@hayırlısıı evet ama 300 kişilik bir ilan bu sonuçta 88 puan alan biri bence bir iki il dışında tüm illere puanı yetecektir tahminim..
blackbird tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@zenginmemur bu ilan gayet guy ile kıyaslanabilirdi hocam 78 il olmasa..Elbet ki orada 5 bin burada 1.200 gibi göz önünde tutarak daha yüksek kapatacağı aşikar fakat en azından puan skalası hakkında bir fikir verirdi..KOSGEB ile tam tamına bir tahmin yürütülmese de en azından orada 92 civarı bir tavan puan var sıralaması da 100 e yakın burada da on katı olmasından ötürü tavan puandaki sıralama çok daha geri de olabilir..Herkes bi tahmin yürütüyordur burada yazınca bir tuhaf oluyor??Tek il tercihi olmasa rahatlatlıkla yerleşeceğim kuruma tek il saçmalığından sürekli hangi ili yazsam gelir acaba kaçla kapatırı düşünmek..Elbet ki daha sakin olmak gerek fakat kaygılı olmamak elde değil..
-
Hocam neye göre böyle düşünüyorsunuz Ankara alımı en bol olan il ve ters köşe yapabilir..Ki anketlere bakıldığından hiç de 89 üzeri kapatacağa benzemiyor.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@gmzankr066 hocam çünkü 2018 ve 2017 de kpssden gelen sıralama çok daha gerideymiş.Düşük puan düşük sıralamaların olduğunu söylediler 2020 için..Oyüzden 2017-18 85 puanın sıralamasını sordum
-
@yusufyigitt07 bu benim görüşüm..90 puanlı alan arkadaşların zaten kazanacağı aşikar 20 30 şu alımlara girebiliyorken bu ilanı hayli hayli..Benimde sıralamam 600 lerde korkuyormuyum evet ama,birçok arkadaş gibi umutsuz değilim asla gelmez 90 altı çok zor vs.;mülakata katılım sonuçta 1200.Sanmıyorum ki birçok il bu sıralamanın üstünde kapatacak..Süpriz olacak yığılma yapacak iller olacak fakat bu benim şahsi fikrim en fazla 3 4 ilde olacaktır.O illere de denk gelirsek nasip artık.Ne yazık ki elimizde olsa da tek il saçmalığını değiştirebilsek Fakat bu saatten sonra imkansız.
-
@scofieldmustafa bana da öyle geldi hocam 88 max kapatır gibi geliyor.. kosgeb de 93 puanla kapatan il gibi.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Açılan Kamu Personel Alımları ve Sınavları
@düdüklütencere2 sadece geçen ay forumda 2018 puanını paylaşan bir arkadaş olmustu sıralamasına göre 2020 aynı puanı alan kişi ile arasında bir buçuk 2 puan oynuyordu bu biraz Leh’imize gibi onun dışında bir yorum bende getiremiyorum.
-
@kartalyürekli hocam bu sayı zaten kurumda bir kısmın istediği bir sayıydı ve dile getirilmişti.Ozaman ilana bir kaç hafta içinde bu dile getirilen sayı halinde çıkacak herşey netleşti.Sizde paylaşım yaptığınızı göre çok eminsiniz öyle mi ?İhtiyaç var inen ve her sene belli bir sayıya kadar alım yapan kurum bu sayılarla neden ilana çıkacak anlaşılır gibi değil..
-
@adam-simith bu kadar açık varken..Yazın gelse bile KPSS 2021 kapsamayacaktır
-
Sanki yığılma 84 altı puanlar için genelde geri dönüşler 83 82 81 puanlı olanlar..
blackbird tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@nimesay hocam arada bariz fark var muhakkak değişkenler olmuştur diye düşünüyorum Fakat sınavına girmediğim içinde yorum yapamıyorum.Belki bi önceki seneye göre taban puanı daha yüksek kapatmıştır yada sınav zorluğu vs.arada 10 küsür puan fark olunca :)2018 de guya girmiştim orada gayet istikrarlı kapatmıştı kurum sınavı taban puanları.Ki ozaman KPSS peşine gelmişti ki bu olumlu bir durumdu bence insanlar süreçten kopmadan Bilgiler tazeyken..
-
@earth11 benimde farkettiğim şey şuydu her alımda İzmir’in çok düşük kapatması gibi aşırı düşük kapatan illerin kurum sınavı ortalama kapatmış yani 71 le sondan giren arkadaş hemen belki 77 li adayın arkasına girdi listeye şans eseri.Bu yüzden kurum sınavını 71 baz alarak yorumlamamak lazım.benim gireceğim il 79 la kapatmış çok büyük ihtimal homojen dağılmıştır listeye girenler ilim de max 83-84 aralığında kapatacaktır bence.
-
Hocam 350 kişide 85 i gördü 250 de 88 civarı olmaz mı ??Benim puanım 85 hepten ümidi kestim...
-
@karar 200 gelse iyi diyorum ?Herhalde puanınız hayli hayli yetiyor o halde 200 gelse iyi!Fakat bu sayı 2 senedir alım yapmayan üstelik geçmiş yıllarda böyle düşük bir rakamla alıma çıkmayan kurum için çoğunluğu tatmin etmeyecek belki sizi tatmin etsede
-
@lannisjk çarşamba gününe kadar listeleri yayımlamak mı zorundalar ??
-
@gölge07 91 puanla merak ettim de tedirginliğiniz nedir :))2021 KPSS sonrasına mı sarkması açaba öyle bir ihtimal var mı ??
-
@gmzankr066 2019 da iumut kesilmişken birden ilan gelmesi gibi.. bu oldukça düşük sayılarında altı boş olur ve en 400 lük bir ilan gelir.
-
@gmzankr066 hadi yaa bu toplantıdan gelen Bilgi mi :((
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@gmzankr066 bu sene il göç alım yapacak mı kesin sınava 5 katı çağırılıyor ?