2 yıl 8 ay sonra gelen sınavın durumu... Her sene gelen sınav ha geldi gelecek ha girdik girecez erken gençliğimizden giden KOCAMAN BİR 3 BUÇUK SENE (Benim ki 5 sene oldu).. Allahım emeklerimizin karşılığını bize hakkıyla nasip etsin.
Hayırlısıı
@Hayırlısıı
Hayırlısıı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Allah'ım sen kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmişsin, bizlere de kaldıramayacağımızı yükleme Rabbim. Şu emek veren, yıllarını şu işler için harcayan şu kullarına sen emeklerinin karşılığını ver Rabbim. Şüphesiz sen herşeyi hakkıyla gören, bilen, hüküm ve hikmet sahibisin. Bize senden başka yardım edecek kimse yok Rabbim. Şu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul buyur. Amin.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Allahım üzerimize sabırlar yağdır, takatimiz kalmadı. Yolumuzu bahtımızı aç Rabbim.
-
Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararında olduğu gibi idarenin bu işlemi hukuka aykırı görülmüş ki durdurma kararı verilmiş. İdare hukuka aykırı işlemini GERİ ALABİLİR, DÜZELTEBİLİR, KALDIRABİLİR, DEĞİŞTİREBİLİR. inşAllah gerialıp düzeltirler. Erteleme olmasın artık valla yeter..
-
Arkadaşlar uzun süredir gelmeyen bir sınava 11 gün kalmış, cts pazar zaten her yer kapalı. Sınav cts günü olucak ve sadece sınava girenlere serbest olursa bundan güzeli var mı. O kadar da korkmanıza gerek yok. Maske mesafe kurallarına uyarak bir an önce girip gelmemiz şuan süreçte en mantıklısı. Yoksa erteleme olursa pandeminin ne zaman düşeceği belli değil ki bu durumdan daha beter gidiyor en az 3 ay ertelenir. Bu yüzden sınavın ertelenmemesi yönünde talepkar olmalıyız. Unutmayın ki bu sınavın bir de mülakat öncesi ve sonrası süresi de var bunları da dikkate alırsak bu süreç çok uzar. Lütfen en azından kurumu arayıp ertelensin bari demeyin.
-
Şimdi aradım. Çok hızlı yanıtladı personel harıl harıl çalışıyor sanırım. Gelişme var mı dedim. 35 yaşa takılanlardan mısınız dedi yok dedim neden sordunuz dedi yolculuk planımızı yapıcaz dedim. Sizler sınav olucakmış gibi planınızı yapın dedi. Eski listeden mi sınav oluncak dedim evet dedi. 35 yaşa takılanlar içinde ayrıyeten bir toplantı yapılacak dendi. Teşekkür edip kapattım. Yani görevlinin dediğine göre yürütmeui durdurmadan haberleri var ve sınav eski listeden yapılacak. Muhtemelen yakında duyuruyu da yaparlar.
-
Arkadaşlar vakalar güzel düşüyor, bir an önce sınav takviminin yayınlanması için etkinliklere tam katılım sağlayalım.
-
Telegramdaki arkadaş bu cuma açıklanacağını yazmış. Hadi inşaAllah.(ALINTI) F:
duyumcuma güveniyorum sadece . yani 7 sinde açıklanmazsa bi aksilik olduğuna yorarım duyumcum yalan söylemezama siz yine 7 sinde açıklanmazsa linçleyebilirsiniz ben bunu göze alarak yazdım
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Herkese hayırlı olsun. Benim bazı arkadaşlardan bi ricam olucak. Şuan bir yere yerleşmiş veya yerleşme ihtimali çok yüksek olupta puanı olan arkadaşlara SESLENİYORUM LÜTFEN KEYFİ BAŞVURMAYINIZ, bu sancılı süreçte hepimiz aynı geminin yolcusu olarak birbirmizin önüne taş koymayalım dayanışma içinde olalım lütfen. İnşallah bu alımların da devamı gelir.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredo @Aslan-Reyiz Halihazırda denk kadrolarda çalışan veya sonuçları açıklanan kardeşlerimize bu konunun ne kadar önemli oldugunu anlatmak lazım. Sonuçta SADECE BİR KİŞİLİK BAŞVURU DEĞİL AYNI ZAMANDA BİR AİLE, BİRDEN İÇİ HUZURLA DOLAN BİR HANE OLARAK BAKMAK LAZIM. KEYFİ BAŞVURU İLLAKİ OLUYOR AMA BUNLARI MİNİMUMA İNDİRMEK DE BU SINAVLARA BAŞVURACAK ARKADAŞLARIN VİCDANINA KALMIŞ. SONUÇTA AYNI ZORLUKLARDAN AYNI SIKINTILI SÜREÇLERDEN GEÇTİK BİZİ EN İYİ ANLAYACAK OLANLAR DA BU KARDEŞLERİMİZDİR(Elinde puanı olupta denk kadrolarda çalışan veya sonuçları açıklanan, keyfi başvurmayan, anlayışlı, duyarlı olan, empati yapan saygıya layık kardeşlerimizdir.)
Hayırlısıı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Bu hafta açıklanabilir denmiş, forumdan biri demiş arkadaşa, buraya yazmaya çekiniyor. İnşaAllah doğrudur
-
Arkadaşlar son girenler ordaki görevlilere de bir soruversin, duy mu guy mu önce açıklanır. Belki bir duyumları vardır, sonuçta komisyon üyeleriyle muhabbetleri vardır az çok. Ben soracaktım unuttum.
-
@norm başka var mı arkadaşlar
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Arkadaşlar hem guya hem duya girenlere duy mu guy mu diye sorulan oldu mu. Veya duyun mülakatına bu ile girmişsin doğru mu tarzında sorular geldi mi acaba. Bir kaç kişiye sorulmuş sanırım.
-
Guy benim tahminim en sonki alım gibi 19 gün civarı açıklanır. Duydan guya gidenleri çıkartıp yerine yedekleri ikame ederler sonra duy açıklanır. Aynı anda açıklanmayacağını düşünürsek, duyu guy açıklandıktan kaç gün sonra açıklarlar acaba. Bunu da kestiremiyoruz.
-
@scofieldmustafa hocam aynı durumdayım
-
Estağfurullah hocam. Saygılar ️
-
@sokrates12 Hocam k.bakma da bu konuyu açarsak bu aralar malum herkes bi beklenti içinde, yeni ileti görünce acaba haber var mı diyip bakıyor insanlar, o yüzden açıklanma haberleri dışında forumun gündemini değiştirmemek daha uygun olur. İyi günler. Selamlar.