Arkadaşlar bize de yazık ya .Evet gerçekten bizide düşünün her gün bir haber var mı diye foruma girip sizin bu tartışmalı sohbetlerinizi okumaktan ben kendi adıma çok sıkıldım. Valla yeter
busrag tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Konuyu değiştireyim ben Guy için Alican hocanın dguy guy çıkmış sorular kitabını inceleyen var mı aramızda ? Adem kılıç veya imeceye göre kıyaslarsak nasıl ?
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bi tarafım açıklansın diyor diğer tarafım hiç gerek yok ağzımızın tadı kaçmasın modunda
-
Arkadaşlar şimdi aradım tekrar bana söylediği sınav o tarihte olacak hiçbir olumsuzluk yok siz hazırlanın grubunuz varsa söyleyin artık aramasınlar çalışamıyoruz dedi .
-
Aradım arkadaşlar ben yarım saat kadar önce bugün açıklanır mı diye sorduğumda bilemeyiz çalışıyoruz bugün olabilir yarın olabilir haftaya olabilir sabırlı olun sizde çalışıyoruz liste için şeklinde açıklama yaptı . Mülakat tarihleri ile beraber mi açıklancak diye sordum hayır pandemiden dolayı sınav tarihi belli değil il puanlarını açıklamaya çalışıyoruz dedi
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@sayidcerrah hocam benim 82 ama hiç umudum yoktu. Birden ampüller yandı kafamda siz böyle söyleyince
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sonunageldim yok artık hocam ya kurum içinin aciliyeti neymiş anlamadım ki . Sanki işsiz onlar emek veren onlar .. O kadarını da yapmazlar inşallah
-
@cemalicoşan sağolun hocam ama ordan bakmam galiba Alican hocanın kitabını beklerim
-
İnklap tarihi trablusgarp savaşından başlıyor
-
Arayan arkadaşlarım aldıklarınız bilgiyi bizimle paylaşır mısınız
busrag tarafından gönderilen son iletiler
-
@sedatinho çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
-
Arkadaşlar günaydın. Duy için çıkmış mülakat sorular kitabı var mı biliyo musunuz ?
-
Belkide ağzından kaçırmış oldu yani sınavın ertelenmeyeceğini aynı tarihte yapılacağını.
-
@lannisjk olabilir hocam baya bıkmış gibiydi ses tonu konuşması .Tam kapatcam telefonu bi grubunuz varsa söyleyin artık aramasınlar dedi
-
Arkadaşlar şimdi aradım tekrar bana söylediği sınav o tarihte olacak hiçbir olumsuzluk yok siz hazırlanın grubunuz varsa söyleyin artık aramasınlar çalışamıyoruz dedi .
-
Arkadaşlar bence çalışmalarımızı yine 13 marta göre yapalım ne olacağı belli olmayan bi kurum. Şu belirsizlikten etkilenip daha fazla mağdur olmayalım en azından.Allah hepimize sabır versin
-
Arkadaşlar şimdi bende aradım . Biz sınav belirlenen tarihte olacakmış gibi çalışmalarımızı yapıyoruz elimize ulaşan bi mahkeme kararı yok dedi .
-
@ztrkrdvn hocam sizin guy hangi şehir
-
Guy duy maaşı farklı mı arkadaşlar?
-
@beyaz-fil bu kadar net konuşmamışlardı ama