Benim de olmuş, fakat arkadaşların da dediği gibi buruk bir sevinç bu zira daha önce ben de birden fazla mülakattan elendim, hatta iletişim başkanlığı mülakat sürecinde @beirutde ve @platypus hocalarımla birlikteydik. 2018den beri sınavlarla içiçe olan biriyim. Yani bizi yine biz anlarız, ne desek de teselli olmayacak biliyorum o yüzden olanın da olmayanın da hakkında hayırlısı olsun diyorum
siyaset bilimci
Yasaklı
siyaset bilimci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@3pruu hocam sadece 1 kişiden duyduk bunu, olağan durumun dışında bir şey olabilir bence panik yapmamıza gerek yok:)
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sonuçlar açıklandı o yüzden site de çöktü zannettim meğer bakımdaymış ösym'nin sitesine girememek bu kadar heyecanlandırmazdı heralde nasıl bi yer olduysa burası bizim için
-
Son 24 saate girdik belki de. Umarım o gün yarındır, bu kadar heyecan boşa gitmesin
-
Bakan bey bu akşam 21.00'da cnn'de olacakmış, canlı yayın mı olacak bilmiyorum ama eğer öyleyse twitterdan yazabiliriz
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Geçtiğimiz günlerde YDS'den önce ilanın gelmesine uğraşmalıyız dediğim için küçük çaplı bir linç yemişim. Belli ki yanlış anlaşılmışım. İlan 2 sene sonra gelirse yds'den 90 da alsanız bir anlamı kalmayacak demek istemiştim. @beirutde ve @gpale gibi arkadaşlarla çok uzun mesailerimiz oldu, birbirimizi tanırız. Yıllardır bu forumdayım kimseyle münakaşaya girmedim, düşünmüyorum da. Kpss 93, Yds 70 puanımla da ne yds ne kpss derdim var:)
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl puanlar bunlar, liste yapalım dediğimize utandık resmen
-
@muzmin psikolojimiz bozulmadan doldurabilirsek ne âlâ
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Arkadaşlar sınav giriş belgelerinin indirilmesi için bugün son gün. Unutan varsa bilginiz olsun
-
Bu taşınma işi sonuçların açıklanmasını ne kadar etkileyebilir ki? Yani liste üzerinde çalışan idareciler taşınırken eşyaların ucundan tutmuyordur heralde:) düşünsenize Fahrettin başkan nakliye kamyonun önüne oturmuş yolu tarif ediyor:)
siyaset bilimci tarafından gönderilen son iletiler
-
@callisto yasal süre 15 gün hocam
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Hocalarım Mülki Kaymakamlık ile Yiğit Yılmaz'ın Kaimmakam 2300 arasındaki fark nedir? Araştırdım ama bulamadım.
-
@cemre33 bana alan bilgisinden yaklaşık 15 soru soruldu hocam
-
Benim de olmuş, fakat arkadaşların da dediği gibi buruk bir sevinç bu zira daha önce ben de birden fazla mülakattan elendim, hatta iletişim başkanlığı mülakat sürecinde @beirutde ve @platypus hocalarımla birlikteydik. 2018den beri sınavlarla içiçe olan biriyim. Yani bizi yine biz anlarız, ne desek de teselli olmayacak biliyorum o yüzden olanın da olmayanın da hakkında hayırlısı olsun diyorum
-
Var mı arkadaşlar bir haber? MSB de açıklandı az önce, sanırım bizden sonra olmuştu onların mülakatı da
-
@gpale hocam 600 kişinin girdiğini hiç ama hiç sanmıyorum. Önceden de demiştim sırf benim girdiğim saat aralığı 15 20 kişi gelmemişti
-
@hayırlısıı bekleyelim o zaman:)