@scofieldmustafa çok teşekkürler hocam.
tim06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrgkn hocam çok teşekkürler.
tim06 tarafından gönderilen son iletiler
-
@abcd1508 anladım hocam. İnşallah beklediğiniz güzel haberler gelir.
-
@abcd1508 ben başlamadım. Gelmedi evraklar. Hiçbir haber bilgi yok. Sizin bilginiz var mı
-
@mrgkn Hocam atamamız yapıldıktan sonra bize PTT ile tebligat yapacaklar ise olurda evde olmadığımız bir zamana denk gelirse ne yapacağız. Yani bu atama konusunu takip edeceğimiz bir alan var mı? Mail gelmesi yada kariyer kapısından yada telefon edilerek haber verme durumları söz konusu olur mu? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim hocam. Hastanede refakatçi olarak kalmam gerek. PTT kargo pek güven vermiyor. Eve hiç getirmeyebilir. Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@mrgkn hocam ikamet ilimi değiştirsem şu an olur mu acaba. Yani evraklar için son teslim tarihi ayın 20 sinde. Bir de hocam güvenlik soruşturması ve arşiv soruşturması aynı şeyler mi
-
@mrgkn hocam evrakları teslim ettim. Lakin güvenlik soruşturması şimdi mi yapılacak ben zaten yapıldı diye biliyordum. Sizlerin bilgisi var mı hocam. İlgilenirseniz çok sevinirim.
-
@scofieldmustafa verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun.
-
@mrgkn hocam bizi önce eğitime mı alıyorlar. Kaç ay sürüyor eğitim.
-
@scofieldmustafa hocam sizi yordum kusura bakmayın. Son sorum evrakları verdikten sonra bize PTT den tebligat mı gelecek işe başlamak için yoksa telefonla mı haber veriyorlar.
-
@scofieldmustafa çok teşekkürler hocam.
-
@mrgkn DUY 2200 ek gösterge durumu değişir mi yeni kanunla birlikte. Birde başlangıç DUY maaşı ne kadar bilen arkadaşlar var mı. Son olarak acaba çift maaş veriliyor mu ilk aylıkta. GUY olan arkadaş biz aldık demişti ondan soruyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim arkadaşlar .