Ah ah ne güzel heyecanlı il değiştirip İstanbul yazmasam belki ben de bunu yaşıyo olucaktım ne güzel .
Keşke hepiniz atansanız sonuna kadar hakkınızdır keşke kimse elenmese... galiba elenenleri okurken ağlıycam öyle yakın hissediyorum ki hepinize.
Hepiniz için en iyisi olur inşallah 🧚️
gmzankr066
@gmzankr066
gmzankr066 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Haluk Levent Hazine ve Maliye Bakanlığından bizim için görüşme talep edicekmiş
-
Arkadaşlar gazete ilanı tamamlanmış
-
Yarın resmen ağlaya ağlaya sınava giricem gerçekten hiç bişey kanıma bu kadar dokunmamıştı
Benim için bir sınav değil işkence buHerkese bol şans
-
@minimalist ben olacağına inanıyorum hocam. Bakın Twitter etkinliklerimiz bile gündeme giremediğimiz günler de dahil ses getirmiş
Sn Nebati gönderimizi beğendi ...
Meclis konuşmasında kurum içi gelsin diyenler bile bizden bahsefeeek aslında bizim rahatsız olduğumuzu bilerek ve biraz da temkinli yaklaşarak bizden bahsediyolar
Yani rahatsızlığın herkes farkında ve bunun üstüne gitmeliyiz.
Gazete ilanıyla iyice rahatsız etmeliyiz
Bu durum karşısında pasif kalmayacağımızı anladıkları an bizimle uğraşmak istemiycekler
Özellikle de son durumlardan sonra.
Milletin taleplerine kulak tıkayanlar komusunda herkes bu kadar hassasken... -
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar bakın öğretmenler çatır çatır Twitter gündeminde kadro istiyo tagleri de son derece açık ve net ! CUMA GÜNÜ etkinlik var biraz kendimize gelip ciddi bi katılım gösterelim bakın belki de son şansımız bu iyi bi kadro koparabiliriz biraz motive olalım hadi !
-
Arkadaşlar ilan geleli tam bir yıl oldu bir yıldır ilan bekliyoruz. Bir yıl çok büyük bi zaman
1 yılda neler olmaz ki ? Aşık olabilirdiniz,evlenebilirdiniz, anne-baba olabilirdiniz,çok güzel tatiller yapabilir belki arabanızı alabilirdiniz... Ama bunların hiç birini yapamadık evde oturduk.Ders çalıştık.Her şeyden mahrum kaldık.
En azından sadece bunun için bu harcanan vaktimiz için, zamanımı verdim ama ilan da geldi en azından diyebilmek için lütfen akşam çok aktif olun.
Bakın çok az vaktimiz kaldı artık susmak için çok geç -
Ya uzatmak niyetinde değilim ama işin özü şu 2019 da girenlerin yararlanması ne demek ? İlanın sınavdan sonraya kalması demek
1 yıldır ilan beklediğimiz için sonraya kalmasını ister miyiz ? - Hayır
Haklı mıyız ? -Evet
Konu basit ve net
Olayı kişisel algılamak çok gereksiz burda kimsenin birbiriyle derdi yok
Gerçekten burda kimsenin sesi çıkmıyordu içten içe inşallah gelmez diyenler şimdi çıkmış burda edebiyat parçalıyo
İnşallah gelir gelmesi için çok çaba gösterdik gazete ilanı da vericez
İnşallah gelir ! -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Yaa arkadaşlar ben mülakat beklemiyorum ben il tercihinde İstabul yazıp kaybettim! Ben bi sonraki ilan gelsin diye sizin girmeniz için elimden geleni yaparken tweet atarken , para atarken siz mülakat bekleyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz? Daha 1000 tl bile toplanmamış neyin rahatlığı bu acaba ?
Kimse bana param yok demesin 5 tl bile olsa atılır ya kendi geleceğiniz bu
Sırf sinsilikten kenara çekilmiş öyle izleyen oh oh iyi ilandan sonra yırtarız diyen kim varsa inşallah o atanamaz elinden geleni yapan atanır ! Valla dellendim artık ha -
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@modigliani-0 Hocam benim bi arkadaşım da vmy idi o da inanılmaz pişmandı keşke guy olsaydım der dururdu. Atandıktan sonra hiç ders çalışmaktan kurtulamadı. Ne zaman sorsam ders çalışıyorum derdi. Ankaradaydı o iş yükünden kurtulurum belki diye küçük bi şehre gitti farketmedi o da. Sonra ciddi hastalıklar çıktı stresten dedi hep.
Atandı bi kere bile tatile gidemedi yıllardır bi doya doya para harcamadı.
Şimdi d işte hakimlik için çalışıyo.
Sonuç olarak 2015 ten beri daima ders çalışıyo.
Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın mesleği kötülemek için yazmadım gerçekten gördüklerim bunlar. Ben de o yüzden vmy likten hep korktum ama tabanı 75 e çekerlerse düşünmeden başvururum çünkü mecburum ️
gmzankr066 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
60 kişilik il göç kaçla kapatır sizce 84 civarı bir beklentim var benim. Guy önce gelip tamamlansa çok iyi olacaktı. Aynı şekilde SGK mülakatı açıklansa hızlıca çok çok iyi olur.
-
@tkys yok henüz.
60 çok az evet. -
60 kişilik il göç duyumu geldi
-
Arkadaşlar sizce 85-86 puanın olası il göç ilanında şansı var mı ?
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@anadolu-109 öyle yapacağım hocam. Yine 50 kişilik bir alıma göre hesaplamaya çalışıyorum.Yeni bir ilan gelene kadar guy alımı yapılıp tamamlanır gibime geliyor. İnşallah şansım olur
-
@anadolu-109 hocam yanlış hatırlamıyorsam 86 küsür puanla kapattı. O puan civarının sıralamasını merak ediyorum. Bu sene p40 85 civarı sıralamam 250 civarı. Geçen sene 86 gibiydi 350 civarıydı sıralamam. Bu sene 85’in şansı var mı sizce?
-
Arkadaşlar bu alımda kurum sınavına girmeye hak kazanan en düşük puanın sırlaması kaçtı acaba
-
SGKDY… İnşallah kurum sınavsız
-
RE: 22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
Ne zaman açıklanacak çok oldu yaa
-
RE: Atama İzinleri 3.Dağılımı
Çok da umutlanacak bir şey yok gibi. Bir guy var o da yine çok yüksek kapatacak. SGK b grubu alır demiş tam bir felaket. İl göç felaket. Ne bileyim… Bakalım.