@gazot ben bu sınavlarda şunu anladım hızlı çözeceksin ilk aklına geleni cevaplayacan geri dönüp kurcalayıp uğraşırsan kafan karışıyor ve ilk yaptığını değiştirip yanlış yapıyorson bu sınavda da kendime hakim olamadım 4 5 bu şekilde heba oldu gitti kpssde de aynı şeyi yapıp bi 4 5 puan daha az puan almıştım fazla kafayı karıştırmamak lazım
İbbfli19 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Valla ben hocama (onuktekin) güveniyorum arkadaş işi biliyor bence 78 in üstüne 2 puan daha ekliyorum sınav biraz kolaydı diye ve sınırı 80 yapıp çalışmaya 1 2 güne başlıyorum hatta yanılma payı da ekliyorum 82 ve üstü diyorum biraz daha dinlendikten sonra mülakata çalışmaya başlıyorum sonuçlar açıklanınca görüşürüz zaten sırala gelmezse de kaybedecek bişi yok biraz daha genel kültürümüz artar herkese iyi çalışmalar
-
Cevabı pareto olan vardı onu yazmamışsınız yazın hocam
-
@Mamacola arrow sorusu çok karışıktı ben arrow u imkansızlık teoremini bulmuş deyip geçiyordum içeriğini bilmiyordum bana sanki bireysel tercihler kolektif tercihlere bağımlı olmalıdır diye e şıkkı vardı diğer şıklarla çelişiyor gibiydi onu yaptım doğru mu yanlış mı gerisini bilmiyorum
-
@Estevez bana da tuhaf geldi en sona bıraktım son 10 dk o soruya bakıp bakıp durdum o e ve d şııkna yoğunlaşıp negatif olanı işaretledim geçtim sanırım
-
@albertcamus buna sayı az olsa tamam derdim ama çok kişi girdi sınava bunların hepsi kopamaz ki ayrıca bu sene kpss 2020 yılı ve eylül ekim de insanlar kpss ye hazırlanmaya başladı be hem bu sınava giren hem de kpss ye hazırlananlar var alan ve gy gk çalışanlar yani idmanlılar dün ben de herkese sordum doğru yaptığım bi kaç soruyu silip yanlışı işretlediğimden benim de netler biraz düştü ve insanlar en fazla 75le kapatır dediğinde ben de rahatladım ama bu face anket kolay sorular ve sınava giren 4000 kişi ayrıca kpss ye göre daha dar konulu bi sınav ve kpssden daha kolay bi sınav kpssden en 81 alan insanlar girdi bu sınava boş değiller ve çok fazla kişi tamam onların bi kısmı başka kurumlara yerleşti ama çok değiller valla ben ilk başta en fazla 75 le kapatır diyenleri duyunca rahatlıyordum ama artık korkuyorum artık 80 e bile razıyım belki sınırda kurtarırım diye tabi inşallah hepimiz gireriz düşük kapatır diyebiliyorum sadece
-
Bu sınav 80 altı kapatsın dişimi kırarım latife olarak değil gerçekten kıracam dişimle soda şişesi açmaya çalışacam ya dişim kırılır ya soda açılır
-
Peki hanımlar beyler 83 üstü kapatma ihtimali nedir?
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paraşütçü-walras '' liste yapılırken referansların listeye uygulanma aşamaları" bu nedir?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@modigliani-0 Dostum Kurum bu konuda ne yapacak kestirmek olanaksız şu an. 9. Promosyonda bir fasıl çok kısa sürede atandı ve başladı. Bir kısım aday ise aylarca bekledi. Aralarında 5 ay kadar vardı. Bu nedenle malesef.
Bir kısım çabuk başladı bir kısım daha geç başladı arada 5 ay vardı bu ne demek oluyor hocam anlamadım bi de bu kazananların sıralaması var diyelim ki 100. Asil ve 300. Asil il tercihinde 100. Olan işe 300. Olan aynı yeri 1. Sıraya yazarsa 100. Olan o yazılan ili kazanıyor peki 100. Olan aynı ili 5. Sıraya yazsa 300. Olan aynı ili 1. Sıraya yazsa yine 100. Olan mı kazanır yoksa tam tersi mi son olarak 21.seçeneği yazan kişi sıralaması 350. Yani son sırada bile olsa kadro sayısı 350 olduğu için o herhangi bi yere atanmayı kabul ettiği için en tercih edilmeyen bir il olsada kazanıyor anlamına mı geliyor?
İbbfli19 tarafından gönderilen son iletiler
-
@random pareto hoca özele bakmıyor mu
-
@gencbiraday bak yeter artık ben sgk ya filan atanmadım bu niki iki kişi kullanıyoruz sgkda yazanı ben sanmışlar sorup etmeden beni burada linç ettiniz bana hakaret edenlere cevabım yok zaten de ben neden buradayım ya
-
@paretowilfredo hocam özele bakabilir misiniz
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@İbbfli19 dostum seni sgk basliginda goruyorum atandin sanirim. Niye bu kadar evham yapiyosun Neden önce bi özelden filan sormayıp bilip bilmeden burada beni reklam yapıyorsun hedef gösteriyorsun ki bi geldim başlığa hale bak ortalığı b.. götürüyor üstelik de çok kötü kokuyor keşke önce bi sorsaydın yakışmadı size belki de yakışan da tam olarak budur ayrıca üstünüze vazife olmayan bi şekilde adımı buraya taşımışsınız rezalet gibi rezalet rezalet puanım 10/100 hemen linç de başlamış resmen daha kim ve ne kadar çirkinleşebilir diye hemen cevap yazmadım asıl ben kusacam böylelikle maskeleriniz düştü gerçek yüzünüz ortaya çıktı işte bilip bilmeden hakaretler iftiralar atıyorsunuz komiklikler yapıyorsunuz hayatımda facebook vs kullanmış değilim ama face kullandığıma kadar hatta adımın baş harfinin ''b'' ile başladığına kadar götürmüşler işi (bu arada baş harfi b olan kişiye gizliden gizliye hayranlık duyduğunu kıskandığını anladım bunu yazan şahıs sen hayır desen de bilinçaltında bu var ayrıca seviyorsan git açıl bence ama onunla olan şansın mı? yüze 0.1 lik şansın konusunda sana yalan söyleyemem komiklik yapmaya da gerek yok ayrıca müzik zevkin de berbat ötesi). Diğer yandan konumuza gelirsek insanlık hali evham stres yapmış olabilirim de irite olanlar da okumak zorunda değil cevap vermek zorunda da değil iletilerime beni de engelleyedebilirlerdi ve belki daha açık ve nazik bi şekilde şekilde uyarsalar daha dikkatli de olabilirdim burada kimse kimseye hakaret etmeden istediğini yazar burası bi nevi bilgi alışverişi dertleşme yeri de ancak muhatap olmak istemeyen muhatap olmayabilir de mecbur değil ayrıca fikirlere saygı da yok başlarını kuma gömmüşler '' düşük kapatır değil mi sınav'' lafını duymak istiyorlar polyanacılık oynamak isteyen oynayabilir bu sizin sorununuz ayrıca evham yapıyor irite oluyorum diyen kişiler daha düne kadar başvurularda '' mail adresini copy paste yaptım copy paste olunca ileti gitmiyormuş doğru mu endişeliyim'' gibi mantık dışı laflar edip evham yapıp ortalığı karıştıran şahıslardan bazıları şimdi beni topa tutmuş aklınca bu da ironik olmuş ayrıca vicdanıma filan laf edip milletin hakkına girmişim gibi iftira atanlar var ki asıl ben sizlere hakkımı helal etmiyorum iftiralarınızdan hakaretlerinizden dolayı yani vicdansız görmek isteyen de aynaya bakabilir. Ayrıca rezil olan da ben değilim sizlersiniz kardeşim hocam arkadaşım dostum kelimeleriyle başlayan laflarınızın da hiç bi samimiyeti olmadığı ortaya çıktı çünkü bilip bilmeden burada insanları yargılıyorsunuz öte yandan bu dakikadan sonra fikirlerim değişti ki hiç öyle bişi düşünmemiştim artık itiraz hakkınız olamaz ki zaten yoktu o da şu dur ki kimse de ne yasal ne ahlaki ne de inançsal olarak sizin gibiler için feragat etmek zorunda değillerdir zaten eskiden de değildiler ayıp da değil günah da değildir vs hakediyorsa girer istediği sınava mülakata çatır çatır girer isterse nasada çalışsın isterse atomu parçaların çalışmayacağı kuruma girer seni ilgilendirmez hakaret de edemezsin hakkın yoktur hele ki sizin gibi iftira atan önyargılı kolayca insanları zan altına sokup hakaret eden insanlar hakim savcı amir memur vs olacaksa sizin gibi olmayan rakipleriniz daha çok girer umarım nolmuş yani sen olmassın da senden daha iyi ve başarılı başka bi vatandaş doldurur ayrıca iyi çalışsaydın da alsaydın puanını geçseydin rakibinin önüne kapasiten varsa tabi bi de sana çalışmamı dedik tamam çalış ama hobi olarak yine çalışırsın o akılla ayrıca sizin insanların hangi sınava girip giremeyeceğine karar verme lüksünüz yok yaptığınız sadece kişisel suç değil ayrıca anayasal haklara da tecavüz aslında ama anonim hesapların arkasına saklanıp korkakça hakaret etmek kolay ayrıca zaten troll vs de olmadığı ortada olan sinir stres altında iletiler yazan insanın atanıp da buralarda ileti girdiğini düşünecek kadar mantık hatasına sahipseniz memur da olmayıverin canım bi de sizin gibilere vergi ödemek zorunda kalmayalım ayrıca burada yazanlardan biri net ikiyüzlü turnusolü gibi yazmış demek ki eğer ben bi memuriyette olup şu anda bu iş daha yüksek bi iş olmuş olsaydı ve bu işe girmeye çalışıyor olup da burada yazsaydım sıkıntı olmayacakmışmış aklınca anormal bi davranış sergilediğimi ima ederek işi olup da sınava giren insanları savunmuş oluyor ama siz alkışlıyorsunuz hani hak yeniyordu tezatsınız işte ayrıca yazdıklarınıza bakınca kıskançlık krizine girmişsiniz net yani. Haksızlığa iftiraya tahammülüm yok (böyle Bi ortamda bile) ve haksızlığa uğradığım için bu kadar yazdım aslında bu kadar uzun yazmaya değecek bi durum da yoktu da hani. SGK Konusuyla ilgili olarak da bu dakikadan sonra sizin gibi önce bilip bilmeden önyargılı bi şekilde konuşan hakaret eden linç eden iftira atan insanlara bi açıklama yapmak zorunda değilim önceden de değildim zaten öyle bile olsa bu size hakaret hakkı tanımaz ya da benim burada yazma hakkına sahip olmadığım anlamına gelmez yaptığınızın adı net saygısızlık birisi bişi dedi diye bilip bilmeden konuşmak üstelik bu dakikadan sonra bi yere atansam bile sınavlara girmeye devam edecem bundan sonra hak ediyorsunuz çünkü '' aman girersen gir çok da önemli'' diyecek olanlara da ettiğiniz hakaretlerden belli oluyor önemli olmadığı demek istiyorum bundan sonra bahsettiğiniz sgk denetmen yardımcısı da girecek sınavlara hatta akrabalarım kuzenlerim vs çoğu memur bürokrat vs zaten onlar da olabildiğince sınavlara (belki kazanırlarsa iş değiştiriler kime ne olamaz mı olur) davet edecem yine de size kolay gelsin kişilik haklarımın ve anayasal haklarımın sizler gibi kaba cahil saygısız önyargılı insanlar tarafından daha fazla çiğnenmemesi adına burayı terk ediyorum by.
(İŞ BU İLETİ BANA İFTİRA ATAN HAKARET EDEN KÜFÜR EDEN BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPIP LİNÇ ETMEYE ÇALIŞAN ŞAHISLARA ORTAYA YAZILMIŞTIR VE AKLINCA!! KOMİKLİK PEŞİNDEKİLERE YÖNELİK YAZILMIŞTIR GENELLEME YOKTUR) -
@onur06 öyle mi onu bilmiyordum iyiymiş
-
@onur06 ya bişi soracam herkes 850 kişi diyor sınava katılacak kişi sayısı 800 değil mi neden 850 lafını çok görüyorum ben
-
@marshalerner ben denedim olmuyor:(
-
@adanali01 ya şuan ki psikilojime göre net cevaplara ihtiyacım var cevap değiştirmelerimden dolayı 90 alacakken 85 civarına düştüm kötü durumdayım 83le kapatmaz derken üstünde mi kapatır altında mı diyorsunuz hocam