TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2605546
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • yolosapiens
      yolosapiens Yasaklı Son düzenleyen:

98 puanla Erzurum'u yazmayı düşünüyorum ama zor gibi. O yüzden Ağrıyı yazacağım.

EsTerGon Kalesi B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
      • I
        idealistbiri Son düzenleyen:

Bence en yüksek Antalya yapacak yine

En düşük ise Batıda küçük alımlı supriz bir şehir olur.

Doğuda yüksek oranlı şehirler Erzurum - Van

80 görmez doğuda ama bence bu sene çok sürprizler olacak özellikle iç anadoluda.

Çok heyecanlı 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          Semihylc Son düzenleyen:

İçinizden neresi geçiyorsa onu yazın arkadaşlar 78 il var bir ilk oldu zaten. Kim bilebilir neresi nasıl kapatacak . Bazı iller yüksek bazıları belki de çok düşük kapatacak ama kim bilebilir 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • F
            ftk Son düzenleyen:

Ben ve 28 arkadaşım Antalya’yı yazdık puanlarımız 80 üstü,kuzenlerim de 35 kişi Mersin’i yazdı.(temsili).Bırakın arkadaşlar kimin nereyi yazdığını.Bu tercih meselesi 80 puan altı alanlar için tam bir oyun teorisi yani Nash teorisi bilmeyenler araştırsın kimin nereyi yazacağından kimsenin bilgisi yok o yüzden ilk 5000 dışındakiler gönüllerinden neresi geçiyorsa orayı yazsınlar,benim puanım 75 kendimce bir sıralama belirledim ona göre yapacağım,sonrası nasip kısmet...Provakatif cümlelere kanmayın ilk 5000 dışındakiler gönüllerine göre tercih yapsınlar çünkü birbirimizden haberimiz yok,herkes aynı mantıkla tercih yaparsa dışarda kalırız ilk 5000 dışında olanlar olarak...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
            • EsTerGon Kalesi
              EsTerGon Kalesi @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens Sanırım “Arkadaşım” diyecektiniz 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • B
                buslem @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens nicki maliyeci olan "arkadaş" 82 puanıyla tercih sıralamasını yazdığı için puan belirttim yoksa şans meselesi ne olur bilinmez kalbimizden geçenler gerçekleşir umarım 🙏

• E
                  ertyy Son düzenleyen:

Umarım İYİNİYETLİ olan herkesin kalbinden geçenler gerçekleşir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                  • H
                    Hunter28 Yasaklı Son düzenleyen:

Nerdeyse her il alım yapıyor her şey olabilir , burda tavsiye verecek değilim kimseye ilk senem birde ama 5 il tercihi var ve bunu kullanmak istiyorum ilk tercihim istediğim yer sonrasına mantıklı yerler yazmayı düşünüyorum.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      koskorodo Son düzenleyen:

Türkiye 5.siyim Ankarayi yazıcam inşallah gelir

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • M
                        maliyeciece @koskorodo Son düzenleyen:

Memleket meselesi bu iş.
                        Memleketi ve çevresi...

• F
                          FThemel @Hunter28 Son düzenleyen:

@Hunter28 haklısınız hocam valla tek ilde bu kadar dusunmedik aklimzidan gecenibyazdik şimdi dusunmekten çalışmıyoruz valla Erzurum benimde listende vardı ama patlayack sa korktum nebilim 78.7puanim hayırlısı 🤲 hakkimizda

• T
                            tirebolulu memur Son düzenleyen:

arkadaşlar Yağlıdere malmüdürlüğünde görev yapıyorum düşünen arkadaşların sorularına cevap verebilirim

hayırlısı035 K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • hayırlısı035
                              hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @tirebolulu memur Son düzenleyen:

@tirebolulu-memur iyi günler. Mal müdürlükte iş yoğunluğu nasıl merkez veya büyükşehirlere göre. Mal müdürlükte avantaj-dezavantajları nelerdir? Mal müdürlük çalıştığımızdan dolayı maaşımda tazminat ve ek üçret alır mıyım?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • T
                                tirebolulu memur @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 maaşınızda bir fark olmaz yoğunluk merkezlere göre bi tık azdır ancak her kalem iş yapılır yani bir görev tanımınız olmaz yoğunluk azdır ancak çalışan sayısı da azdır bu durum gözden kaçmamalı artı eksileri en başta malmüdürlüklerinde mesleği iyi öğrenirsiniz her servis işlemi yapılır ve öğrenilir merkzlerde belli bir servisniz olur mesela burada her işlem yapılır küçük yer maaş daha çok cebinize kalır yoğunluk daha azdır tabi bunlar artıları eksileri çalışan sayısı az bu durum daha fazla sorumluluk demektir.

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • B
                                  bitinya Son düzenleyen:

Hocalarim ozellikle muhasebe sıkıntısı olanlara kaynak tavsiyesi lütfen

• hayırlısı035
                                    hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @tirebolulu memur Son düzenleyen:

@tirebolulu-memur ilginizden dolayı teşekkür ederim

• T
                                      tirebolulu memur @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035 rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • K
                                        kpssagrubuu @tirebolulu memur Son düzenleyen:

@tirebolulu-memur hocam 5 yıl sonunda istediğimiz sehre atanabiliyor muyuz? atandığımız yerde vergi dairesinde çalışmamızda sıkıntı olmuyordur heralde

• C
                                          Cemre33 Son düzenleyen:

Dayanamadım yazmak istedim . Allah'ım akıl fikir versin bu spekülasyon yapanlara . Ya 78 il var Yetmiş sekiz .

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • T
                                            tirebolulu memur @kpssagrubuu Son düzenleyen:

@kpssagrubuu hocam tayin idarenin takdiri malmüdürlüklerinde adam eksikliği olduğu için kesin bir şey diyemem 5 yıl sonra tayin konusunda atandığınız yerde vergi dairesinde çalışma derken ben genelde malmüdürlerine alıyolar diye biliyorum bu sebeple 5 yıl tercih ettiğiniz yerde kalırsınız merkezlere ancak geçici görevle alırlar ama o da adam eksikliğinden dolayı zor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 381
                                            • 382
                                            • 383
                                            • 384
                                            • 385
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 383 / 780
                                            • İlk ileti