Arkadaşlar yapmayın başlık Amacından çıkıyor puan yarıştırma yeri değil herkesin puanı kendine herşeyin hayırlısını isteyin kurum kazanmakla iş bitmiyor unutmayın her girdiğinizden mülakattan elenme ihtimaliniz var , herşeyin herkes için hayırlısını dileyin güzel dileklerde bulunalım birbimize tatlı rekabetler bizleri daha güzel yerlere taşır ... iyi forumlar
gencbiraday
Yasaklı
gencbiraday tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar bu akşam tek tek il başlıkları açıp onun altına o ili tercih edenlerin sadece puanlarını yazması için bir etkinlik yapılmasını planlıyorum eğer samimiyetle isteniyorsa bunu kendim üstlenip burada tek tek İstanbul Ankara gibi illerden başlayarak tüm iller için başlık açıcam bu yazı için yüksek bir beğeni gelirse bu akşam 7 de bu etkinliği yapmayı planlıyorum.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Çok emek verdik kimisinin ilk sınavı kimisinin 6. Senesi ve bu sınavı bekliyor ve kazanacak 200 kişi elenecek 600 kişi olacak allahım gerçekten en çok ihtiyacı olan sabrını emeğini vermiş Daha fazla haketmiş kİşilere nasip etsin şahsen daha önce elendim mülakatlardan hep hayırlısı dedim yine derim allahım sen bu mübarek gün yüzümüzü güldür amin
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Benim gibi il göç beklemekten ders yüzü açmayan dostlar var mı aramızda favlayında yalnızlığımı dindireyim
-
@billofrights dostum hiç yerinde bir yorum yapmamışsın herkesin durumu farklı kimisi işte çalışıp ailesine destek olmak için uykusundan feragat edip ders çalışıyor kimisinin ailesinde ağır hastalıklar var bunun mücadelesini veriyor ki bizzat tanıdıklarım var bu forumdan neticede 5 senede olsa kimse bilemez ne şartlarda çalıştı dershaneye gitti mi yeterli kaynak alabildi mi belki süreçte annesini babasını kaybetti değil mi ? Burada bazılarımız puan olarak bazılarımızın üstünde olabilir ancak bu durum kimseye küçümseyici bir üslupla konuşma hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmez ki karşınızda bir hanımefendi var tesüf edip üzüldüm sizin adınıza...
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmak üzere 15 dk içinde yüklenmiş olur şimdiden herkese hayırlı olsun
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İlk defa Show Tv ana haberde az önce kurumiçi haksızlığını dile getirdi spiker İibf lilerin haksız rekabet içinde olduğunu bildiklerini bu durumu pazartesi ana haberde ele alacaklarını duyurdu sizlerde Show tw whatsap hattına durumunuzu kısaca iibf nin hikayesini gönderin dedi.Herkes kısaca bir durumunu mağduriyetini gönderirse daha etkili olur arkadaşlar ilk defa iibf bu kadar güçlü ses duyurdu sesimizi kesmeyelim yıllarımız emeklerimizi kurumiçinde zaten maaş alan insanlara yedirmeyelim duyuralım tweetleyelim
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Son il göç forumunda da bu şekilde bilgi alışverişinde bulunurduk nitekim ha bugün ha yarın derken bir akşamüstü tam da bugün de açıklanmaz artık derken 6 civarı açıklanmıştı ve elenmiştim gerisi malum zorluklar ve ayağa kalkma mücadelesi... Bu yolda emek veren herkesin emeğini almasını isterim inşallah bu başlıkta son stresli günlerimizdir atanırız ve bizim yolumuzdan gelen dostlarımıza tecrübelerimizi aktaracağımız günlere geçeriz , korkmayın dostlar duyumu olan varsa yazsın ben bu yoldaki kardeşlerimizin hiç birinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmak üzere şimdiden olanlara hayırlı olsun olmayanlar da üzülmesinler daha önce kurum mülakatından elenmiş birisi olarak söylüyorum bugün akşam yine guy etkinliği yapılacak lütfen görenler okuyanlar üye olmayanlar tweetle rt fav atarak destek olsunlar çünkü SGK da birçoğumuz tekrar elenecek biraz daha ileriyi düşünelim şimdiden kolay gelsin
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@İbbfli19 kardeşim yanlış anlamada 3 gündür burada yeller estiriyorsun ama SGK dan da atanmışsın neden bu kadar stres ve paniğin şuan senin bundan feragat edip diğer arkadaşlarının önünü açman gerekiyor , başkalarından teselli aramak yerine ..
gencbiraday tarafından gönderilen son iletiler
-
Hesap kapatılma talebi
Hesabımın ve iletilerimin silinmesini ve kapatılmasını talep ediyorum @paretowilfredo @mk-ank
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@108-dönem hocam bu seneki hakimlik mülakatları için imzalandı yayım bekleniyor demiştiniz fakat hafta bitmek üzere merak içerisindeyiz
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@muzgor @paretowilfredo evet üstat bu konuda haber verme imkanınız olursa seviniriz
-
@paretowilfredo üstadım il göç ve merkez göç için 30-40 civarında alım olacağı söylentisi vardı bu alıma dair net bir bilgi alabildiniz mi
-
RE: 2020 HAKİMLİK SINAVI MÜLAKATLARI
@108-dönem hocam var mı bi haber onaylandı demiştiniz dün ama ses yok
-
RE: 2020 HAKİMLİK SINAVI MÜLAKATLARI
@108-dönem hocam özele bakar mısınız
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@108-dönem hocam çok sağolun özele bir bakar mısınız size zahmet
-
@paretowilfredo heyecanla bekliyoruz üstat