Arkadaşlar Sayın Fuat Oktay'a sıkıntımızı anlattım. Konuyla yakınen ilgileneceğini, bakan beye talebimizi ileteceğini söyledi hatta geri dönüş yapacağını da söyledi. Bundan sonra yapılacak etkinliklerde kendilerini de etiketlersek hatırlatıcı olur. Ben elimden geleni yaptım sizleri temsilen geldiğimi de söyledim bundan sonrası sizin elinizde.
Aknc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben de sizlere teşekküre ediyorum arkadaşlarım bir teşekkürü bana fazla görmediğiniz için. Bu fazlasıyla yeter bana elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Benim yaptığım siyasetle alakalı değil ama ısrarla oraya çekmeye çalışan bir güruh var buna izin vermeyeceğim kimsenin ve konumuz dışı olan hiçbir meselenin davamın burada bekleyen binlerce insanın önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Eğer siyaset yapmak istesem farklı bir meselenin peşinde olsam benim burada işim olmaz. Bizzat kendim de bu sürecin içindeyim eğer sevimli görünmek istesem birilerine gidip bu meseleyi de açmazdım bir köşede durup izleyenler gibi ben de izlerdim. Kaç gündür gündemi kim bize destek verdi bunu şu parti bu parti ayırmıyorum hiç kimse destek olması ve bugün bunu da üzerine basa basa söyledim bize kimse destek olmuyor kimse duymuyor dedim. Neyse meseleyi daha fazla uzatmayacağım benim niyetimi anlayan anladı. Hepimizin yolu açık aydın olsun arkadaşlarım.
-
Dün yaptığımız etkinliğin verileri geldi ve yine güzel bir etkinlik oldu. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın eline koluna sağlık. Gündem de kalma suresi: 6 saat 38 dk
Atılan twit sayısı: 97773
Yapılan RT sayısı: 84608 -
Ortak bir metin hazırlayıp bu hafta yollayabiliriz ama Twitter a çevirmesin bazı arkadaşlar lütfen göndersin kimsenin alıp idam etcek fişleyecek hali yok öyle olsa yollayın demezler zaten. Korkmasın kimse vakit kaybına neden olacak birşey de yok Twitter gibi. Bari bunda birlik olalım
-
Arkadaşlar bahsedilen kız ben miyim bilmiyorum yani beni biri mi gördü orda sorarken anlamadım ama ben dün bakan beye esnaf ziyareti sırasında kpss öncesi a grubundan alım yapılıp yapılmayacağını sordum bakan bey de çalışmaların devam ettiğini eğer yetişirse kpss öncesi yetişmezse kpss sonrası alım yapacaklarını söyledi bence ısrarcı olup kendimizi kalan zamanda hatırlatırsak ilanı alırız. Bu arada soruyu uzatamadım alımın artıp artmayacağını da sormak istiyordum ama çok kalabalıktı bundan dolayı kısaca sordum sizler de takipçi olup sorun başka sorularınız varsa herşeyi başkalarından beklemeyin ben dün kaç saat bekledim gelecek diye.
-
Bu arkadaş hem 1000 vmy gelme ihtimali var diyor hem de haziranda bakanlığın teşkilat şeması tamamlanacak diyor. İnşallah doğrudur. Eğer öyle olursa şansımız daha da artıyor. Bence umutsuzluğa kapılacak hiç birşey yok biz de hakkımızı alacağız.
-
Merhaba arkadaşlar bugün Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak Trabzondaydı çok kısa da olsa “Kpss A grubu için yakın zamanda bir ilan hazırlığı var mı “ diye soru sorma fırsatı buldum . Bakanımızdan “ Çalışıyoruz olabilir “ şeklinde cevap vermiş.
-
CB başdanışmanlarndan Fecri Alptekin'nin danışmanına ulaştım. Sorunlarımızı aktardım. Kendisi Fecri Alptekin'e bildirecegini söyledi. Ayrıca cimerden de yazarsanız çok iyi olur dedi
-
Neyse yakınmak yerine çözüm odaklı olun biraz. Murat hoca paylaşmış bence art arda 5 gün tt olmak daha mantıklı. Ama mümkünse twetter kullanmayanlar da etkinlik için bir hesap açsın gördünüz bu olay 3-5 kişinin çabasıyla olmuyor. Ne olduysa bazılarının bencilliği yüzünden oldu zaten.
-
Evet birileri rahatsız olmaya başlamış olmalı ki cevap yazan oldu. Bakanımız yoğun biraz daha sabır şeklinde bir cevap geldi. Devam arkadaşlar
Aknc tarafından gönderilen son iletiler
-
Lütfen bu karaktersize istediğini vermeyelim ve yokmuş gibi davranalım.!!
-
@duygusuz-adam kaynağı söylerseniz ve ne zaman geleceğini?
-
@grundig şimdiden helva kavurmaya başladık hocam durum vahim..
-
Bizi dikkate alan olmadı evet ama şuan yaptığımız etkinlikler son çırpınışlarımız ona rağmen bakıyorum en fazla atılan tweet sayısı 400-500 bakın hep aynı kişiler örnek dün Fuat Oktay için yaptığımız etkinlik. Şimdi bizim ekip bizi dikkate almıyorken onların almaması çok normal. Yazık oldu emek verenlere ne diyelim..
-
@pepe35 aklın yolu birdir. Herkesin gördüğünü göremeyen sen benim aklıma mı laf ediyorsun şimdi de
-
@pepe35 boş yapan biri varsa o da sensin
-
@pepe35 o mu bizimle eyneniy siz mi eyneniysinizzaten hepimiz gerginiz bence saçmalamak yerine susmanız çok daha iyi olacakbi bitmediniz gitti be!
-
@kartalyürekli çok mutlusunuz geri aldığı için biz sizin gibi düşünmüyoruz tabi de..
-
Metini hazırlayan arkadaşımız sadeleştirecek. Yarın etkinlik olduğunu duyuracağız ve çarşamba ve perşembe günü de cimere yollayacağız arkadaşlar.
-
@supernatural aynen hocam aynı kişinin 10 kere yollaması saçma olur zaten. Bugün yaymaya başlayalım metini..