İyi günler yeni edindiğim bilgilere göre ; İnsan kaynaklarının katılımıyla gerçekleşen toplantı ile beraber yeni alıma dahil soru yönetilmiş insan kaynaklarının bu soruya yetki yeterlilik sınavlarından sonra ilana çıkılacağını başkana bildirmiştir. Bu yönde ki açıklamasının altında yatan husus hem yetki hem de yeterlilik sınavı ve hem yeni alımla ilgili işlerin sarpasarmasından ötürü ancak başkan bu duruma tepki göstererek daha önce nasıl ikisi bir arada yapıldıysa şimdi de öyle yapın talimatını vermiştir. Aldığım bilgiye göre bayram sonrası yetki yeterlilik sınavının yapılacağı aynı durumda da yeni ilanı çıkılacağı bilgisine ulaştım. Ayrıca sayı konusunda tam net bir bilgi edinmesem de sayının 300(50 istatistik,250 İibf) olacağı olacağı yönünde bilgi edindim. Şunu da belirtmek isterim ki ortalıkta dönen 50 ,100 vs sayılarının hiç bir gerçeklik payının olmadığının teyitini aldım.
Ykps tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@samettin katılmaya çalış dostum yoksa 200 bile zor gelir
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@billofrights senin kafan da buralara kadar gelmişse yazık o ailene
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@stepbystep Aşırı haklı. Yasal yola başvurarak sadece zaman kaybedersin. Eğer şartlar(Mağduriyet yaşanmadan) iyileştirilip ilana çıkılması halinde iptal olması taraftarıyım.
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@supplyside basustune . Ben uzerime duseni yaptim .bekleyin siz . Seneleriniz kayip gitseydi ne den bu kadar uzerine dustugumu anlardiniz. Kusura bakmayin hocam benim tuzum kuru degil. .telefonu cevaplayanlardan cok sizler rahatsiz oluyosunuz onu da anlamis degilim sizin kadar rahat degiliz ondandir bu kadar baski duymamiz ..... 5 - 6 senedir bekleseydiniz o telefonu arsinlardiniz..... sizleri arayip rahatsiz etmiyoruz sizler neden rahatsiz oluyosun anlamiyorum. Kardesim sizler kadar belki puanlarimiz yuksek degil belki senelrce ugrasiyorz is yerimizden istifamizi vermisiz ailelerimiz bekliyo. Sizler gibi bir suru kurum mulakati beklemiyoruz bir iki kuruma bel baglamisiz. Elinize ne geciyo inan anlamiyorum cevap da yazmayin bana.yemin ediyorum forumdan sogudum.sizin gibi her seye muhalefet olan insanlardan. Zor olani daha da zorluyosun ben iibf kadar birbirine gostek olan bolum gormedim.
Aşırı haklı zerzeniş Çok iyi dedin diline sağlık
-
Arkadaşlar işin açıkçası etkinlik artırılıp Yukarıdakilerin dikkatini çekersek hem sayı konusunda hem ilan konusunda süreci hızlandırabiliriz.
-
@byteks1 Evet tahmini öngörüsüymüş beyefendinin dediğim gibi o da bilmiyor dağıtılan kadroyu anlayacağınız. Ama 4.ayda herşey belli olacak dedi sayı konusunda bakanlığın insiyatifi söz konusudur diye de ekledi.
-
Arkadaşlar gelecek olan ilanda istatistikte gelecek yani İibf etkinlikte herkesin katılması sayının bir nebze artırılmasında etki edebilir.Kadro dağıtılmadan tabi.Sayının yüksek gelmesi hem istatistik hem de iibf için avantaj olacaktır. Etkinlikler bölüm ayrımı yapılmadan yapılması hepimiz için fayda sağlayacaktır.O yüzden o istastikçi o iibfli ayırt etmeyelim lütfen.
-
@daronacemoglu Arkadaş harikalar diyarında yaşıyor galiba yazılı sınavdan sonra mülakat olmayacak sanki. Çok masumsun, söylediklerin bile birbirine ters, çelişki dolu. Bunca insan haksız bi sen haklısın yazılı sınav konusunda helal olsun gerçi az önce @Müşrif arkadaş sana çok güzel cevap vermiş.Tabi anlarsan. Senle de tartışmam bu konuyu.
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@bayan-dakik Kesinlikle ben istatistik bölümünü bilmiyorum ama yapılan haksızlığı da göz ardı edemem arkadaşa anlatamadığımı sen anlatmışsın ayrıca ben de İibfliyim. Ve size hak veriyorum arkadaş keskin cevaplar verdiği için yazdım ona.
Ykps tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@arthurpigou Aynı şekilde aradım bilgiler gelmedi dedi daha tekrardan haftaya tekrar arayın.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@selin-96 Dün birisi daha feragat edeceğini yazdı buradan Hocam bilginiz olsun. Geçmiş sayfalara bakarsanız görürsünüz.
-
@blueberry Hocam biraz bilgi verebilir misiniz? İş yoğunluğu konusunda?
-
@niska-nenn Daha neler 50 kişilik ilan hala sorun mu oluşturuyormuş koskaca devletimizin en üst makamında
-
@norm Aynen hocam çok haklısınız da işte onlar öyle düşünmüyor malesef.
-
@karar Muhasebat genel müdürlüğünde 2.katta hocam Vallahi bıktırdılar bizi
-
@karar Bu kadar beklediğine göre hocam kesinlikle öyle mülakatlardan önce de bir daire başkanıyla görüşmem olmuştu o da belirtmişti biz alacağımız kişi mesleği bırakıp gitmemesini istiyoruz bunun için titiz çalışacağız diye belirtmişti.
-
@karar Hocam haklısınız ama biz de arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak hmb bünyesinde veyahut listesi açık şekilde yayınlanan kurumları takip edip mükerrerliği önlemeye calışabilirler ancak tc ile girip sonuç öğrenen kurumların açıklanması oldu o yüzden arkadaşların arayıp belirtmesi hepimiz için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
-
@karar Arkadaşım daha önce kontrolörlüğü kazananları arayıp duydan ve hmuydan feragat edin demiş nasıl kabul etmiyorlar insanları zan altında bırakıyorsun böyle söyleyerek. Feragat edecek olan bile atamayacak. Şu cümlelerinize dikkat ediniz.