Seneye guy olmak isteyenler tarih ve coğrafya kassın düz memur gibisi yok bakın guy bile oluyorsunuz :))
Duygusuz Adam tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
kpss a sınavlarına hazırlanmış adaylarsınız artık şu tk kişisi midir neyse takip etmeyin itibar etmeyin yazdıklarına
TK mutlu adam aldı firsatı sizde burada üzülün ekonomi durum , yapılandırma , lambalar ,özlü sözler hahahaha sinirden gülüyorum.
Duygusuz Adam tarafından gönderilen son iletiler
-
sizi denemek için yazdım o kadar mesaj geldi anlık bildirim geldi hadi etkinlik yapalım desem bu kadar talep olmaz küstüm hepinize benim için ty bitmiştir elveda bu arada şarkı sözü yazmıştım nasıl ilan anladınız garip olay dinlemek isteyenler youtubede bulabilir güzel şarkı " geliyor gönlümün efendisi". hoşçakalınız kpss 2019'da görüşürüz.
( Gıyabımda linç edebilirsiniz)
-
@atanamayan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@duygusuz-adam yani kurumun içinden bir guy olarak durumu anlatmaya calısıorm herkes duygusal anlamıyor beni.
Hocam korkuyoruz alımlar azalır diye tek duygusal konu o
-
@atanamayan inşallah hocam dediğiniz gibi olur
-
Sakin olun gençler inşallah bizede bir ilan gelir gün doğmadan neler doğar.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
kpss a sınavlarına hazırlanmış adaylarsınız artık şu tk kişisi midir neyse takip etmeyin itibar etmeyin yazdıklarına
TK mutlu adam aldı firsatı sizde burada üzülün ekonomi durum , yapılandırma , lambalar ,özlü sözler hahahaha sinirden gülüyorum.
-
Seneye guy olmak isteyenler tarih ve coğrafya kassın düz memur gibisi yok bakın guy bile oluyorsunuz :))
-
Alımları etkiler tahminimce ama üzülmeyin KPSS B den atanıp VMY , Guy olanların yerine KPSS B çalışarak sizde düz memur olursunuz.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Beyler ben geldiğime göre ilanda gelir yakında ücreti 200 tl geçmez inşallah
Bu sene yeni hesap açtım uğurlu olur umarım değerli rakiplerim @can-mavi @amirim @refik-soydam 'da yakında burda olur