@Blueberry Hocam eski mesajlarınıza baktım da siz de içip içip eski sevgilisine yazıyor gibisiniz
yolosapiens tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
98 puanla Erzurum'u yazmayı düşünüyorum ama zor gibi. O yüzden Ağrıyı yazacağım.
-
@ertyy İşte bu tür insancıklar yüzünden belki olacak yerler olmayacak. Bu başlıkta il sıralaması ile ilgili çok yazdım ama bu arkadaş inatla İstanbul yüksek kapatacak, garanti diye ilk iki tercih İstanbul olacak diye insanları yanlış yönlendiriyor. En başından beri bu arkadaşın puanını ve İstanbul'u istediğini biliyordum. İnsandır,hata yapar dedim ama artık hakka girmeye yönelince yeter artık dedim.
@Earth11 bundan sonra seni takip ediyorum. Yazdığın her mesajın altına puanını ve eski mesajlarından İstanbul'u istediğin yazıların ekran görüntüsünü koyacağım.
-
@strtmn Halkbank sonucunu bekliyorum. Eğer olursa herhangi birinin sınavına-mülakatına girmeyeceğim. En iyisi 20sine kadar beklemek o zaman
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@yenikeynes Halkbankasını kazanıp da başka bir kuruma başvuran insan açgözlüdür, insani duygularını yitirmiştir. İnşallah kurumlar artık bir karar alır da bu tür açgözlüler giremez.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mülakattan elenince başlığı artık böyle takip ediyorum:
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@marjinalmaliyt57 O kadar güzel yazmışsınız ki iki söz de ben etmek istiyorum.
Çok önceden ismini hatırlayamadığım bir kurumun ilana çıkacağı kesinleşmişti. YDS istiyordu. Arkadaşımın da YDS puanı vardı. Ama sürekli ilanın hemen gelmesi konusunda biraz kafa şişiriyordu. En son dayanamadım 1-2 ay daha beklesen ne olacak demiştim. O da YDS sonuçları açıklandıktan sonra gelirse ilk defa puan alacaklarının da sınava başvurabileceğini, o yüzden hemen gelmesini istediğini söyledi. Tabi istediği olmadı, YDS'den sonra ilan geldi. En son twitter'da 'son YDS'den puan alıp da bu ilana başvuranlara hakkım haram zıkkım olsun.' demişti.
Gözümle görmesem inanmayacağım bu olayın absürt olduğunu düşünebilirsiniz. Ama maalesef değil,bu KPSS'ye hazırlanan İİBF öğrencisinin her gün yaşadığı olaylar. Mesela GUY ilanının 2020lileri kapsayacağı kesinleştikten sonra telegramda kpssden sonra kurum sınavına nasıl çalışmalıyım diye soran birine 'haketmiyorsun o kurumu, biz 2018lilerin hakkıydı' diyip saldıran insanlar var. Ya da sizin dediğiniz gibi küçük aklıyla insanları manipüle edip 1 kişinin bile motivasyonunu bozsam kardır diye düşünenler.
İİBF öğrencilerinin kalitesinin bu kadar düşmesinin sebebi Anadolu'da hasbelkader bir üniversitesiye girmiş, 4 sene boyunca akademik veya kültürel alanda kendini geliştirmemiş olmasıdır. Herkes çakal, herkes kurnaz. Herkes kendisine yarayacak, başkasının zararına olan şeyleri kovalıyor. Bu arkadaşlarımız herhalde rasyonel insan kavramını çok ciddiye alıyorlar,ondandır diye düşünüyorum.
Normalde kaymakamlık başlığına hiç yazmamıştım, hayallerimin ucunda bile yok çünkü. Fakat sizin mesajınızı görünce dayanamadım yazayim dedim. Konuyu daha fazla kirletmeden yazımı burada bitiriyorum. Hepinize şimdiden başarılar!
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Yakın arkadaşım hevesle KPSS'ye hazırlanıyordu. Sınıf arkadaşımız ona KPSS'ye girmek istediğini söyledi ve nasıl çalışılması gerektiğini sordu. Yakın arkadaşım artık atanmanın zor olduğunu,zaten aile zoruyla bu işe giriştiğini,en iyisi özelde iş aramasını söyledi. Neden böyle söyledin de onun hevesini kırdın diye sorunca bana 'Bir rakip eledim,fena mı oldu?' dedi. Öylesine aklıma geldi.
Ayrıca bu kadar umutsuz olan biri 3 4 senedir bu işin içinde olmaz. Geçiniz. Forumda keşke bloklama özelliği filan olsa.
edit: üstteki lafları eden arkadaş 2020'ye de girmiş. pes yani madem umutsuzluk saçıyorsun niye hala bu süreçtesin.
-
@Earth11 Halkbankası sonucu açıklanana kadar foruma girmeyecektim fakat kuşlar senin yine manipülasyon yaptığını söyledi. Dayanamadım girdim.
Bu etiketlediğim arkadaş eski mesajlarında İstanbul 79'dan aşağı düşmez, benim zaten İstanbul için puanım garanti diyen fakat 76 puan alan biri. Açık açık algı çalışması yapıyor. İnanmayın.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Eski ilanlarda YDS istenildiğini görüp YDS'ye giren ve yine YDS istenilmesini savunan arkadaşlara 'başvurular açıklandığında görüşürüz' demek doğru bir tavır değil. Ayrıca 4 katı aday çağrılsa bile 2000 kişiyi çok rahat doldururlar.
Bana kalırsa yine YDS istenmeyecek ama buradaki birçok kişinin söylemleri çok kırıcı. Forumu takip ettikçe İİBF mezunlarının 'bencil' olduklarını görüyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben de bencilim, o da bencil, dershane arkadaşlarımız da bencil.
Hepimiz burada mükerrer başvurulardan yakınırız ama aynı duruma gelince o başvuruları yapmaktan da çekinmeyiz.
Hepimiz burada alımların artmasını isteriz ama puan yılımızın yetmediği alımlar için etkinliklere katılmayız.
Benim YDS puanım yok. Olur da bu sınav YDS isterse üzülmem. Giremeyeceğim alımda en azından benden daha iyi devlete 'hazırlanmış' biri kazanacak derim.
Hazırlanmak sadece KPSS'den yüksek almak değil bence. YDS-ALES gibi sınavlarda başarılı olmak, iktisat tarihine hakim bir kültüre sahip olmak vs. vs. Neyse ya zamanı gelince ne nasıl olacak göreceğiz.
yolosapiens tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ykps Aynı durumu şimdi ben de yaşadım. Sonradan değiştirebilirsiniz bildirimi geldi onayladım ekran gri oldu hala bekliyorum .
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar selam, son kısımda bir dosya yüklememi istiyor. Buraya e devletten aldığımız mezuniyet belgemi mi yükleyeceğim ? Hiçbir şey anlamadım.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Ordaki tarih kesin tarih değil. Diyelim ki 8 Temmuz yazıyor. 9 Temmuz'da bakaya kalmıyorsunuz. 8 Temmuz'da sizi askere de almıyorlar. 8 Temmuzda sınıflandırma işlemleri başlıyor ve sonraki celp döneminde askere alınıyorsunuz. Peki yılda kaç celp dönemi var?
Şubat
Mayıs
Ağustos
KasımBen Temmuz'da celbi bitip de Ağustos'da askere gideni görmedim. Hatta size şöyle öneri vereyim. E-devlette tecil tarihim yazarken askeri şubeden aldığım belgede askere gideceğim tarih yazıyordu. Sizlere tavsiyem en yakın askerlik şubesine gidip böyle bir belge talep edin.
-
@bybredd ben temmuzdan önce yapılmaz diyorum
-
@düdüklütencere Bu kafadakiler gerekirse virüsten ölelim ama yine de sınava girelim diyen insanlar sjsjjsss. bunlara kalsa yarın sınav olsun ankara'da. yani tarih bunlar için çok problem değil
-
@düdüklütencere Hocam, yazdıklarınızda katılmadığım noktalar var. Ama sınav tarihi için kurumu arayanlar, Twitter'da etkinlik yapanlar hakkında söylediklerinizin altına imzamı atıyorum.
Aslında benzer durumu son aylarda öğretmenler yaşıyor. Eskiden bu kadar twit atmazlarken 'öğretmenler gümbür gümbür' diyorduk ama şimdi okullar açılmasın, seminer online olsun, haftada bir gün okula gitmeyelim gibi en ufak sorunlarda gündem olmaya çalışıyorlar ve artık 'öğretmenler ne diye ağlıyor.' tepkisi alıyorlar.
Ben elimden geldiği kadar başlığa yazmamaya çalışıyorum. Çünkü birçok arkadaş kendi çapında kurnazlık yapıyor. Önceki mesajlarımda görmüşsünüzdür. Size 'konuları yetiştirememiş' diye yazan arkadaş Ankara'ya 1-1.5 saatlik mesafede yaşıyor. Sizi eleştiren diğer üye Ankara'da yaşıyor. Hepsinin şöyle geçmişine bakarsanız görürsünüz. Bunlar tabi ister sınav yarın olsun, doğudan batıdan gelenleri düşünmezler.
Ha şunu söylemeyi unuttum. Burada biri 'kurumu arayın, ertelenmemesi için baskı yapalım' diyen oldu, ben de 'kurumu arayın, ertelenmesi için baskı yapın' dedim ve linci kafama yedim. Siz de aynı duruma düşüyorsunuz. Karşı taraf için çok net bir kıstas var: 'Benim düşündüğümü düşünüyor mu? Hayır. O zaman linç et onu.'
Ben bazılarını engelledim bunların. Birkaç mesajı görmedim ama yine ajitasyon dolu şeyler yazmışlardır. Bırakın arasınlar. Tüm gün arasınlar da derslerden uzaklaşsınlar. Artık daha ne diyim.
-
RE: GUY Balıkesir
@bytul Hocam tahmin etmek çok zor. 81 puanla kapattı. Şu an kim ne kadar hazırlanıyor, halkbankasını kazanan var mı bilemiyoruz. Tek bildiğim artık puanların çok yükselmiş olması.
-
Sözleşmelerde net maaş yazmaz ki. Brüt yazar. Nerede duydunuz net maaş yazdığını?