Şu sınav açıklansa da elendiysek de en azından diğerlerine hazırlanmaya başlasak. Sonuç beklemek mental olarak insanı bitiriyor.
niska.nenn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaşlar bir önceki alımda 512/1600 kişi p47 ile başvurmuş. Mülakat listesine bakıp “kpssp47” aramasıyla teyit edebilirsiniz.
-
RE: 1 yıl sonraki kendine not bırak
Bu başlığı tesadüfi bir şekilde gördüm ve bence canlandırılmayı hak ediyor. 2 yıla yakındır bu KPSS süreci içindeyim. Çok tükenmiş ya da yılgın hissettiğim zamanlar oldu ama 10-15 gün sonra bir şekilde normale döndüm.
“Eğer 1 yıl sonrasında bu süreci tamamlamış olursan sakın ama sakın yaşadıklarını unutma ve o zaman senin gibi KPSS’ye Umut bağlamış insanları görürsen onlara yardım etmek için elinden gelenin en iyisini yap. Çünkü sen de bu süreçte hiç hak etmediğin şeyler yaşadın, başkaları da hiç hak etmediği şeyler yaşıyor. Sadece kimse kimseye sorununu anlatmıyor.
Ve de asla çalıştığın işin mevkisine, rüzgarına kapılma. Sen her şeyden önce bir insansın ve hayattaki en büyük amacın iyi bir insan olmak.”Doğduğun günden bu yana ailenin sana öğütlediği gibi “ herkes ne kadar kötü olursa olsun, sen daima iyi ol.”
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Ramazan’da ilana çıkmak gibi bir sevdaları varsa Neyseki Ramazan her sene 10 gün erken geliyor.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Bakanlıkta çalışan biriyle görüştüm
Aile Bakanlığı 2021 yılında Uzman yardımcılı alımı yapacak 2019/2020 KPSS puanına göre.Müracatlar bir aya kadar açılacak.Bakanlığın sitesini takip edin,
Böyle söyledi. -
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@siyaset-bilimci aile ve çalışma olarak ayrılacakmış. Yaza da teftiş ilanına çıkılacakmış. Teftiş kısmını aile olarak anladım. Şuan 60 müfettiş varmış toplamda, 7-8 ay turne sürüyormuş. Teftişin rahatlaması için alım yapılacakmış.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Karbon sorusunun cevabı pigocu vergi
Tamamlayıcı mal çapraz talep esn negatif -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Doğru gidilir diyordu kaçakçılık ve beyana dayalı vergide gidilmiyor diye hatırlıyorum ben de vergi ziyaı yaptım
-
Online terapi tavsiyesi
Online terapi için önerisi olan var mı? Psikolog veya psikolojik danışman ?
-
Sgk
Re: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
İlan 2021de çıkacakmış .
niska.nenn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@mouseblood telegramda olmadığınız için şanslısınız:)
Açıklanınca buraya da yazarız. -
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@gölge07 abartısız söylüyorum Sgk çıkıp sınav için kapıda beklerken alımı iptal ettik dese ben yine şaşırmam. Burası böyle bir yer. Fotoğrafı iletiye eklemeye çalıştım ama olmadı. Şuan en ufak bir çalışma motivasyonum da yok zaten. Ben de sizler gibi yazılanları okuyorum sadece.
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@gölge07 o toplantı söylentiymiş galiba. Tg grubunda Sinan uzunpınarın bir mesajı paylaşıldı. Sorun cb ve bakanlık arasındaymış galiba. Bugün haber beklemeyin bence
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@mouseblood hocam genel olarak kendinizi ifade ediş biçiminiz önemli anladığım kadarıyla. Proje için yapılan bilgilendirmede de neden sonuç bağlamında akıcı şekilde ifade etmek gerekiyor demişti Seçil Hanım.
-
RE: Dil Tazminatı için Öğrenmesi Kolay Dil
Devlet kurumları C seviye için net 42 TL veriyor diye duymuştum. Bankalar daha fazla veriyormuş. Ziraat bankasının normalde Akdem Arapça kursu ile anlaşması vardı. YDS zorunluluğu yok sınavı kurumun kendisi yapıyordu. Halen öyle mi bilmiyorum. Ancak Arapça için akdeme gidenler çok memnun. Diğer kurumlar için durum nedir bilmiyorum.
-
RE: Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Kuruldu! Sigortacılık Uzman Yardımcılığı Kadrosu İhdas Edildi!
@sonilanbukucu daha önce maliyede çalışan biri bu yaz alacak demişti ama korona vs derken ne olur bilemeyiz.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@mariamarla puanlar 2 yıl geçerli, istediğiniz yılın puanını kullanabilirsiniz.
-
@zenginmemur hocam benim aile bakanlığında müfettiş tanıdığım var. Onların döneminde klasik olmuş. Mülakata 8 kişi için 32 kişi kalması gerekirken 20 kişi kalmış. Bakanlık o zaman aile sosyal pol. Olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@hakimehanımm 2018 ilanda 15 kişi çağırmışlar 7 hukuk 8 iibf ona binaen 15 kişi dedim. Sayı değişebilir tabiki.