Kasımdaki sinav aklima geldi bu gereksiz tartışma sonrasında. Herkes güzel guzel yardımlaşır sorular paylaşılır ve cevaplanırdı. Az kişiydik herkes sabırlı ve saygılıydı. Sınava giren sayısı arttıkça başlıkta saygısız seviyesiz insan sayisida artıyor. Böyle insanlarla meslektaş olacağız. Allah hepimize sabır versin.
scofieldmustafa
@scofieldmustafa
scofieldmustafa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Guy Sınavı Ertelensin
2019 puanim var iki türlü de bizi etkilemiyor fakat objektif olmak gerekirse bu ilan 2018-2019 un olması gerekir. 2018 ler 2 yıldır bekliyor. Biz girdiğimizde 1 yili geçmiş olacak. Biz bu bedelleri ödemişken 2020 lerin ilk aydan 2000 kişilik ilan almasi büyük haksızlık olur. Umarım ertelenmez. Erkene alınır.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Keske zamaninda kurum ici guy icinde bu tepkiler yapilsaydi kanun geri cekilseydi
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Guy ilanının gelmemesinden daha kötü bir şey varsa o da geldiğinde atanamamaktir :’(
-
@swezy iş başa düştü. Bizde arayıp iptal edilmemesi taraftarı olduğumuzu söyleyelim. Yoksa bu şahısları çoğunluk sanıp mazallah dikkate alacaklar.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@düdüklütencere hocam nicki yanlış seçmişsiniz keşke mikser olsaydı
-
@extraordinary guya basvurup halkbank kazanan ve sinava girmeyecek arkadaslar illeri ile birlikte yazarlarsa cok memnun oluruz Kazananları tebrik ederim.
-
@busraaa11 ne istersiniz peki? Süresiz olarak mi ertelensin sinav? Şayet koronanin ne zaman biteceği belli değil de.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Bence artık yds kavgasını bırakalım. Neticede kurum ne isterse şartları taşımak boynumuzun borcu. Yds li ilanlara içimiz gidiyor evet. Ama çok istiyorsak o puanı almak zorundayız. KPSS puanımız var diye ingilizce çalışmamak bizim suçumuz.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@busrag şoför alımında pandemi yok galiba.
scofieldmustafa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Müfettiş Olduktan Sonra Taşrada Uzmanlığa Geçiş Yapılabilir Mi? (Guy-Duy-Mhuy gibi)? (Özel nedenlerden dolayı geçmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun)
@xxxkara merhabalar. https://cdn.bartin.edu.tr/personel/ae8f57c8ad4254b5019c6fb31b079871/4_yDCPt0D.pdf
Yazıyı bi okuyun isterseniz. Durumunuza uyuyor mu bilemiyorum. Uyuyorsa gerekli yerlere başvurunuzu yaparsınız. -
RE: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@tim06 rica ederim hocam. Aklınızda soru olursa yine sorarsınız.
-
@tim06 hala eğitim yapılmadı maalesef hocam. Usta çırak usulü gidiyor şuan. Bakanlık sayfasında 5 haftalık bir uzaktan eğitim gözüküyor 300 kişilik alım için ama ne olur bilinmiyor.
-
@tim06 aradıkları da olmuş tebligat bekleyenlerde olmuş. Hangisi önce olursa ona göre hareket edersiniz.
-
@tim06 diyelim Eylül un 2 sinde ise başladınız Eylül 15 te 13 günlük kist maas+tam maas alırsınız. Suan başlangıç maaşında arkadaşın dediği gibi eğer evliyseniz eşiniz çalışmıyorsa +535 lira alırsınız. Ama siz başlayana kadar temmuz zammı gelecek. Başlangıç maaşları 12 bin üzerinde olur.
-
@abcd1508 hocam ben tam 1 sene yedek bekledim umudumu kestiğim anda farklı bir il için yedek kalmadı diye beni çağırdılar. İnsan nasibi varsa yiyor gerçekten umudunuzu kaybetmeyin ama çalışmaya da devam edin. Her şey olacağına varır.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
-
@abcd1508 açıklanmadı hocam daha
-
@tim06 sanmıyorum hocam. Max 2 hafta içinde açıklanır. Kpss başvurularını son gün yaparsınız acele etmeyin.
-
Yarın defterdarlık uzmanlığı kurum içi sonuçları açıklanacakmış. Belki ikisini birlikte açıklarlar