@sonilanbukucu özür dileriz hocam olarak sizi kırdıysakbiz alandan 90 yatarak aldık
adanali01
@adanali01
adanali01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
@ShaCo millet ataniyor 1 ay Maaş alamadım diye ortalığı yıkıyor bizim taa kasım sınav 6 ay güvenlik soruşturması mülakat derken 1 seneden fazla var seviniyoz Ibbfliye yapılani abdliler siyahilere yapmadı vala
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@kamuadayı hocam tamam bizde 90 aldik her seferinde niye bunu gözümüze sokuyon sadece hanı hiç işiniz yokmuş gbi telaş yapmayin bi 3 ay önceki halinizi düşünün biri işi varken dhaa düşük ise başvurunca sizde hanı niye başvuruyorsun dersin kötü bisey yoknkimsenin ekmeğinde benim gozum yok
-
@ehl-i-vukuf hocam 1 hafta ile 15 gün arası acılanacakmış
-
RE: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@bybredd hocam eğer bu sınava kolay diyorsanız demkki biz bu işi bilmiyoruz su sınavı kolay diyen idari hakimlik kaymakmalikta rahat 90 üstü yapması lazım çünkü onların iktisati daha kolay birtek kanun okucan onuda bu sınava kolay diyerek zaten halledersiniz yani siz bu yollarda surunmeyin gidin kaymakam idari hakim olun
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ücüncütekil p48 73 olan ilgoce 89 puanla girmiş yani kıyaslamak zaten anlamasiz inslalh 70 alanlarında puanları yeter
-
@adanali01 diyanet bile 5000 alıma çıktı yok böyle bisey ya allahım 3 yıldır girdigim kpss parası egerki benim hakkım yeniliyorsa haram zehir zıkkım olsun alandan 90 alalım millet p3 lerle atansin vala hiçbirşeye inancım kalmadı bu saaten sonra alsada almasada...
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@kamuadayı hocam sen uzman oldun daha ne telaş ediyon
-
@poncik hocam büyük ihtimal martta olacak neyse 2021 kpss az kaldı daha çalışmamış insanlar vardır biraz da onları bekleyelm hayatı bekleyerek geçiriyoruz zaten
adanali01 tarafından gönderilen son iletiler
-
@kaleli siz şakamızınız ben zaten belirttim benim başvurmadığını herkese soyledim sizlere diyende kabahat yani aciklanirmi aciklanmazmi bilmiyorum ben sadece duyduğumu dedim
-
@ehl-i-vukuf hocam 1 hafta ile 15 gün arası acılanacakmış
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@duha ticaret uzmanlığı için sonuçlar bakanlığa verilmiş aciklanacakmista buda bence aciklanir
-
@lannisjk haziranda olacakmış hocam mülakatlar doğru
-
RE: Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021
@hicks27 hocam imar ve sosyal güvenlik kanunundan 8 soru çıkmıştı geçen sene cikmicak demislerdi ben sadece 1 soruyla elendim o yüzden onlarida yine sorabilirler gerisi kpss sorusu gibi soruyorlar
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Iktisat için güncel yoktu ve gerçekten güzel sorular vardı
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Yok hocam dil istemedi diyarbakır 85 le kapatti diğerleri de 87 88 89 felna kaptti
-
Hocam genelde 90 üstü herkesin ankara için diyorum ama o evraklar doğruysa eğer 87 88 gibi ankara kapatabilir