Oncelikle sunu soylemek istiyorum kaynagim bakan deigil arkadaslar ama benim duyumlarimda saglam su an haber geldi. Yetki yeterlilik ve yeni alim ve sayi konusunda aynen su ifadeler kullanildi. Yetki yeterlilik sinavi 7. Promosyon temmuz ayinda yapilmis ve bu sinavda gecemeyen kisiler ikinci haklarini en fazla 1 yil icinde kullanmasi gerekiyormus. Yonetmelikte ifade aynen bu sekilde oldugu icin kurum bu zamana kadar bu konuda hic islerini sekteye ugratmamis. Yani yetki yeterlilik sinavinin bayram sonu olacagini soyledi. Ikinci husus ise yeni alimdaki calismalar devam etmekte 300 350 gibi bi sayi soyledi ama duruma gore bunun 250 olabilecegini de soyledi ve sunuda ekledi egitimlerin minimum 2 3 ay olacagini aktardi. Baska bisey sorma gereksinimi duymadim. Umarim aciklayici olmustur. (Arkadaslar sayida ancak ilan gelince net konusuruz ilan gelene kadar sayi konusunda kurum titiz davraniyor bu belirttigim sayilar planlama dahilindeki sayilar)
gölge07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@blackbird hocam tedirginligimi daha oncede belirttim ama bikkinlik var hocam artik 2018 puanimla basvurdum sgk ya 84.76 puanim vardi siralama 663 teydim aslinda gelir diyodum sonra puan turleri eklendi yarim puanla kacirdim. 2019 da puanimi yukselttim tamam olacak dedim gene ilan gelecek muhabbetleri vardi. Izin cikti dediler bekledim olmadi. Simdi ise 2020 puaniyla bekliyorum gene ayni. Anlatmak istedigim su arkadaslar istedikleri zaman ilana cikiyolar bizim bi etkinligimiz yok ama olmasi lazim artik. Bunca sene bekledigimizi bilsinler. Hazir kisitlamalar bi nebze hafifletilmisken artik ilanin gelmesi lazim yoksa burasi Turkiye vakalar tekrar firlarsa hic gelmez. Artik kac kpss daha bekleriz bilmiyorum
-
Arkadaslar yazili sinavi savunlara sadece tek bir lafim var. Puani kritik yerlerde olupta listeye girip gececegini dusunenler olurki gecti mulakatta elenirse surecin uzamasindan oturu 2yil sonra yani 2023 subat mart gibi ilani beklerse o zaman anlar arkadasim sen yazilin nyini savunuyorsun cikipta burda o listeye giren adami sen tasa tutamazsin. O adam zaten ispatlamis kpss de kendisini sen ise 4 kati cagirsaydi eger listeye giremeyecektin zaten neyin kafasini yasiyorsun. Bence ne mulakat ne yazili hicbiri olmasin ama eger olacaksada her ikisi yerine mulakati tercih ederim cunku adam zaten sinava girmis 2 yildir bekliyor. Niye kimse sayistaya itiraz etmiyor. Madem bu kadar sinav meraklisisin git sayistayi kazan hem test sinavi var tabi gecersen yazilisida var. Ona gir burda kimse yaziliyi savunmasin. Bu tam bir bencilliktir. Kendini dusunmektir. Farkinda deilsin bu sadece sureci uzatir ve kurumun ustundeki baskiyi azaltir. 2yildir ilan gelmiyor diye tepki gostereceksin ya artik gosteremeyeceksin cunku yazlisi mulakati itirazi zaten 2 yil surecek!!!
-
@kamusaldenetci hocam arkadasla konustum @Ykps hocamizin solediklerini bende duydum ek olarak boyle bir bilgi soyledi acikcasi ne zaman nerde diye sormadim. Daha cok sayi ve ilan hakkinda sorular sordum 300 diye bi rakam olabilir demis ama kesinlikle onceki seneler gibi gelmiyecek ilan eger 400 ve daha fazla bekleyenler varsa ilan geldiginde surpriz yasamasin 300 ama altida gelebilir su an ki alim 200 300 arasi gorunuyor bayram sonu cikilacak. Tabi bunlar planlama dahilinde bakarsin haftaya da cikabilir ama 2021 kpss oncesi ilan bekleniyor(olaganustu bir durum olmazsa ). Sayi ve ilan konusunda cok etkisi olacagini dusunmuyorum ama etkinlik yapip sayi artirma konusunda sansimizi denememiz lazim yoksa ilan geldiginde mumkun degil degismez.
-
Arkadaslar bu etkinlikleri her gun yapalim artik gundemde yarim saat 1 saat kalsak fayda faydadir. Katilan katilsin katilmayanda gitsin ilani beklesin onlara diyecegim bisey yok artik. Gundeme girsekte girmesekte yapalim diyorum. Ben artik duyum almak istemiyorum ilan istiyorum gelsin su ilan artik.
-
@lion katiliyorum hocam yazdiklariniza sonuna kadar. Ama ogretmenler sesini duyuruyor gerekli yerlere. Bize baksaniza hocam forumda 5 10 kisi facede 5 10 kisi surekli ilan istiyor etkinlik duzenliyor. Ama ilan gelince basvuran kisi binlerce !!!
-
Tasarruf dediler tekrar ve muhtemelen sayı eskisi gibi gelmiyecek sessizlige burundu sayfa 91 puanla bekliyorum. Kimsenin umrunda degil. Surekli 3 5 kisi. Yeni alimin mulakatsiz olmasi dilegiyle o zaman!!!
-
@procek sen benim yazdiklarimdan bu cevabi vermeyi daha uygun gorduysen sana hayatinda basarilar diliyorum
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Bu gorevliler ortaya ne zaman bisey atsa dogru cikiyor ya iptal edilecekse bile 1000 kisi direkt mulakatla alinacaksa hrmen iptal etsinler madem bu belirsizlikler 2 yildir ders calismaktan daha cok yoruyor insani
-
Hocam gecen alimda listedeki ilk 140 89 du ama yigilma vs goz onunde bulundurursak ben 87-87.5 gibi dusunuyorum 175 iibf olursa eger
gölge07 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
Monografi var mi sinavda ?
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
2020 p48 puanlari hakkinda bilgisi olan varmi siralama ve puanlar nasil ?
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@elnogate 91 - 92.5 arasi kapatir gibi
-
@atibaa bende 2021 e gore puan dusuk gelmis p9
-
@atibaa cok tesekkur ederim hocam
-
2020 p9 puani 90 ustu olanlar siralamalariyla birlikte yazabilirmi ?
-
@elnogate evet hocam 90 ustu kapatacak gibi duruyor
-
Bu sefer biraz hem p48in olmayisi hemde puanlarin dusuk olmasindan oturu dusermi
-
@elnogate evet hocam ama 6 kati almisti o zaman 90. Aday 91.64 en yakin buna benzer bi ilan var adalet kontrolorlugu p48 de var onda ek olarak 60. Kisi 2019 2020 puablariyla 92.3 le kapatmis