@müfettiş_37, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@beveridge-eğrisi c.tesi dedim hocam ben. Bu geceyi bekleyelim bakalım.
Sabaha kadar buradayım sabahaa
@müfettiş_37, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@beveridge-eğrisi c.tesi dedim hocam ben. Bu geceyi bekleyelim bakalım.
Sabaha kadar buradayım sabahaa
2018 Kpss'den beri yeni guy ilanının takipçisiyim. Etkinliklere de çok kez katıldım ama artık benim 2019 içerisinde alım için umudum kalmadı. 2019 Kpss'den sonra belki bir silkeleniriz, iyi bir kamoyu oluşturabiliriz ve ilanı alabiliriz diye düşündüm ama aynı tas aynı hamam. Bireysellikten çıkmayı beceremiyoruz. Örneğin halkbank alımı oldu, millet sisteme giremedi hemen twitterda gündem oluverdi. Şu ilanın neden gelmediğini merak edenler bazı şeyleri sorgulasın. Yine etkinliklere katılmaya devam edeceğim ama üstatların söylediklerini de baz alarak anlıyorum ki ilan ihtimali düşük.
SGK açıklanacak bir çok kişi GUY ilanına bekleyecek. İdari hakimlik 100 kişi alıyor, elenenlerin iibf tarafı GUY bekleyecek. Kaymakamlık 100 kişi alıyor, elenenler GUY bekleyecek. GUY'ı bir çok kişi arka cebine koyuyor. Bu hususta yanlış yaptıklarını söylemeliyim. Gerek bir sınav sonucu beklerken gerek bir başka sınava hazırlanırken gerekse atanınca yine mücadele edenlere destek olmalıyız, olmalısınız. Çünkü ancak böyle işler rayına girer.
Burada şimdi "olumsuz konuşma, ders çalışamıyoruz" vs vs diyenler olabilir. O kişilere hitaben ; 2 yıldır pollyanna oldun, ne geçti eline ?
@plansız Bu Özgür Özel'de sözde Fox tvde milletin hakkını savunuyor(sözde). Hepsi iki yüzlü. Halkım ise garip, habersiz..
Arkadaşlar daha atanmadan kariyer mesleklerine burun kıvırıyorsunuz. Bu meslekleri kötüleyerek değil, sizler kendi kaliteniz ile yükseltebilirsiniz. Belki farklı mesleklere geçen olacaktır lakin önümüzde bir dünya aşama varken şu durumda kötülemek samimi gelmiyor. Ben forumda takıldığımdan bazı arkadaşların iyi niyetini biliyorum ama hiç üye olmayan kişileri ister istemez etkiliyorsunuz.
Ayrıca artık diyemeden geçemeyeceğim ; 45 kişilik ilanda puanı yetmediği için burun kıvıranlar şu an harıl harıl ders çalışıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar derler ya, aynı o durumu yaşadık. Siz önce bir kurum sınavını geçin, mülakatta başarılı olun sonra ne diyecekseniz deyin.
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ının fazla olduğun
"İhtiyaç çok ama alım olmayacak. Çünkü devlet tasarruf ediyor. Çünkü çok açık verdi. Çünkü cart curt cart curt..."
Bana bir Allah'ın kulu alım yapılmamasının nedeninin tasarruf yapmakla, kemer sıkma politikası yüzünden olduğunu anlatamaz. Milleti aptal sanıyorlar herhalde. Şimdi bizler sabır ediyoruz ama keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Fransa'da bile önemli sınavlar hava sıcaklıklarından dolayı ertelenmiş. Bizim akıllılar Kpss'yi Temmuz'a koyuyorlar. Vallahi kafayı yicem artık. Ülkede mantıklı olan çok az şey var.
Arkadaslar ilan icin bastirmaliyiz. Aylar geçiyor gecen yil ki gibi olursa 2020 kpss kapiya dayanir. Iibf'yi dusunen yok. Bu ilan oturarak gelmez. Duyumlara aldanıp pembe hayaller kurmayin. Bir anda 3000 li duyumlar havada uçuştu, iyi guzel ama sonrasinin sessizlige bogulmamasi icin bu ilani bekleyen arkadaslari yarin ki etkinlige davet ediyoruz.
DUYURU ️
16 Eylül Pazartesi günü GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının en kısa zamanda gelmesi umudu ile 19:30'da twitter etkinliğimiz vardır.
@paretowilfredo Ortalıkta ilana dair bir şey yokken kimseden destek gelmiyordu. İlan zamanı gelince şimdi sayılar paylaşılamıyor. Kimse de ceketini ilikleyip, dönüp kendisine bakmıyor. Siz yıllardır bu işin içinde mücadele veriyorsunuz, büyük saygı duyuyorum..Ancak sizin mücadele azminizden atanacağımız(eğer gerçekleşirse) bize de lazım. Düzeltebilirsek sadece sınavlara çalışırken değil, atanınca da destek vererek düzeltebiliriz. İibf'nin problemi yapısal.. Ve zihniyet olarak dönüşüm gerçekleşmedikçe bu kavgalar her sene sürmeye devam eder.
Uzun zamandır etkinliklere katılıyoruz, katılmaya çalışıyoruz ama 2 yıldır en ufak bir tepki, bir hareket olmayınca insan çöküyor. Etkinlikleri bugüne kadar savundum hala da katılmaya devam ediyorum ama öğretmenler veya sağlıkçılarla bir değiliz. Onlar en azından bir etkinlik yaptığında falan bir geri dönüş alabiliyorlar. Biz sanki sevimli hayalet Casper'ız. Üzücü olan görülüyoruz, duyuluyoruz ama görmezden geliniyoruz..En acısı da bu.
Burada moral bozmak amaçlı konuşmuyorum ama ben 2018'den bu yana anladım ki etkinlikler bir yere kadar. @paretowilfredo nun hep belirttiği bahar geldi, çattı. Umarım kısa bir süre içinde ilan gelir..
Arkadaşlar vmy aliminin 500 ve mhuy aliminin 350 olacagi konusuluyor. Bu alimlar hem 80 puan altina cok yaramaz(daha cok vmy) hem de totalde 850 kisi alınacağından dolayi olasi bir 1500 guy alimiyla yarisamaz. Bu sayfayi diri tutalim ve etkinliklere buyuk katilim gosterelim. Zaten Guy icin somut bir duyum yok ortalikta, bu ilani ancak kendi cabalarimiz da getirebiliriz. O yuzden vmy ve mhuy havasina girip guy i es gecmeniz sonucunda yine uzulen bizler oluruz.
"350 Mhuy 75 üstü herkes ve 500-600 vmy 80 üstü herkes sınava girecektir. Bu sınavlar kpss öncesi gelecektir . İlan tarihi çok yakın işlh kadir gecesi güzel haberler alırız. Umudunuzu kaybetmeden tam gaz çalışın ."
Facede paylasilmis.. Mhuy'unda gelecegini iddia ediyor.
Dostlar herkese başarılar dilerim. İnşallah emek veren dostlarımın kazanacağı bir sınav olur. Güzel bir meslek.
Bir arkadaşım tek bir sınava başvurabildi, diğerlerine başvuramadı. "2020 yılı için p48 puanı bulunamadı" tarzı hata veriyormuş. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?
Benim tanıdığım 6 kişi mülakata gelmeyecek. Keza sağlık teftiş, sayıştaylığı kazananlar da var. Gelmeyecek baya kişi olur. Barajı geçen herkesin mülakata kalması da bir tuhaf olmuş. Boşuna sınav yapmışlar.
Şu an covid nedeniyle askerde izinler vs iptal diye biliyorum. Bu olayı da araştırmanızı öneririm. Askerde falan arkadaşınız varsa sordurun. Bu sıkıntı olabilir. Olağan koşullarda sınavlara girmek vs problem olmuyor diye biliyorum lakin virüs nedeniyle kışlalarda tedbirler daha sıkı gözetiliyordur.
@jhonnybravo Yds istemeyip kendi İngilizce sınavını yapacak olan kurumlarda puanlar 78'e kadar düşmemişti(hmuyda yds istediği için ve bölüm bazlı alım olduğu için bazı şehirler düşük kapamıştı). Burası bir de teftiş. Yds puanı olmayıp kendini deneyenler, hiç ingilizcesi olmadan başvuranlar(listede gözüme çarpan var bu hususta), zevk için başvuranlar vs olunca puanlar genelde 85-86 üstünde kapatıyordu. Sanıyorum arkadaşların şaşırdığı hususta bu. Yoksa dediğiniz gibi kurum sınavında herkes eşit şartlarda.
@kemankeşş2 Hocam sıralamam çok iyi olmasa yedeklerde olmazdım diye düşünüyorum. Sıralamadan kastım kurum sınavından alınan puan. 43.sıradaki kişinin puanı ile 80.sıradakinin puanı aynı. Bu kişiler arasında fark yok. Burada sıralamadan ziyade puanın dikkate aldığını söylemek daha doğru olur.
@Elnogate Hocam kpss puaniyla alakali bir durum yok. Gecen sınavda sinavi kazanan ilk 45 disinda olup kpss p48 ve diger puanlari yüksek kazananlari biliyorum. Ben ilk gun girmiştim siralamam cok iyiydi onumdekilerden girenlerden de olmamisti ama yedeklerde kazanmistim. Siralamayi inceleyen gormustur yedeklerde belli bi siradan(10.yedekten sonra) sonra ilk siradakilere yer verilmis(sirasiyla hem de). Ama benim mulakatim cok iyi gecmemisti ortalamaydi. Siralamama guveniyodum biraz da olmadi. Belirtmek isterim ki mulakata giren diger arkadaslarda disliydi. En nihayetinde referansiyla kazanan da olmustur. Ona bisey diyemem ama körü körüne hepsinin referansı vardi diyemem.
Ölü bir başlığı canlandırıyorum, kusura bakmayın. Çok güzel yazılar yazılmış. Başka yok mu deneyimlerini, önerilerini paylaşacak üstatlarımız ?
Kazanan arkadaşlar ozelden yazabilir mi, bundan sonraki süreçle ilgili konuşalım.
@Willsmithh Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Çalışan arkadaşlarım inşallah emeklerinin karşılığını alırlar..
Arkadaşlar başka kazanan varsa özelden yazabilir mi ?
@rivrivriv Hocam hmuy mülakatına girmediğim için herhangi bir bilgim yok ne yazık ki.