@city-of-justice kendi fikirlerinizi olacak şekilde yazmanız tuhaf . Puan türleri ,tahminler . Bir ilan gelsin ,ilan . Başlıkta genelde siz varsiniz . Bir sal milleti ya .
Cemre33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@adanali01 katılıyorum söylediklerinize sonuna kadar. Geçen seneden 84 puanı olan biri olarak karşılaştırma yapacak olursam bu sene sınav orta seviye zorluktaydi .Muhasebede 8 tane ileri düzey soru vardı demiş Alican hoca . 20 net yapınca kolay diyorlar . İlk senesinde olup 120 net yaptım veya 110 net yaptım gibi paylaşımlar bir ego göstergesi olabilir mi diye düşünmüyor değilim bazen . Sınav orta zorluktaydi . Kolay değildi . Çalışıp çalışıp neden olmadi diye üzülmesin çoğu arkadaş . Sınav anı çok farklı . Ve iktisatta iki seçenek arasında kalınan sorular vardı benim için . Keşke sadece puan almakla iş bitseydi .
-
RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler
Uzun süredir bu surecteyim . Atanırsam bu zor zamanları unutmayacagimi biliyorum. Gerisini atandıktan sonra yazarım ,inşallah
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum sınavı da mı ertelenecek diye düşünmekten kendimi alamıyorum . İnşallah ekimdeki duyuru aynı şekilde olur ve 2018-2019 puanları dahil edilir . Amacım tartışma yaratmak değil , ama gerçekten YORULDUK ..
-
RE: Mutlu Seneler!
Seneye bu zamanlar atanmıs bır sabaha uyanmak ümidi ile. Artık 5.senemde güzel sona ulaşmak istiyorum. Ve emek veren herkesin atandıgı bır sene olsun
-
Dayanamadım yazmak istedim . Allah'ım akıl fikir versin bu spekülasyon yapanlara . Ya 78 il var Yetmiş sekiz .
-
Kurum sınavı da gayet yüksek kapatacaktır . Son ilanlar baz alınabilir .
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Bazen yaptıgım hiçbir şeyden keyif almıyorum. 4 senedir içinde olduğum süreç beni çok yıprattı çünkü..
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paraşütçü-walras dalga mı geçiyorsunuz
? Bize mi öyle geldi? Gelmiş burada kurumiçini övüyor. Sabır ya Sabır. -
Öğretmen atama takvimi nasıl belli oluyor ya yeni atananlar daha göreve gitmeden ek atama takvimi belli oluyor . Bu kadar demek ki degersiziz .çok üzgünüm . 5 senelik emeğe yazık ...
Cemre33 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Kazanan arkadaşlar , kaç soru soruldu size ortalama ,
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Rakamlar nerden nereye ,vay be .
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Başvuru formunu göremedim .linki var mi ?
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@muzmin ne zaman açıklanabilirmiş peki ? Defterdarlik mülakatı , bundan sonra mı açıklanabilir ona göre bekleriz . Ya da aynı anda mı hepsi açıklanırmış.
-
Ne sordular medeniden hocam .
-
@scofieldmustafa nerede yazıyor hocam . Mülakat tarihi listesinde imzalı başvuru formu yazıyor da
-
@aintmadatcha bundan sonra 100 puanla kapatır diyene de şaşırmam .
-
Bu kadar yüksek puanlarla kapatmış olması gerçekten şok edici . Hala inanamıyorum taban puanlara .
-
Allah aşkına 90 ne ya . Çoğu yer 99 la kapatacak ,lütfen düşmeyelim
-
İstanbul kacla kapatır ? Bence 2018 yılına göre daha zordu sorular .