@Anhedoniccc el ile kulak arası bir temassızlık oluştu. Çalışmalar sürüyor..
ücüncütekil
@ücüncütekil
ücüncütekil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@crowdingout o yüzden bu forum yakın bir arkadaş gibi.. aynı yolun yolcusuyuz hepimiz buraya girdiğim zaman biraz rahatlıyorum, sadece sen bu zorlukları cekmiyorsun hissi veriyor insana..
İnşallah en kısa zamanda hepimizin duası gerçekleşir ne diyeyim..
bütün o dır dır konuşanlara, bilip bilmeden atanlara güzel bir cevap olur. -
Sizden tek ricam manipülasyon yapanlara, kendine göre il listesi hazırlayan çok bilmişlere itibar etmeyin.
Bir de bu tipler sizi ikna etmek için şunu söylerler . ”2016da gördünüz çift yıl puan geçerliydi ve nasıl yüksek kapattı “
2016-2015 döneminde 80 alan kişi 10.000 küsürdeydi. Çift yılda eklenince 80 alan kişi Sayısı 15-16bin vardır.Ve ona rağmen gayet düşük kapatmış puanlar. İki il 82ye uçmuş fakat bir açıp bakın bakalım 82 küsür puanı olan toplam kaçbin insan varmış . 2016 82 puan: 6-7bin puana geliyor ki o zaman 2015 puanı da vardı tercih dönemi . Yani 10bin Kişinin puanı 82 küsür diyebiliriz o zaman .
Bunlar sadece fikir amaçlı belki Yanılırım kimse bilemez... belki yüksekte kapatabilir bilemem ama oraya buraya kendi kafasına göre il listesi hazırlayıp puanlarI 78-82 arası tutan bir tayfa var sakın onları muhattap almayın. Gönlünüzden geçen yeri yazın. Gerisi nasip.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@yurtlu-john sizin böyle bir şeyi buraya yazmanız abesle iştigal olduğu için cevap verme gereği duydum.
son düzlükte kimsenin modunu düşürmeye hakkınız yok , büyük ihtimal bu nedenle yazdınız.
size düşmez bunu söylemek zira herkes sınavla ilgili her şeyin farkında. Herkesin umudu bakidir ve emeği fazladır. -
RE: 2019 Maliye Soru ve Cevapları
@corleone sıkı çalışmaktan kasıt ? 4T iki kere döndüm , Murat hoca video izledim , paretodan çalıştım, dershane notlarımı binlerce döndüm ama gavura sorar gibi sormuşlar
-
@çiçek hocam bunu hesaplamak biraz zor lakin kabataslak şöyle söyleyeyim..
2017 de barajı geçen: 18bin kişi
2018 de barajı geçen: 14 bin
2019 da ise: 9 bin
Yani bu yıl toplam 23bin kişinin puanı var gibi
Lakin bunlardan mükerrer Kişiler ve atananları çıkarırsak en minimum düzeyden hesaplarsak: 15-16bin kişinin puanı var diyebiliriz . Hatta daha az olabilir ...
Bu yüzden 1500 geldiği takdirde geçen sene guy puanları gibi bir tablo oluşabilir.. Belki +1 puan farkıyla -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@kenanoktay kardeşim yazdığın cümle formun en masum cümlelerinden biri olabilir..
-
Bende duyum aldım Çok sağlam arkadaşlar . 2000ni böleceklermiş 1500 guy kesin, 200 dguy , 300 kişi de öğretmenlere.
-
@Dguy_Guy bipolar bozukluğun var herhalde, yine başka birine dönüşmüşsün
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
80e kadar gerilemesi çok makul duruyor.
Geçen sene, senenin başında gelmesine rağmen 84 ile kapattı. Bu sene sene sonunda geldi ve baya giden oldu. Bence puanlar düşecek .
ücüncütekil tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@sociallymind ilk duyumunda yakında açıklanacak demiş , bir de açıklandığı gün yazmıs ve açıklanmış. tesadüf değil gibi.
yani ilk duyumunda kesinlik yok açıklanmadan 5 gün önce yazmış o duyumda doğru sayılıyor arkadaşın -
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@filyasyoncu hocam o arkadaş il göç zamanı duyum almış yarın açıklanacak diye gecesine açıklanmış ama ????
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@as-soon-as ziraat yds’den daha masum bile yds ye 140bin aday giriyor sınav merkezinin fazla olmasının bir önemi kalmıyor yani 10bin küsür( daha az bile olabilir) adayın gireceği sınavın yanında.
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Yds icin duyuru bile yapılmış Sınav Günü Açık Tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri vs için.
yani adamların öyle bir niyeti yok bence bundan sonra ki sınavlarda da erteleme öyle kolay olmayacak. (ösym sınavları özelinde konuşuyorum) twitter’da 1 haftdır deli gibi etkinlik yapıldı, sürekli gündeme girdiler ama ertelemedi.
-
@adams evet, gündemde öyle bir konu yok dediler
-
cimerde bir işe yarıyor ki sormayın. şikayeti direkt kuruma gönderiyor. kurumun ne yazdığına bile bakmadan bize gönderiyor. bir nevi kurye işlevi.
-
tek il tercihine yakın orantısız puanlar olacak baya dağılacak adaylar. taban gören yerler dahi olabilir . tarihinde ilk kez 78 il. en son 23 il idi . 5 il tercihi de düşecek gibi çoğu yer
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Hiç insan öldürmediği halde; bir katilden daha cani insanlar gördüm, umudumuzu öldürenleri gördüm.
-Dostoyevski -
RE: Mutlaka Seyredilmesi Gereken Tiyatro Oyunları
ağlayıp rahatlamaya ihtiyacınız var ise “7.koğuştaki mucize” yi izleyin derim.