50 tl arkadasa dedim o attı şehir dışına çıkıyorum 3 gün uzak olacağım nete de giremeyecegim dönüşte bi 50 tl daha ben atacağım. Yani benden de 100 arkadaşlar. İnşallah kpss açıklanmadan en kısa zamanda gelir herkes emeğinin karşılığını alır
supernatural
@supernatural
supernatural tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar bravo bunda bile birbirinize düşmüşsünüz. Daha önce cumhurbaşkanı bakanlar falan tag seçildi de ne oldu biri çıkıp bi şey mi dedi yani. Ne olmuş yani ünlüler seçilmiş haluk levent gitti saglikcilarin mülakatı kaldırdı be adam yani bak bize de konuşacağım demiş ne guzel biri çıkıp bakana bizzat iletecek ne kadar güzel bi şey. Sonra neymiş demet akalın mis guy bilmezmiş falan arkadaşlar kusura bakmayın da iibf okuyana gidip sorun onlarda bilmez sadece biz hazırlananlar biliyor yani. 1 yıl bekledik yaa 1 yıl ondan ilan gelene kadar yapılan herşey mubahtir yok akıl yok bi şey aramaya gerek yok herşey denenecek arkadaşlar. 18 tag var yani bi kısmını ünlüler olsa ne olur büyük kısmı da cumhurbaşkanı bakan falan olur ne olmuş yani. 1 yıl oldu elim kolum bağlı oturmaktan bin kat iyidir bence. Lütfen birlik olalım yaa herşeyi elestirmeyin iyi ve ya kötü hiç değilse bi şeyler deniyoruz.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar şimdiye kadar duyum falan hiç paylaşmadım bu duyum da değil gerçi gelir uzmanı olan abimin dediklerini soyleyim size çalışmak için güç arayanlar için çalışsınlar abim kpss den önce iyi miktarda guy alımı olacak bana çalış dedi ilk defa dedi geçen yıl duyumlar vardı ama hiç bana çalış dememişti ben arada soruyordum hiç mi bilgin yok diye o da gelir uzmanlarının bilgisi olmaz sadece ilan geleceği vakit dairelerde alım olacakmış denilir öyle laflar dedikodular dolaşır demişti. Sayı ve gün sordum ben bilemem onu ankaradakiler bilebilir anca dedi sadece bana kpss den önce iyi miktarda alım olacakmış çalış eksiklerini tamamla dedi
-
Facede 2000 guy alımı kasım lafları dolanıyor arkadaşlar kpss öncesi mutlaka gelir deyip bo şey yapmayanlar lütfen elinizi taşın altına koyun da kpss öncesi gelsin kasım olmasın emeğimize yazık
-
Son zamanlarda buraya yazamıyorum ama arkadaşlar bende hem parasal hem etkinlik olarak desteğimi esirgemiyorum. İnşallah en kısa zamanda toplayacağız
-
Sgk var hali hazırda ve vmy için ciddi duyumlar mevcut sanırsam gelecek kpss öncesi 1000 kişi ve test olacağı konuşuluyor ve mhuy dedikoduları herkes bunlara yoğunlaşmis durumda ondan sessiz ve az kaldık elenince ve istedikleri gibi olmayınca kürkçü dükkanlarina dönerler ama biraz geç olur. Bu yıl gelebilecek herşey gelsin herkes emeğinin karşılığı alsın guy da gelsin dguyda yani benim fikrim bu
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
Genel olarak bu ay vmy mhuy bekleniliyor temmuz başı guy diyen bile var lütfen doğru çıksın biri de kpss öncesi puanlarımızı kullanalım artık yaa
-
@gmzankr066 keşke daha önce düşünülmüş olsaydı. Ya da düşünüldüğünde yapılsaydı
-
Arkadaşlar birinin lafina itibar edip umutsuzluğa kapılmayın. Bence uydurma yani insanların psikolojisini bozma. Hadi kpss öncesi gelmedi diyelim ama ekim kasım gibi gelir yani nisan mayıs nedir arkadaşlar yaa. Daha geçen hafta kpss öncesi gelme ihtimali yüksek deniliyordu. Ve kalsa bile sonbahar da geleceği falan moralinizi bozmayın arkadaşlar. Etkinlik yapsak bile boş demiş biz yapalım arkadaşlar elimizden geleni yapalım biran önce gelmesi için umudunuzu kaybetmeyin. Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah hepimiz en erken ilan gelip atanmış oluruz bu günleri kötü bi anı olarak hatırlarız
-
Sağlıkçı ve öğretmenleri gördükçe iibfden tiksiniyorum yaa bizimkiler bana dokunmayan yılan bin yasasın ve atanınca umurlarında olmuyor modundalar. Yazık yaa binlerce mezuna. Dernegimiz bile yok elimizden tutanimiz yok maalesef. Herkes seçimi fırsata çevirir biz yapamıyoruz maalesef. Ama yapmalıyız iibfnin sesi gür çıkmalı herkes elini taşın altına koymalı yoksa istediğiniz kadar çalışın 90 alın hicbir şey olmaz. Yapmalıyız yapmak zorundayız anlasin herkes lütfen
supernatural tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@furkana hocam özelden yaz bana telegram grubumuz var
-
@cemalicoşan hocam pareto hoca yardım edebilir belki veriler konusunda
-
Arkadaşlar şimdiye kadar duyum falan hiç paylaşmadım bu duyum da değil gerçi gelir uzmanı olan abimin dediklerini soyleyim size çalışmak için güç arayanlar için çalışsınlar abim kpss den önce iyi miktarda guy alımı olacak bana çalış dedi ilk defa dedi geçen yıl duyumlar vardı ama hiç bana çalış dememişti ben arada soruyordum hiç mi bilgin yok diye o da gelir uzmanlarının bilgisi olmaz sadece ilan geleceği vakit dairelerde alım olacakmış denilir öyle laflar dedikodular dolaşır demişti. Sayı ve gün sordum ben bilemem onu ankaradakiler bilebilir anca dedi sadece bana kpss den önce iyi miktarda alım olacakmış çalış eksiklerini tamamla dedi
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@plansız hocam limit aşıldı diyor acaba bana atabilir misiniz
-
Guncel tuik verileri olan elinde paylaşabilir mi acaba pdf şeklinde
-
Arkadaşlar yönetim bilimindeki yazarlar eserler ve z teorisi gibi teoriler hakkında kısa güzel notu olan var mı acaba?
-
@özgeee en son yapılan sınavda 71 le kapattı yanlış bilmiyorsam başvuru yapan yüksek puanlarin bir kısmı para yatırmayıp girmeyecek ve sayıda fazla bunları düşünürsek 70 veya daha düşük olabilir ama sınav zorluğu ve kolaylığı etkiler tabi
-
Bence de hakkımiz 2000 kişi olmalı nerdeyse 2 yıl bekledik psikolojimiz bozuldu resmen yaa ama maalesef vermeyecekler gibi kurumicini çıkarttıp bizi mağdur edenleri Allaha havale ediyorum. Bize yazık o kadar bekledik herseyimizden ödün verdik biz gençlere yazık