AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@aslan-reyiz cok beklersiniz. d
-
@aslan-reyiz ya bence direkt ingilizleri ortadan kaldıralım abi kalabalığız o kadar. Ortada ingilizce de kalmaz. Biz de yds’den kurtulmuş oluruz.
(İRONİ İÇERİR.)
-
hayal kurmayalım arkadaşlar ing zaten kesin olacak da barı 50 taban için bastırabilirsiniz
-
@cnkmo üslup bu mu olmalı.Biraz daha sakin.İnah yds istemez bende diyorum.Ydsli ilan gelmesin.
-
@zenginmemur yds kaldırılsın demi hocam
-
Daha önceki alımlarda hep istenmiş bence yine istenir. Belki puanının süresi dolanlar için kolaylık yaparlar. Gerçi ilanın durumu da belirsiz. Hazirana ya da temmuza sarksa o avantajı da sağlamazlar ama belki diğer alımların sonuçları belli olur daha fazla kişi atanmış olur.
-
YDS 10 olsun da bu patırtı bitsin artık. ne yds imiş ya koskoca kariyer mesleği adaylarının düştüğü hâle bak
-
ben hicbir yds'siz ilanda başlığa üşüşüp yds niye istemiyor kardesim, twitterdan etkinlik yapalım ,kurumu üst üste arayalım(kurum da sen üst üste arayınca hemen harekete geçicekti) yds şartı gelsin diyen birisini görmedim. garip
-
@beirutde yds'sizler çok daha örgütlü, parti kursalar iktidara gelirler, yenikapıda miting yapsalar doldururlar. ydssi olan küçük burjuva, beyaz, anglo-sakson azınlığın haddini bildirirler.
-
@mantıkuttayyr sosyal hizmetler uzmanları var 300 spartalı gibiler kaybedecekleri bir şeyleri yok çok feci eylem yapıyorlar twitterda
-
Arkadaşlar sürekli ilanlardan YDS olmasın şu olmasın söylemi bizi küçük düşürüyor Twitter da ingilizce olmasın diye bir etkinlik yanlış anlamayın ama çok saçma artık bu etkinliklere zaman harcayarak süreçte olan ve gelecek arkadaşları yanlış etkiliyoruz.Herkesin gerçeklere göre plan yapması çalışması gerekiyor
-
@beirutde
bunun sebebi ydssiz ilanların asıl, ydsli ilanların istisna olarak algılanması hocam. çünkü geçmiş yıllarda uzunca süre ydssiz ilanlar ağırlıkta olduğu için bu algı oturdu. 1-2 yıldır ydsli ilanlar ağırlıkta gelmeye başladı ve aslında yaşanan sancı da bu. yavaş yavaş kırılacak ama bu algı böyle devam ederse ilanlar. yds artık istisna kadrolar için bir geçerlilik şartı olmaktan çıkıyor dostlar bunu görelim hazırlıkları ona göre yapalım yoksa çok üzülürüz. yds merkez uzmanlıklar ve bir çok kurum için temel kriter artık. alan puanı yüksekler teftiş kadrolarına, ydssi olanlar merkez uzmanlıklara yığılma gibi bir durum oluştu. ikisi de iyi olanlar heryerde tabi. şu an için böyle bir ayrım var. gittikçe teftişlere de yds girecek bence.
bu arada benim de alan puanım fena değil ancak yds puanım yok. o nedenle çalışmalara başladım. -
@mantıkuttayyr vallahi bildirirler hem kalabalık hem saldırganlar: )
-
Her uzmanlık başlığında da bir yds ağlaşması ya bir salın artık. Yeni haber var saniyoruz boş goygoylar... Hem Girişte istemese bile yardımcılık sürecinde 3 sene içinde muhakkak 70 almak zorundasın zaten yoksa memurluğa düşürüyorlar adamı. Başkan diyecek ki şunu araştır, sen ne dicen? Ingilizce bilmiyorum sadece yerel sitelere baktım. Demek ki kadronun layığı değilsin, ağlayacağına ders çalış sınav 18 nisan'da. Üzerine alınan da alınsın,
-
Bı arkadaşımın aldığı bilgiye göre kuvvetle muhtemel bu ilanda YDS şartı 3 yıl içinde istenecek ama ne kadar doğru bilmiyorum daha önce duyduğu başka birkaç duyum dogru çıkmıştı umarım bu da doğru çıkar bekleyip görelim
-
@primocarnera, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Bı arkadaşımın aldığı bilgiye göre kuvvetle muhtemel bu ilanda YDS şartı 3 yıl içinde istenecek ama ne kadar doğru bilmiyorum daha önce duyduğu başka birkaç duyum dogru çıkmıştı umarım bu da doğru çıkar bekleyip görelim
iktisat icin kac isticek onu da ogrenebilirmi arkadasin .d
-
@willsmithh Hocam,bir kurum daha önce Yds istiyorsa bir sonraki alımında Yds olmasın demek bencillikten başka bir şey değil bana göre.Yds çalışmış birisi olsam saydırırdım yani.Çoğu kişi sadece alan çalışırken belki o alanla birlikte götürdü yds yi.Bu yüzden alandan düşük almışta olabilir.Bir kurum ilk defa alım yapar Yds istemesin diye etkinlikte bulunabilirsin,daha önceki alımlarında istemediği Yds'yi isterse tepki gösterebilirsin.Bana çok saçma geliyor.
Dipnot: Yds puanım yok -
Bence artık yds kavgasını bırakalım. Neticede kurum ne isterse şartları taşımak boynumuzun borcu. Yds li ilanlara içimiz gidiyor evet. Ama çok istiyorsak o puanı almak zorundayız. KPSS puanımız var diye ingilizce çalışmamak bizim suçumuz.
-
Umarım C seviye İngilizce ister de bir ilanın da mülakatta katılırız. Hayırlısı olsun.
-
YDS istenecektir. Hem önceki alımlar hem yönetmelikte var umarım ilan bir an önce yayınlanır devlet işinin İnstagram çekilişine katılmak gibi olmadığını görür bu sözde hak hukuk diyip başkasının emeğini küçük gören arkadaşlarımız