- Olarak 93 puanla girdim, yaklaşık 70 YDS puanım vardı ve girişimcilik sertifikam olmama rağmen yedeklere giremedim. Teşekkür Ederim.
Asım Us tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bu aralar diğer kurumların da mülakat sonuçları gecikmeye başladı. Hayırlısıyla kazasız belasız atansak da kurtulsak şu sınavlardan, mülakatlardan.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Atanırsam şunları alcam, bunları yapacağım diye hayal kuruyorum, inşallah atanırız. Olmayacaksa da çabuk çıkmamız lazım bu hayallerden.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@gencbiraday helal etmiyorum hakkımı
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Bu nasıl bi zaman ya, hiçbir mülakattan sınavdan haber alınamıyor.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Uluslararası koruma başvuru sahipleri ve statü sahipleri için duyuru yazısını görmekten harap oldum
-
Ben burada art niyetli kişilerin olduğunu düşünüyorum, umut tazeleyip çalışmamızı engellemek isteyenler var gibi. Senaryo mu kuruyorum ?
-
@Apologia evet derse ben inanırım
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@littlefinger mülakat bilgilerinin bulunduğu sayfa hocam
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Benim dernek denetçiliği olursa ben de işletmeciler arasından çekileceğim inşallah
Asım Us tarafından gönderilen son iletiler
-
Yine 3 4 ay bekleyecek miyiz
-
2 aydır ha bugün ha yarın açıklanacak diye bekliyoruz. Ne bitmez çilemiz varmış.
-
@ktmktm bu bir mesaj mı hocam ?
-
MGKnın 2 günde açıklayabildiği mülakat sonucunu diğer kurumlar neden yapamıyor acaba. Tic. Denetçiliği de yaklaşık 2 aydır açıklanmıyor. bürokrasinin en çok döner diye düşündüğümüz yer İçişleri bakanlığıyken en istikrarlısı onlar çıktı.
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Yaklaşık 21 kişi katılıyor galiba.
-
@potele mail gelmiş. Cuma namazı sebebiyle 13.30da katılmanız mümkündür diyor. Galiba öyle oldu ben de bekliyorum.
-
@roch değerlendirmenin bir parçası cümlesinden böyle bi çıkarım yapılabilir belki
-
@potele yarın benim de aynı saatte olacak.