(0312) 291 4234 bu numaradan bilgi aldım, dil dahil hepsinden 65 barajı var ve ortalamada 70 olacak denildi. Teyit edebilirsiniz.
filyasyoncu
@filyasyoncu
filyasyoncu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar ben mülakattan çıktım. Komisyondakiler çok Güler yüzlü, yardımcı oluyorlar. İşletme mezunuyum. Bana maliye,muhasebe,iktisat ve İngilizce sordular. Bilemediğim bir kaç soru oldu onda da üstelemediler. Kendinize güvenin herkese kolay gelsin. Benim mülakat 40 dakikaya yakın sürdü bu arada bilginiz olsun herkese başvurular..
-
@carpe-vita o alımdan öncekinde de 10 günden kısa sürede yanlış hatırlamıyorsam 8 günde açıklanmış , belki güzellikler yaparlar şak diye açıklarlar
-
@tb ben arayıp konuşmuştum öncelikli olarak yeni bakanın talimatı ile personel Ankara’ya temin edilecek , hatta İstanbul’a taşınacak birimler taşınmadı iptal edildi , yani personel ankarada da temin edilecek .
-
@önemli galiba bugün öğlen başlıyor mülakatlar ben bugün sabah göremedim listede
-
Ben aradım arkadaşlar , Ankara da olacak alımlar haftaya sıralamalar belli olur.
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
Kaçla kapatır acaba tahmini olan var mı iibf
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bytheodoras belki de feragat edenlerin düzenlemeleri yapılıyordur ve yetkili kişi bekleyelim biraz daha feragat eden olur demiştir.
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bytheodoras seninkini gördükten sonra herkes hayata küstü , bu başlığa girmiyor Kimse artık
filyasyoncu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@onuktekin hazine açıklanmadan başvuru yapmıştım, sonra geri çekmek için dilekçe verdim , ama yine de listedeyim , şahsım adına eşimden geleni yaptım , daha fazlası elimden gelmiyor.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@asım-us bugün değil haftaya Çarşamba bitiyor
-
Hazine kontrolörlüğünde asil olan hiçbir adayı almamışlar
benim hmuy süper geçmişti ama olmamış kontrolörlükten dolayı galiba
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@bozkırlı başka herhangi yerlere geçişle ilgili sıcak bakmadıklarını söylediler hocam
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Tahmini ne kadar sürede başlatırlar Bilginiz var mı ?
-
@sinapsis benimkisi de tamamen tahmin , bi yeri arayıp sormadım, fakat sonuçları 1 haftada açıkladılar , mülakatı da fazla bekletmezler diye düşünüyorum.
-
@cnkmo26 arkadaşın iletileri hep yarın açıklanıyor bugun açıklanıyor vs vs
bakın profile aldanmayın bence haftaya cuma kontrolörlükle beraber açıklanır.
-
@tb ben arayıp konuşmuştum öncelikli olarak yeni bakanın talimatı ile personel Ankara’ya temin edilecek , hatta İstanbul’a taşınacak birimler taşınmadı iptal edildi , yani personel ankarada da temin edilecek .
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
(0312) 291 4234 bu numaradan bilgi aldım, dil dahil hepsinden 65 barajı var ve ortalamada 70 olacak denildi. Teyit edebilirsiniz.