@paretowilfredo İyi güzel hoş diyorsun dostum ama kırk günlük emek zayi oldu. Biz Maliye'nin robotları mıyız? Olmadı baştan çalış, bu insanların bir ay dahi ailerinin gözüne içine bakacak hali kalmadı. Evet şu an olağanüstü bir süreç yaşıyoruz, yaşananlar bu sınav özelinde değil lakin bununla yaşamayı kabullendik ha diyince bitecek bir durum değildi. İleri tarihi belli olmayan sınava tekrar sıfırdan başlamak, çok ama çok zor! Allah sonumuzu hayır etsin...
pepe35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
Öyle Bir Yerdeyim Ki
Öyle bir yerdeyim ki
Ne karanfil ne kurbağa
Bir yanım mavi yosun
Dalgalanır sularda
Dostum dostum
Güzel dostum
Bu ne beter çizgidir bu
Bu ne çıldırtan denge
Yaprak döker bir yanımız
Bir yanımız bahar bahçe -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Nedir bu haller? Hadi açıl yeter. Ne kaçak, ne göçek, ne tuzak. Aman of, slalom hep.
Hep, hep zikzak. Sorun bende değil sendeymiş.
Daha iyisine layıkmışım. Hangi kitaptan ezber bu. Miş miş miş de muş muş muş -
Hiçbir şey olmasada bir şeyler olduğunu hissediyoruz:)))
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
ağzınıza bir parmak bal çalındı kimsenin bugünkü etkinliği taktığı yok.
-
@paretowilfredo Üstat müspet-menfi ne varsa dök ortaya daraldım valla sende bekletme gözünü seviyim.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
GUY başlamadan önce umarım açıklanır. Herkesin önü açılır, mükerrer durum oluşmaz.
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Neyzen Tevfik, Geçmiş günlere yananlara şöyle seslenir:
“Geçen gençlik günlerine yanmayan
Yok gibidir bense bakar geçerim.
Yoku vara varı hiçe gömerek
Her solukta bir gam yakar geçerim.”Kendisine memuriyet teklif eden Talat Paşa’ya memur olunca sonunda ne olacağım diye sorar.
Talat Paşa memuriyet silsilelerini saydıktan sonra son kademeye gelir ve en son kademeyi şöyle söyler: Hiç. Neyzen Paşaya döner ve şöyle der: “İşte ben bugün de hiçim!” -
Olmayan ilanın puanını boş verin. Personel daire başkanları, başkan yardımcılarına toplu mail atalım, etkinlik vs ne geliyorsa yapmalıyız. Yoksa 2019 KPSS'den sonra gelmesi kuvvetle muhtemel baskı oluşmazsa.
-
La Fontaine'den masallarla başladık güne şükür
pepe35 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@karar Canım ablam sana inan kendimden daha çok üzüldüm Kadere teslim olduk yaramadı, bize hep sırtını döndü. Bu saatten sonra baş kaldırıyorum, çok zor anneme daha söyleyemedim, sanırım bir süre daha bu vicdan burukluğuyla mümkün görünmüyor. Seni seviyorum, inanıyorum DUY kazanacaksın
-
@quesnay Yeni ilan gelse keşke ama çok zor bunu bile üç yıl bekledik
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@bilgekagan Öyle komisyondaki adamların ruh hali keyfine göre liste yapıyorlar, kendi şehrinde yaşıyorsun her şey iyi gidiyor uzak insanları atıyorlar lanet olsun hepsine. Saçma sapan muhabbetler biz seni öncesinde niye eledik gibi ne ararsan var, kaderimiz bu tiplerin eline ağzına bakıyor, adaletsiz vicdansızlar.
-
Kadere teslim olmak teselli midir yoksa kadere baş kaldırmak mi çare. Birinci yolun hükmü benim gözümde kalmamıştır. Daha iyisi olsun ablam
-
@karar En karanlık gününde
En çaresiz anında
Kendini ortaya atıyorsan eğer
En umutsuz anında
Kendin için değil
Sevdiklerin için
Kendini çare diye sunuyorsan eğer
Hiç kimse çaresiz değildir.
Tez vakitte inşallah -
@karar @bulut25 Kaderimiz niye avucumuzun içinde yazılıdır bilir misin? Gerektiğinde gizleyebilelim diye... Niye bilir misin? Çünkü güç, gizden gelir... Gerçek niyetini kimse bilmeyecek. Kaderin sırrındır... Kaderini kimseyle paylaşmayacaksın.
Siz hariç ablam -
@karar Ablam alacaklı affetmez:)Seni sınayacaklar yeğen, sana soracaklar. Ne soracaklar yeğen, bir tarafta melek, bir tarafta şeytan ne soracaklar sanırsın ha? Artık tereddüte gerek yok, ya ileri gideceksin ya vazgeçeceksin.Vakit geldi yeğen vakit geldi...
(Ramiz Dayı, toprağın bol olsun) -
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
HMUY yazmıştım, totem oldu:) GUY başlamadan açıklanması herkesin hayrına olacaktır...