@gencbiraday Hayır her seyi gectim. Forumdaki en telaşlısı en evhamlısı. Ya ben denetmen olsam bırak bu telaşı doğrularımı bile hesaplama gereği duymazdım. Hatta dogruya gelene kadar sınava basvurmamıştım muhtemelen. Vay anasını sayın seyirciler.
Minimalist
@Minimalist
Minimalist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@ryan Haklısınız hocam. En nefret ettigim seydir insanları darlamak ama artık psikoloji bitik. Sağlıkli da hareket edemiyor insan
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@kilici Açıkçası elimden geldiğince hak yememeye dikkat eden bi insanımdır. Kodlamayı daha sonradan yapmanın etik olup olmadigini dusundukten sonra bi sakıncası olmadığına kanaat getirip yaptım bunu. Sonucta optik benden alınmıyor o alınmadığı sürece üstünde her turlu kodlamayi yapma ihtimalim düsünülerek sinav sonuna kadar alınmıyor mantıken. Ha soruları peceteye yazma ya da sıraya yazma muhabbetinden de haberim var yapan insanlar da cok biliyorum. Yaptıkları doğru mu değil mi bilemem ama kendi tercih ettigim bi yöntem olmadı. Bu da vicdanen rahat etmeyeceğimden.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@IS-LM ben de ama gormuyolar bile
-
@Aknc Hocam Allah razı olsun sizden. Cidden bu gelişme çok iyi geldi. Umarım gereğinin yapıldığını da görürüz.
-
@baelish Hocam orası oyle tabi ki. Zaten umudum kalmasa da hala katılıyorum. Ama 2 tane koca dersim olduğu gibi durdugu icin de kolum yorulmasa da zamanimi guzel caliyo
-
@mervenil Normalde pozitif bir insanımdır ama bu söylediklerinize katılıyorum hocam. Kimsenin umrunda olduğumuzu sanmıyorum ben artık. Yeni gelen de kim bilir neleri degiscek neleri ilk etapta gündemine alcak... ohoo...
-
@adam-keeynes Oldu olacak 2025 te ciksinlar ilana. El sallariz uzaktan...
-
@gmzankr066 İnşallah hocam. İnsallah bu defa kesin sonucu alırız.
Minimalist tarafından gönderilen son iletiler
-
@özmerlin_06 hayir dostum ilk once burda 84 oldugu duyumunu aldigini soyledi bir arkadas. Facebooka baska biri sonradan 84 yazdi ama o kaldirdi.
-
@law hocam boyle bir ihtimal olamaz tabi. Bir de facebookta 85 86 tan bahsedenler ironi yapmis bence ciddi degiller yani. Ciddi olsalar dahi ciddiye alincak gibi degil, ki yuksek kapatacagini bekleyenlerden oldugum halde 85 bana komik geliyor
-
@marshalerner stagflasyon olabilir bence
-
@colinkazım keşke yanlış söylemiş olsak
-
@aksu8935 insallah dediginiz gibidir en cok ben isterim iyi geceler.
-
@aksu8935 Hocam, bakın ben zaten yapmisim 80 dogru. Bu sinav 81-83 arasi kapatcak diye dusunuyorum, ongorulerimi saydim. Sanki ben yuksek kapatsin mi isterim Allah askina? 85 falan demedim ayrica. Neyse tartismak gibi bir niyetim yok, iyi forumlar ve iyi geceler.
-
@aksu8935 son guy oyle degildi hocam iste. Ben de girdim o sinava il gocten kaliteliydi net.
-
@aksu8935 vardi tabi ki yok demiyorum ama genel itibariyla kolay oldugunu degistirmiyor maalesef ve forumdan da gordugumuz kadariyla cok fire veren olmamis. Bu surecte de sunu fark ettim ki ya ben harbiden cok karamsarim ya da sizler cok iyimsersiniz. Dilerim ben karamsarimdir
-
@zenginmemur hocam o zamanin guyu tarihin en sıkıntılı guyuydu yalnız. Ukalalik gibi olsun istemem ama dguy, guy, il goc ucune de girdim. Hangisi en kolaydi derseniz vallahi ben il goctu derim. Fark atacak yeri yoktu ki sinavin, bir iktisat vardi onu da ellerine yuzlerine bulastirmislar zaten. Ama yine diyorum insallah ben yanilirim.