Sınavda yaşa takıldık
mrgkn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Ben yazdım. Hedef Pasinler . Boş zamanlarımı kartol ekerek değerlendireceğim .
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@marmarakazim özsermaye 350.000 olmalıydı.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@deen ben kurum kısmını tamamen boş bıraktım sadece 1 sıra numarasına ve arkasına ad soyad yazdım.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@matea 2014 ten beri bu sürecin içindeyim sabır kalmadı artık. Kazananları tebrik ediyorum.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@tellcersei 2014 mezunuyum. Alan mülakatı olarak 3. mülakat deneyimim. Çok iyi geçmesine rağmen neden olmadı hala anlamıyorum. Guya devam edeceğiz mecbur.
-
@extraordinary net işletme diyorsan aynı mantık hocam doğru cevap 300.000 azalır olacak
-
@eomer doğrudur birisi 30.000 tahahhüt için 55.000 lik arabasını vermiş şirkete.
-
@hukukcukişi 300.000 / (130-100) = 10.000 cevap
-
@antimülakat hangisi cb bağlı değildir gibi bir soru vardı.
250.000 Maliyetli 50 malın kaçı %25 kar kaçı %5 zararla satılırsa 267.500 satış geliri sorusu vardı. 20 ve 30 olmalıydı.
mrgkn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@tim06 Hilmi Yazıcı mail atmıştı. Peşine ptt ile evraklar geldi.
-
@tim06 il değişimi hakkında bilgim yok ama arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması aynı manaya geliyor.
-
@tim06 evrakları verince il emniyeti araştırma yapıyor. Arşiv araştırması yüzünden ben iki ay beklemiştim. Eğer ikamet ettiğiniz il küçük ise çabuk olur.
-
@tim06 7 aydır çalışıyorum daha eğitim yüzü görmedik şükür Allahtan yeni gelen müdür uzman da işimizi hallediyoruz. Guylar 45 günlük eğitimini aldı. Bizim eğitim online olacak gibi.
-
@tim06 3600 konusu tamamen sendika ve siyaset işi. Şu an maaş 8295 lira ve başladığın maaşa göre normal + kıst maaş veriliyor.
-
Yeni duy arkadaşlar telegram linkimiz budur https://t.me/+ZoCogUIoVu9mZmM0
-
@tim06 HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI
PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
…/ …/ 2022Defterdar Uzman Yardımcılığı için../../.. -.../.... tarihleri arasında yapılan sınav sonucunda .... iline asil olarak seçilmiş olup il içerisinde tercih yapmak istediğim sıra şöyledir:
1.
2.
3.
4.
5.
6.Bilginize arz ederim İmza: Adı-Soyadı:
Adres:
T.C:
Tel:
Mail: -
@abcd1508 duy için Pazaryolu ve Horasan feragat etmişti doğru hocam.
-
@abcd1508 hocam kaymakamlık sınavı da var. Siz ümidinizi kaybetmeyin. Ben 2020 sınavıyla asil olarak girdim. 4 kişi Erzurumdan fergat etti sgk denetçiliği için. Eski bir guy da adalet denetçiliğini kazandı ve gitti. Yani sonuç olarak duy ve guy meslekleri yüksek puanlı arkadaşlar için birer basamak gibi. Size de sıra gelir
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar inşallah bir sonraki alımlarda listeye girer.