TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. cnkmo26
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 59
    • En İyi 27
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

cnkmo26

@cnkmo26

86
    İtibar
    108
    Profil Görüntülemeleri
    59
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

cnkmo26 Takip etme Takip Et

cnkmo26 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@kalkınma, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

İnsanları forumdan soğutacaksınız. En ufak bilgi kırıntısı duyan paylaşmaya çalışıyor belli ki. Didikleyip sıkıştırmanın anlamı nedir? Herkes her duyduğunu kimden duyduğunu söylemek mecburiyetinde değil. Herkes her duyduğuna da inanmak mecburiyetinde değil. İletişim sağlamayı bilgi paylaşmayı amaçlayan bir platformun böyle sıkıştırma platformu dedikodu kazanı haline getirilmemesi gerçekten güzel olur. Sevgilerimle.

tam da dediginiz gibi dedikodu kazani haline gelmemesi icin haber kaynaginin isim verilmeden paylasilmasinda bir sakinca gormuyorum ben.Kimse ogrenilen bilginin kimligini,pozisyonunu sorgulamiyor.Kimse soylemek zorunda diye de yazmiyor.Asil bu kadar insanin hayatini etkileyen bir sinavda insanlarin bunu merak etmesini yadirgamaniz komik gercekten.Saygilarimla 😉

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

keske en azindan isimleri yayinlasalar ..evrak teslim , ise baslama vs ilerleyen tarihte duyurulcaktir deseler.. bu kadar zor diil ama burokrasi iste elden bisi gelmiyor

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@buzdevrisid, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@shepherd 3 ay değil onların mülakatlar 40 gün falan sürdü.

abi elinizin altinda internet var acip bakmak zormu emin konusup insanlari yaniltmayin 15 haziranda baslamis 2 temmuzda bitmis sonuclar da 29 eylul de aciklanmis..yaklasik 3 ayi bulmus yani ama bu kez daha kisa surebilir bilemeyiz onlara kalmis.

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@sasanni34
      listede olup dolmayabilir yazan neyse de adam listede yok gelmis burda dolmaz muhabbeti yapiyo .d bu kdr ezik olmayin be kardesim git kendi isine bak sana ne ?

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@lion aynen isgal edip bekleme yapma seni kimsenin taktigi yok emin ol
      moderatorler nerde acaba yds muhabbeti acanlari engelliyolardi bi ara hala hazimsizlar geliyo ben engelliyorum sikinti yok da engelle engelle bitmiyolar

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@devito, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Arkadaşlar uzun uzun çok güzel durumu ifade eden insanlar olmuş daha fazla ben de açıklayıp ne kendimi ne de sizleri yorayım. Sadece tek bir soru sormak istiyorum izninizle. Açık açık soruları verenlerin bir gram beyni yok mudur ve kendi haklarını da yediklerinin farkında değiller midir:)

cesit insan cok diyeyim ben de size kisaca..
      hala yanlisa yanlis diyemeyen, alican guzellemeleri goruyorum..ben de sizin gibi sonradan girsem ben de guzellerdim tabi
      biri de demis komisyon bunu bilmiyor mu ?
      komisyonun isi gucu yok onla ugrascak..ben net bisekilde biliyorumki sorulan sorulardan bazilari ayni gelebiliyor..o yuzden sinsilik acaba kimlerde onu iyi dusunmek gerekiyor;)

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26
    • RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@willsmithh, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@billofrights zaten forumda takip edenler bilir benimde hiç puanım yokken YDS olmasını bunun eksiklik olduğunu söyledim her zaman yine hala söylüyorum. İlk kez yönetmelik çıkacak işin aslı yüksek puanlar ve YDS sahiplerine az buz da olsa ilan geliyor ancak özellikle 85 90 puan ve YDS si olmayanlara artık hiç bir meslek kalmadı.Nacizane bende daha fazla kişi yararlanır diye düşünüyorum.Öyle bir yarış varki teşbihde hata olmaz artık kardeşi kardeşe kırdırıyorlar hepimizin hakkında hayırlısı.

ben 8 sene once bolumu ing secerken daha bugunleri tahmin ediyorum da kac senedir yda nin onemini kavrayamayip hala full alan kasiyorsan dicek bisi kalmiyor biraz ufku genisletmek lazm

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

tam kapanma surekli olacak degil ya ..ramazani ve bayrami firsat bilip turizm sezonuna yetismeye calisiyolar.mayis sonunda aciklanir artik

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26
    • RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021

@bb_bb
      ilk alimda da aynisi olmustu cimere yazarsaniz detayli sonuclari atiyorlar..ama sinavda sacmalik oldugu kesin.yuzde 80 etkili kisimda iyi yapiyorsun yabanci dil 100 geliyor ama yuzde 20 etkileyen alanda ornegin iktisat gibi cok genis bir alanda 4 te 2 yapip 50 kusur puanda kaldin diye mulakata kalamiyorsun 🙂 cok komik bir sinavi var ticaretin..

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26
    • RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@locke, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@economist34 Eski bakan döneminde yapıldı diye yeni bakan istemiyormuş sürecin tamamlanmasını.

bi tarafından element uydurma

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

cnkmo26 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Stajyer Muhasebat Kontrolörlüğü Mesleği

@karar
      merkezi bakanlik stajyer kontrolorlerde yds istediklerine gore bunda da isterler bos hayallere kapilmayin

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26
    • RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021

@bb_bb
      ilk alimda da aynisi olmustu cimere yazarsaniz detayli sonuclari atiyorlar..ama sinavda sacmalik oldugu kesin.yuzde 80 etkili kisimda iyi yapiyorsun yabanci dil 100 geliyor ama yuzde 20 etkileyen alanda ornegin iktisat gibi cok genis bir alanda 4 te 2 yapip 50 kusur puanda kaldin diye mulakata kalamiyorsun 🙂 cok komik bir sinavi var ticaretin..

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@ragnar41 vay canina oyle miymis 🤣

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@titoizm, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

İlan metninin her yerinde İstanbul yazıyor, bazı arkadaşların dile getirdiği şekilde Ankara'ya da atama gerçekleştirilirse bu ilana dava açarlar ben size söyleyeyim, atananlara bir şey olmaz tabi orası ayrı 🙂

basvuru sirasinda editlemislerdi bisi cikmaz dava acsa bile

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@mujig8, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Aslında garip oldu maliye tarafına da bu kadar personel gidecekken en azından alan puanı iyi olanların ingilizcesi olmasa bile oraya girebilmesi hakkıydı şimdi alan puanı düşük kişiler gidecek, kırpma durumları okudum bir yerlerde belki öyle yapabilirler. Kazanılmış hak da belki atama gerçekleşirse sayılır ama her şey olabilir belli olmaz biz kaliteyi düşürmek istemiyoruz diyebilirler yine de.

kesin derler ☹️☹️🤣

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

4 sene onceki sinavin aciklandigi bi yerde hersey mumkun kimsenin bisey bildigi yok..beklemekten baska care yok

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Pazartesi maliye caliscak miymis arkadaslar bide 13 mayis bayram memurlara 9 gunluk tatil verildiginde cumartesi pazar da dahil mi oluyor surelere .

pzt- salı calıscaklarmış

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

@srdrflz, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@siyaset-bilimci arka arkaya sık sık tweet atınca oluyor. tweet aynı olunca twitter sorun çıkarıyor. farklılaştırmak için tweeti numaralandırabilirsiniz 1, 2, 3 diye. sağlıkçılar öyle yapıyor.

programın sonunda soruları soracaklarını soyledi sunucular..öğretmenleri görmüşler bizi gördüler mi bilmiyorum su an yuklenmek lazım

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26
    • RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@kamucubey, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

merhaba arkadaşlar, bu sefer telefonu açtılar:) telefonfaki memur 2.ilana dair erteleme konusunda bayramdan sonra belli olur durumu dedi malum pandemi dedi. ilk ilanın sonuçlanmasının 2. ilanla bağlantılı olup olmadığı konusunda ise ikisi farklı süreçler bir bağlantısı olmaz dedi. Memurun dediklerini aynen yazdım.

memurun cok bisi bildigini sanmiyorum mantik gayet acik kazanan adamlar neden tekrar basvursun ki. once aciklarlar sonra yeni ilan gelir

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26

arkadasimiz iyi niyetli olmakla birlikte gecmis mulakatlarin da etkisiyle biraz fazla iddiali yazmis..ancak bu ilanda yedek olmayacak vs demek yanlis..ben adim kadar eminim herkesi almazlarsa bi kisim tabiki de yedek olacaktir..

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      cnkmo26