoksa duydaki adam zaten guya gider eğer her ikisini de kazanırsa.
atamaları bekle tarafından gönderilen son iletiler
-
@scofieldmustafa Şimdi mantığı anlatıyorum. önümüzde 2 yol var ya guy önce ya da duy. Guy önce okundu varsayalım. İstanbul 250 asil 125 yedek. Ankarada yüksekti. Şimdi buraya girenlerin %90 ı burada kalacak. Çünki bunlar burayı isteyerek yazdı. Şimdi bak Duy okunacak demi sonra. Zaten duyun %70 i Ankara,İstanbul,İzmir gibi yerler. Yani şimdi guya gidince bu kişiler. Guyda bu sefer atanamayan aha duy geldi büyük ihtimal derler. Tam tersini düşünelim toplamda 300 duy alacak demi. Hadi diyelim aldı. %70 i büyük şehirler demiştik demi. Şimdi burada bu olduğu zaman mesela en fazla alan yer 10 12 falan Sivas 10 falan idi. Sivasta kaç tane mesela İstanbul vardır? Çok Kocaeli? Çok Antalya? Çok. Şimdi arkadaşlar önce guy okunsun ki bu istanbul ankara gibi yerleri isteyen kişiler girsin bu büyük şehirlere. Sonra buradan arta kalan kişiler duya serpiştirilsin. Belki duyda bir ilde guyda atamalar olduğu için asil liste dolmaz? Diyelim liste 30 kişi yani 30 kişi mülakata kaldı buranın diyelim 25 i atandı.Eee diğer 5 i kesin girdi. Umarım anlatabilmişimdir.
-
Guy önce okunur. Çünkü guyda herkes istediği ili yazdı. Duy boşta kalırsam bari burası olsun diye yazılan il. Önce guy okunması çok iyi olur. Yoksa duydaki adam zaten guya gider eğer her ikisini de kazanırsa.
-
@asım-us Bu gözler farklı kurumların aynı kişiyi aynı anda aldığını gördü. Bu kadar güvenmeyin bu geç açıklamalara.
-
@adamsmiths Seni muhattap almıyorum kardeşim. Laflarına dikkat et.
-
@duha Hocam ben haberi arkadaşımdan bugün aldım. Bende şok oldum bu haberi duyunca dedim hazine maliye bakanlığı neden temmuza bıraksın ki bunca insanı. Bu hafta açıklanır ben yanılırım umarım.
-
@atamaları-bekle Şunu da ekleyeyim. Dedim ki arkadaşıma;emin misin böyle bir olaydan? Arkadaş yalan söylemez dedi. O da şu an temmuz için bekliyor dedi. Bunu yapmanın amacı ne olabilir bilmiyorum. Bir an önce atanmak için elimizden geleni yapıyoruz...
-
Arkadaşlar merhabalar,
Bugün akşama doğru bir arkadaşımla konuştum. Laf arasında defterdarlık mevzusu geçti. Defterdarlık Temmuz ayında açıklanacakmış dedi. Umarım doğru değildir. O da bir arkadaşından haber almış bu olayı. Yani bu iş böyle olursa bilin ki mükerrer olayı da olacak. Gene kadrolar boşa gidecek. Ama yedek arkadaşlar için şans artacak. Umarım bu hafta cumaya kadar açıklanır. Herkese iyi akşamlar.
-
@gedson Açıklama yaptım. Ama 27'sinde açıklanacağından eminim.
-
Tahmin diyelim tahmin olsun arkadaşlar. Ama yarın 27'si bir şeyler var demek istedim öyle. Ciddiye alan alır almayan almaz. Tercih sizin. Umarım herkes atanır.
-
Yarın açıklanıyor. Sabır edin.