@just tabii bilgi alır almaz buraya yazarım mutlaka.
bb_bb tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
bb_bb tarafından gönderilen son iletiler
-
@cnkmo26 çok haklısınız gerçekten saçma bir sınavdı. Neyse yapacak bir şey yok, mülakata kalan herkese başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar kuruma telefonla ulaşamadım ancak sıralamanın nasıl yapıldığını anladım sanırım. Benim puanım 77 arkaşımın puanı 61, onun sıralamada benim önümde olmasının nedeni o her üç alanda da 60 barajını tutturmuş. Ben ise iki alandan yüksek yapmışken alanlardan birinden 60ın altında kaldığım için genel puanım yüksek olmasına rağmen sıralamada geriye atılmışım. Kısaca sıralamayı önce her alandan 60'ı geçenlere göre yapmışlar. Sonrasında da alanlardan barajı geçemeyenleri sıralamışlar genel puana göre.
-
@just tabii bilgi alır almaz buraya yazarım mutlaka.
-
@nulusoy95 yarın bi kurumu arayıp soracağım. Hiç anlam veremedim. Tamam barajlardan dolayı listeye girememiş olabilirim ama 111. olmam da çok anlamsız.
-
Arkadaşlar merhaba, ben sınavdan 77 puan almışım (uluslararası ilişkiler) 111. Sırada görünüyorum. Ancak uluslardan giren başka bir arkadaşım 61 puanla 47. sırada görünüyor. Bu genel sıralama neye göre yapılıyor anlamadım, ben bölümlerden birinde baraj altı kalmış olsam bile genel puanda sıralamamın daha düşük olması saçma geldi bana. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?